Nieuw

Italian cops destroy ‘mafia’ homes, residents claim persecution ‘like Jews under Mussolini’ (VIDEOS)

Italian police have begun bulldozing a community of 8 villas allegedly built by a mafia clan in Rome. Some of the residents claimed the raid amounts to the kind of persecution that Jews faced under the fascist dictator Mussolini.

As the walls of the first two villas came crumbling down early Wednesday, police were given a glimpse into the lavish and gaudy lifestyles of the Casamonica clan – including gold-plated animal statues, over-the-top chandeliers, and imitation frescoes.

Mayor Virginia Raggi has promised that that the rest of the homes – which were illegally built on areas of archaeological interest – will be meeting the same fate as the first two. “All eight villas will be knocked down. We will not stop until we have returned this territory to the citizens of Rome,” she said, as quoted by AFP.

RT >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9565 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Italian cops destroy ‘mafia’ homes, residents claim persecution ‘like Jews under Mussolini’ (VIDEOS)

  1. Omdat de georganiseerde misdaad de globalisten een doorn in het oog is.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s