Nieuw

Moslima vliegt halverwege paradijs

Zelfmoordbom moslima begint de reis naar het paradijs, maar valt na een paar meter weer terug. Ze benaderde een politiecontrole in Tsjetsjenië, Rusland. Wanneer de politie een waarschuwingsschot schiet, lost ze de bom.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7201 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Moslima vliegt halverwege paradijs

 1. Er staan vast geen 72 maagden op haar te wachten.

  Like

 2. En als ze eindelijk een onafhankelijke staat hebben wat doen ze dan, dan vluchten ze naar westerse landen, daarom zit het vk vol met paki’s.

  Like

 3. Het antwoord op de vraag, wat haar loon is, is volgens moslimdeskundigen: ze mag dan 1 van de 72 maagden zijn, die in totaal toebedeeld worden aan elke martelaar.
  Je stom kun je zijn om in dergelijke onzin te geloven en dan ook nog met zo’n “beloning”.
  1,5 miljard moslims horen bij die gekte, bizar.
  Er zijn nog wel een paar “gekste”: reïncarnatie ( je komt terug als een rat of een vlinder, al naar gelang je een minder of meerdere positieve ontwikkeling hebt doorgemaakt) of humanisme
  (geloven dat elk mens goed is) of geloven dat lid zijn van een kerk of synagoge of zich de weg naar de hemel garandeerd>
  Of geloven dat er na de dood niets is: je komt uit het niets van de oerknal, leeft arm of rijk , al dan niet van een onbekende vader als spermadonor soms en dan ga je dood, is er weer niets.
  Dat heet atheïsme.
  Of agnost zijn, dan weet je het gewoon niet en je hebt ook geen zin om het uit te zoeken.
  Of in je echte identiteit geloven, bloembollen, molens, sint en zwarte piet en dan uit je dak gaan als de aan de kleur zwart gaan tornen.
  Gektes genoeg.
  Doe mij dan maar de meest waarschijnlijke “gekte”, die gelukkig geen gekte blijkt te zijn, als je het onderzoekt en uitprobeert.
  https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/
  Shalom,
  Ben Kok (joods-chr pastor)

  Like

 4. Ik geef dan de voorkeur aan atheïsme. Voor eeuwig – en dat is heel lang – ergens op een wolk met een zootje geslachtlozen me de tering vervelen onder supervisie van een grote smurf lijkt me een drama. Ik ga dan liever terug naar waar ik vandaan kwam. Niks.

  Like

 5. Ben, geloof maakt meer kapot dan je lief is. Het ene sprookje is beter dan het andere sprookje

  Like

 6. trebor2110 // november 21, 2018 om 23:27 //

  Die krijgt 72 geile arabier

  Like

 7. trebor2110 // november 22, 2018 om 00:13 //

  Zo die kan ook niet meer voor nakomelingen zorgen .

  Like

 8. Dat de ruggegraatloze ‘feministen’ daar eens een voorbeeld aan nemen.

  Like

 9. @Trebor, heeft die al lang voor gezorgd, vanaf haar elfde.

  Like

 10. Het valt mij op dat zij blond is. Is dit gebruikelijk in de Kaukasus?

  Like

 11. Jack vanderVeen // november 23, 2018 om 20:54 //

  ik heb liever eentje naast me waarvan het omhulsel nog in tact is.
  je ziet zo maar, dat de kleding je ook niet bij elkaar kan houden.

  Like

 12. christ Kanters // november 24, 2018 om 16:58 //

  Met alle gekheid op een stokje , er is weer een leven kapot gemaakt , wat zij als kind nooit verwacht had , dat ze zich zo zou laten bewerken door schoften van imams die zelf buiten schot blijven maar anderen opstoken , dat zulke mensen zich laten hersenspoelen , en niet denken aan d,r ouders en de rest van familie of vrienden , soms denk ik wel eens ze zouden het op een dat collectief moeten doen dan waren we er in een keer van af.

  Like

 13. Misschien heeft die necrofiel uit dat andere artikel er nog wat aan.

  Like

 14. templars2017 // december 23, 2018 om 17:46 //

  Wat het motief ook is , het resultaat is altijd hetzelfde,waarschijnlijk van op afstand tot ontploffing gebracht om het niet uitvoeren te beletten, aangezien er geschoten werd en de afstand nog redelijk groot was is de afstandbediening een redelijke optie.
  We zullen het nooit te weten komen.
  Wat hier wel te weten te komen is dat er zonde franje de resultaten op het menselijk lichaam getoond worden, en dat is iets wat zou moeten gebruikt worden ,er is geen fantasie meer nodig dit is de rauwe werkelijkheid, dergelijke beelden zouden in de media moeten getoond worden ,zonder uitblurring ,de harde werkelijkheid ,niet omzien naar de tere zieltjes ,dit is voor iedereen.
  Maar het afschermen om de realiteit niet te tonen is zo nodig in onze contreien want de mensen zouden geschokeerd worden, wel schokeer ze dan wakker ,want dit is een stukje van de nachtmerrie die kan komen als je er lang genoeg voor je kop in het zand steekt…….

  Draag je steentje bij en deel het zoveel je kan….

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Moslima vliegt halverwege paradijs | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s