Nieuw

Oud-premier: “Cultuurmarxisten gebruiken immigratie om onze naties te vernietigen”

Cultuurmarxisten strijden voor immigratie uit de derde wereld om het oude communistische doel van het vernietigen van de natiestaat en het gezin te bereiken. Dit is wat de voormalige minister-president van Slovenië, Janez Janša, zegt over de VN-migratieovereenkomst, meldt Demokracija.

Slovenië behoort niet tot het groeiende aantal EU-landen die hebben aangekondigd dat ze zich uit de controversiële VN-migratieovereenkomst zullen terugtrekken.

Janez Janša, die leider van de SDS partij is en tot 2013 premier van Slovenië was, heeft sterke kritiek op de houding van de huidige regering ten aanzien van deze kwestie.

– Het motief van de Sloveense regering is om haar verantwoordelijkheid te verbergen. Deze regering is in feite gerecycled van de voormalige regering, die in 2015 zonder enige controle 500.000 illegale migranten Slovenië heeft binnengelaten, waaronder enkele terroristen, zegt hij.

Janša is van mening dat de VN-overeenkomst “tegenstrijdig, schadelijk en onduidelijk is en een aantal duidelijke wetten ontkracht” – zoals de Dublinverordening.

In het interview met Nova24TV Studio legt hij uit dat het migratiepakket duidelijk maakt dat er twee kanten zijn in de kwestie van immigratie. Aan de ene kant, degenen die hebben ingezien welke dreiging de immigratie betekent en het probleem in principe willen aanpakken.

– Aan de andere kant zijn er degenen die de import van zoveel mogelijk migranten uit een vreemde omgeving zien als een voortzetting van het project uit het communistische manifest, waarin staat dat een soort socialistische niet-klassensamenleving pas kan ontstaan na het uiteenvallen van familie, natie, religie, privé-eigendom en privé-onderwijs. Ze hebben hun prioriteiten nu een beetje veranderd, maar de eliminatie van het gezin en de natie blijft op hun agenda staan. Ze gaan nu onder een andere naam, maar dit is nog steeds een beleid van cultureel marxisme en voor hen zijn de illegale immigranten potentiële nieuwe kiezers en, zonder wortels, zullen de illegale migranten gemakkelijker familie en natie uit elkaar kunnen breken, daarom is dit document schadelijk, zegt Janša.

De voormalige premier is van mening dat de Duitsers de migratieovereenkomst steunen omdat ze een “slecht geweten” hebben omdat ze de asielcrash in 2015 hebben veroorzaakt.

– Brexit is ook een gevolg van deze crisis, die – vrees ik – het begin kan zijn van de grootste strategische ramp in dit deel van de eeuw, zegt Janez Janša.

Bron:

Janez Janša: For Cultural Marxists, Illegal Migrants are Potential Voters who will Breakdown Family and Nation

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Oud-premier: “Cultuurmarxisten gebruiken immigratie om onze naties te vernietigen”

 1. Het gaat om het verkrijgen van alle macht in handen van een kleine groep exorbitant rijke mensen. Zij vormen de ‘hidden hand of history’. Hun ‘agents’ zijn alle politici die zij in het zadel hebben geholpen door mind control en en daar houden door chantage en uiteraard alle ‘usefull idiots’ die evenzeer geprogrammeerd zijn om niet zelf te denken maar te handelen naar het protocol dat hen door decennialange indoctrinatie is aangeleerd (Pavlov). Via verschillende manieren trachten zij dit doel te bereiken.

  Liked by 1 persoon

 2. https://www.telegraaf.nl/nieuws/2824559/marokkaanse-jongeren-scoren-op-cito-toets

  Er mist echter ook nog wat info in het artikel, namelijk hoeveel van dat percentage vrouw is en hoeveel man pretendeerd te zijn omdat er een slurfje ergens hangt.

  …en als je alle toetsings en beoordelings criteria ook nog even aanpast krijg je een moment dat alles en iedereen samenvloeit tot een massa…..iets…

  …evolutie…? …..hahaha…..straks krijg je in het kader van gelijke kansen een rijbewijs als je een auto in het wild kunt aanwijzen….

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s