Nieuw

Joodse machtsorganisatie klaagt over Duitsland – wil nationalistische demonstraties verbieden

Het World Jewish Congress zet zijn davidsterjacht op de Europeanen voort en wil nu voorkomen dat Duitse staatsburgers tegen de volksuitwisseling demonstreren.

Ronald Lauder, voorzitter van de Joodse machtsorganisatie World Jewish Congress, hield onlangs een toespraak in Tel Aviv waarin hij de Duitsland verweet voor het toestaan ​​van de Duitsers om tegen massa-immigratie te demonstreren.

– Wanneer wij, als Joden, naar deze demonstraties kijken en de antisemitische slogans en de Heil Hitler-roepen horen, herinneren we ons wat er gebeurde tijdens Kristalnacht 1938, zei Lauder.

– Alles hoort bij elkaar. Als Duitsland dit toestaat, stuurt het signalen naar de rest van de wereld dat Duitsland zijn verplichtingen niet nakomt.

Lauder bekritiseerde Duitsland ook omdat het niet de kunstwerken teruggeeft die volgens hem onder Hitler-Duitsland zouden zijn gestolen.

Bron:

Jewish Leader Ron Lauder Charges Germany Doing ‘Too Little’ to Return Nazi-Looted Art

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8024 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Joodse machtsorganisatie klaagt over Duitsland – wil nationalistische demonstraties verbieden

 1. antiislamnu // november 21, 2018 om 12:58 //

  Vieze hypocrieten zelf laten ze niemand binnen
  Ik had hier een goeie video over maar deze is door YouTube verwijderd is niet meer beschikbaar binnen ons landsdomein staat er dit is echt dictatuur schandalig ik ben woest.
  Zo worden we dus gigantisch gemanipuleerd en de meeste hebben niets in de gaten om te janken dit.

  Liked by 1 persoon

 2. David Irving – The Faking of Adolf Hitler for History.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s