Nieuw

Pentagon vindt het te duur om de Amerikaanse Zuidgrens tegen hordes shithole people te verdedigen – “We zijn bezig in het Midden-Oosten, niet zeiken”

Gisteren berichtte Fenixx al dat het Amerikaanse leger teruggetrokken werd op precies het moment dat Soros’ invasiemacht bezig was de Zuidgrens te slechten.

‘Jamaar, ze hebben toch wat prikkeldraad neergelegd en een wachthokje gebouwd’, werd er nog tegengeworpen in de comments.

Van wachthokjes is nog nooit iemand doodgegaan, en van prikkeldraad trekken zelfs koeien zich niks aan.

De Democraten begrijpen heel goed dat prikkeldraad soms niet genoeg is.

Alleen willen die de wapens tegen de eigen bevolking inzetten, terwijl kernwapens bedoeld zijn om in het buitenland te gebruiken, tegen andere bevolkingen.

Mexico is zo’n buitenland.

De Verenigde Staten verkeren in de, voor Europese begrippen, unieke situatie dat ze maar twee grenzen hoeven te verdedigen. In het Noorden Trudeau-land, maar met een in principe welgezinde bevolking.

En aan de Zuidgrens een enorme DerdeWereld met een voornamelijk vijandige bevolking. Ideaal om een kernbom op te gooien.

Maar het Pentagon loopt te zeiken over de kosten.

FoxNews:

De kosten om ongeveer 5.900 dienstplichtigen naar de grens tussen de V.S. en Mexico te sturen om steun te verlenen aan de douane en grensbescherming bedragen $72 miljoen, zei een woordvoerder van het Pentagon dinsdag.

Stuur dan commando’s, hun salaris wordt toch al betaald.

In een verklaring zei Army Col. Rob Manning dat het getal van $ 72 miljoen “de geschatte kosten vertegenwoordigde voor de inzet, de werking, de ondersteuning en de herverdeling van krachten”. Hij voegde eraan toe dat “de totale kosten van de operatie nog moeten worden bepaald en zullen afhangen van de totale omvang, duur en reikwijdte van de DoD-ondersteuning aan [het ministerie van Binnenlandse Veiligheid]”.

Wie had er ooit bedacht dat er boekhouders kolonel konden worden?

Manning’s verklaring kwam nadat The Associated Press meldde dat het Pentagon in een rapport aan het Congres had onthuld dat er nog eens $ 138 miljoen was besteed aan het inzetten van 2.100 nationale garde troepen die sinds april een afzonderlijke grensmissie hebben uitgevoerd. Dat zou de totale kosten van de twee missies onder de huidige plannen op $ 210 miljoen brengen.

Maar wel 6 triljard uitgeven omdat Israel dat graag wil.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

5 Comments on Pentagon vindt het te duur om de Amerikaanse Zuidgrens tegen hordes shithole people te verdedigen – “We zijn bezig in het Midden-Oosten, niet zeiken”

 1. Protests Against Migrant Caravan Escalate Causing US Border Shutdown (Full Compilation)

  Like

 2. Burgers en militie is al deels gearriveerd aan de grens, wachtende….men heeft express de troepen terug getrokken, wanneer burgers zelfde grens gaan beschermen en er doden vallen kan er door de overheid enorm veel aan macht worden “verdiend”…..democrats politiek gaat gewoon door terwijl de republiekeinen zogenaamd gewonnen hebben. Zelfde beleid als voorheen, alleen nu met een boogje….

  Of het nu links of rechtsom gebeurd, beide kampen zijn bij de kop eigendom van dezelfde baas…als een lullige rechter de president al kan dwars zitten…

  Like

 3. Wat een gelul zeg. Dat kost helemaal niets. Ik ben ook militair geweest maar of je mij nou op een avond zestig rondjes rond een wapenkamer liet lopen als schildwacht of inzette bij een conflict, mijn salaris werd toch wel doorbetaald. Misschien zijn er wat extra kosten voor huisvesting en hygiëne maar militairen zijn nu eenmaal 24 uur per etmaal inzetbaar: Get used to it!

  Het is een beetje vergelijkbaar met wat onze overheid ook doet. Die zamelt het hele jaar wegenbelasting in. Als je dan vervolgens qua kosten gaat zeiken over een te bouwen tunnel of over een te verbreden weg dan begrijp je je eigen vak niet en moet je wat anders gaan doen.

  Zelfde als met het roken. Ik moet tegenwoordig € 10,- betalen voor een pakkie shag met een kale verkoopprijs ad € 2,-. En maar zeiken over wat dat roken de gezondheidszorg niet allemaal kost. Zelfs als het waar zou zijn dan zou dit nog een onzinredenering zijn. Maar dat krijg je als je dat geld al voor andere zaken hebt begroot zoals voor het in de watten leggen van zoveel mogelijk het land binnen komende cultuurverrijkers. Ook daarvoor geldt, ga wat anders doen want je bent ongeschikt voor je vak.

  Like

 4. tim pietersen // november 21, 2018 om 20:58 //

  built the fkn wall, kan met executive order door de military gedaan worden, budget is groot genoeg, kan binnen 2 jaar

  Like

 5. Geen prikkeldraad, maar stroomdraad.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s