Nieuw

“Mysterious Helicopters” Continue To Evacuate ISIS Members From Battle Fields Across Middle East

Chinooks, screenshot YT, ter illustratie

There have been sporadic, but regular reports of “mysterious helicopters” extracting ISIS militants from battlefields in the Middle East.

Most recently, on November 13th, Syria’s official news agency SANA cited an anonymous source claiming that US-led military helicopters conducted an operation in the village of al-Suwayda in Hasakah province near the border with Iraq. They reportedly rescued several members of ISIS and transported them to an unknown location.

Between November 10th and 11th, an alleged US-led aircraft landed in the outskirts of al-Susah in Deir Ezzor province and took away three ISIS members.

South Front >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

4 Comments on “Mysterious Helicopters” Continue To Evacuate ISIS Members From Battle Fields Across Middle East

 1. Duidelijk genoeg wie wie is in deze wereld…..en op vele plaatsen in ons land word nu huisvesting klaargemaakt om enkele 100.000 den op te vangen in januari en februari, arbeids migranten noemt men het…..
  Nederland gaat straks gewoon tekenen in Marrakesch, er valt voor VVDers en ander tuig gewoon vet te verdienen….economie noemt men dat, staat drie plaatsen hoger dan autochtone mensenlevens.

  12 December begint hier ook de oorlog, verklaard door de eigen regering aan het eigen volk.En als ze heelhuids uit Marrakesch terug kunnen komen is het gedaan met uw levens kansen, te laat en onomkeerbaar.

  Krieg ! Leuker kunnen ze het niet maken….

  Like

 2. De vraag kan hier gesteld worden>
  Brengt de VS, IS commandanten en kopstukken in veiligheid (CIA) zodat ze straks Europa kunnen binnensluipen om er opnieuw te beginnen?

  Like

 3. Als je vanavond dat nieuwsitem uit Slowakije hebt gezien kan je je indenken hoe straks in andere landen ook de bevolking groepen op gaan richten die de regeringen ten val gaan brengen. En dat Amerika die strijders weg haalt is logisch want zo kan je ze op andere plekken droppen. Daar beginnen ze weer en kunnen Amerika en Rusland door gaan met wapens leveren. Zodra wij tegen de grens aan gaan lopen dat de autochtone bevolking te klein gaat worden moeten we door pakken.

  Like

 4. Robert David Steele – TRUMP KICK’S ROTHSCHILD’S OUT OF AMERICA! WHAT HAPPENED???

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s