Nieuw

Mark Zuckerberg faciliteert de handel in kindseksslavinnetjes – Kindbruid geveild op Facebook in ‘barbaars gebruik van technologie’

Facebook is onder vuur komen te liggen door een “barbaars gebruik van technologie” waardoor de verkoop van een kindbruid op de site kon plaatsvinden.

Op het platform voor sociale media werd een veiling gehouden voor een 16-jarig meisje in Zuid-Soedan dat betaling voor haar in het huwelijk zocht.

Facebook zei dat de post werd verwijderd zodra het bedrijf ervan hoorde, maar dat was pas nadat het meisje uitgehuwelijkt was aan haar slavenhouder.

Volgens de kinderrechtenorganisatie Plan International werd op het meisje geboden door vijf mannen, van wie sommigen naar verluidt hooggeplaatste Zuid-Soedanese regeringsfunctionarissen waren.

De activisten zijn bezorgd dat deze veiling — waarvoor de vader naar verluidt 500 koeien, drie auto’s en $10.000 in ruil voor zijn dochter ontving — andere families kan inspireren om sociale media te gebruiken om grotere betalingen te ontvangen.

CNN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on Mark Zuckerberg faciliteert de handel in kindseksslavinnetjes – Kindbruid geveild op Facebook in ‘barbaars gebruik van technologie’

  1. Die Mark Zuckerberg denkt boven alle aardbewoners te staan ,maar als wij morgen een andere provider kiezen is hij totalloss en dat gaat sneller gebeuren dan hij denkt want miljoenen zijn FACEBOOK meer dan zat.

    Liked by 1 persoon

  2. Facebook ik vindt er niks aan ik gebruik het ook niet. Commercieel gedoe allemaal.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s