Nieuw

Bulgarije klaagt over VN-migratiepact en sluit zijn grenzen

Het gebouw van de Nationale Assemblee (parlement) van Bulgarije, Sofia. Bron: Wikimedia. Auteur: Plamen Agov. ( Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0)

Nadat Hongarije, Polen, Tsjechië en Israël hebben geweigerd het Marrakech-pact van Marrakech te ondertekenen, klaagt Bulgarije over het VN Global Migration Compact on Immigration.

Met name bespoedigt Bulgarije nu zijn maatregelen om zichzelf te beschermen, aangezien zij de dagelijkse invasie van duizenden illegale immigranten in Griekenland vanaf de poort van Evros waarnemen, schrijft Voice of Europe.

Tsvetan Tsvetanov, vice-voorzitter van de regerende GERB-partij, zei na een bijeenkomst van de leiders van de regerende partijcoalitie:

– De Bulgaarse regering zal zich niet aansluiten bij het Global Compact on Immigration van de Verenigde Naties.

Het Bulgaarse parlement zal deze woensdag definitief een besluit nemen over het pact, hoewel het erop lijkt dat het besluit van de regering al genomen is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7201 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Bulgarije klaagt over VN-migratiepact en sluit zijn grenzen

 1. Heeft men in Nederland intussen nog steeds niet door dat de Brusselse machtselite de algehele uitroeiing van het Europese volk wil bewerkstelligen??
  Bij de tot totstandkoming van de Europese Unie was dit al de bedoeling geweest. Men wist van tevoren dat de Europese landen, met ieder hun eigen specifieke cultuur, nimmer tot één vergaarbak samengesmolten zou kunnen worden, en dat een poging daartoe in chaos zou eindigen; dit was allemaal, al vele jaren van te voren, in het plan opgenomen!
  Kortom: onze politici hebben ons toen al verraden en doen het nog steeds; en dat allemaal voor wat macht en geld, dat niets waard blijkt te zijn . . . .

  Liked by 3 people

 2. christ Kanters // november 22, 2018 om 13:07 //

  Helemaal mee eens , ze hebben al lang aan zien komen , dat de europese volken zich niet laten manipuleren , daarom moeten we massaal vermengt worden met volken die totaal anders zijn , maar wel zo veel mogelijk moslim , die zijn een stuk makkelijker te manipuleren , want als het moeilijk word halen ze gewoon er alla bij dat hij dat zo wil en het is klaar .

  Like

 3. Henk der Niederlánder // november 22, 2018 om 15:15 //

  Zowieso is er in Bulgarije een racistisch sentiment maar daarvoor zou je de geschiedenis van Bulgarije moeten kennen.
  Die hebben namelijk al honderden jaren onder het Turkse juk moeten leven en dat zijn de Bulgaren niet vergeten, met het gevolg dat de Bulgaren zeer wantrouwig staan tegenover vreemde volkeren.

  Like

 4. Henk der Niederlánder // november 22, 2018 om 17:25 //

  Trouwens nog een leuk weetje hoe in Bulgarije de problemen opgelost werden met de Turken.
  De werkelijkheid is iets anders dan in de New York Times beschreven word.
  De Turken wilden niks met de Bulgaarse regering te maken hebben en na protesten waarbij geroepen werd dat het in Turkije toch allemaal wel beter was werden tienduizenden Turken over de grens gemieterd naar hun heilstaat en de rest werd onder druk gezet om ook maar te vertrekken.
  Ik moet wel zeggen dat was in 1989 dus onder communistisch bewind.
  Maar toch,
  Het werd door de Bulgaarse bevolking met goedkeuring ontvangen.

  Like

 5. Henk der Niederlánder // november 22, 2018 om 17:26 //

  Hmmm vergeten de link te plaatsen, dus alsnog.

  Like

 6. Mochten wij in Nederland er onevenredig last van krijgen middels afbreuk welvaartstaat of terreur, dan moeten we de regering maar laten bloeden. Democratie bestaat niet, het is een gekozen dictatuur. En als het zo moet dan maar liever een politiestaat die de autochtone bevolking wel beschermd.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Bulgarije klaagt over VN-migratiepact en sluit zijn grenzen | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s