Nieuw

New York – politie zal tourniquetspringers bij de metro niet langer arresteren omdat 89% zwart is

tourniquet pixabay

Haha, je bedenkt het niet. Kwam ik net een stukje tegen dat zwartrijden in Washington gelegaliseerd wordt omdat het voornamelijk door zwarten gedaan wordt en lees ik gelijk daar achteraan dat je in New York niet meer gearresteerd wordt als je over het metrohekje springt omdat vooral zwarten deze vorm van atletiek bedrijven.

Waarom maken ze eigenlijk niet gelijk alle vormen van criminaliteit legaal voor zwarten?

Gothamist:

Voor de politie van New York City is het tourniquetspringen veel meer dan een klasse A misdrijf. Het strenge toezicht op het ontduiken van het tarief op het openbaar vervoer was gerechtvaardigd als een allesomvattende oplossing voor de ongebreidelde misdaad die de metro’s van de stad in de jaren tachtig tachtig teisterde. Het werd een van de eerste voorbeelden voor de New York Police Department dat het aanpakken van kleine overtredingen – de controversiële “gebroken ramen” theorie van de politie – de orde in de stad kan herstellen.

Maar New York zou van mening kunnen veranderen over tourniquetspringen. Met de ‘gebroken ramen’ strategieën die steeds meer in diskrediet wordt gebracht door veel criminologen, heeft een mildere aanpak van deze kleine overtreding wortel geschoten in de rechtbanken van New York, en misschien van daaruit zijn weg gevonden naar metroplatforms in de stad. Vorig jaar kondigde Manhattan District Attorney Cyrus Vance Jr. aan dat zijn kantoor zou stoppen met het vervolgen van de meeste gevallen van tariefontduiking, waaronder het rijden op het openbaar vervoer zonder het tarief te betalen door middel van bijvoorbeeld het tourniquetspringen van een metrolijn, glijden onder een noodpoort of het glippen op een bus door de achterdeur zonder te betalen. Sinds de aankondiging van Vance, zijn dergelijke arrestaties gedaald van een hoogte van 25.000 in 2016 en zijn nu op weg naar minder dan 10.000 dit jaar. NYPD heeft gezegd dat de meerderheid van tourniquetspring boetes nu uitgegeven burgerlijke sommaties zijn, niet langer arrestaties. Sommige stadsleiders vragen zich af of tourniquetspringen niet helemaal gelegaliseerd moet worden.

Een Marshall Project analyse van New York Division of Criminal Justice Services gegevens van 2014 tot en met juni van dit jaar toont aan dat, hoewel het aantal arrestaties voor tourniquetspringen aanzienlijk is afgenomen, wat niet is veranderd is wie er gearresteerd wordt: 89 procent van de gearresteerden dit jaar zijn zwart of Hispanic, vrijwel hetzelfde percentage sinds 2014.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on New York – politie zal tourniquetspringers bij de metro niet langer arresteren omdat 89% zwart is

  1. tim pietersen // november 21, 2018 om 20:55 //

    verkleed je als zwarte piet, gratis reizen

    Like

  2. Luie zwarten moeten overal geknuffeld worden vette pythons zijn het, mijn zwarten buren ook zijn luilakken zoeken alleen maar aandacht zoeken bij andere buren dan lekker vreten en slapen. Vette slangen die discrimineren.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s