Nieuw

Gisteren in Belgistan, vandaag in Nederland – Na één dag werken recht op Nederlandse ww

Pixabay

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9565 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Gisteren in Belgistan, vandaag in Nederland – Na één dag werken recht op Nederlandse ww

 1. ?….en voor wie denkt dat het mee zal vallen als het in andere landen verdiende loon word aangehouden voor de uitkering…..er is een bijpassing per EU land tot het lokaal geldende bestaans minimum, dus de bijstands norm.
  Betekend heel simpel dat het sociale vangnet in enkele maanden tijd compleet kapot kan zijn als het maar drukgenoeg word.
  Dat zijn EU wetten waarvan men weet wat de gevolgen zijn maar een keuze maakt tot afbraak omdat het een “groter” doel dient. En daar mag u kapot voor gaan, no problem for Brussels….

  Like

 2. Betekend dat Griekenland en Italie hun overtollige immigranten direct kunnen doorstoten, met eennpapiaertje dat ze hebbenngewerkt, al is het maar in het opvangkamp. Niks asiel, direct uitkering en dito aanverwante zaken.betekend dat als Turkije toch erbij mag 80 miljoen lieden een uitkering komen vragen…

  Dit is rotter dan rot….

  Like

 3. Mocht dit plan doorgaan dan zal dit verstrekkende gevolgen hebben voor onze verzorgingsstaat. Een regelrechte uitnodiging tot het grootschalig misbruik maken van onze sociale voorzieningen voor met name Bulgaren, Roemenen en de honderdduizenden asielshoppers die nu nog in Griekenland en Italië verblijven.

  Een totale uitholling van onze welvaartstaat die wij hebben opgebouwd en die nu welbewust om zeep wordt geholpen door een stelletje onnozele linkse creaturen in Brussel en Straatsburg.
  De VVD en het CDA zijn er overigens geen voorstander van, dus er is althans in theorie een kans dat Nederland niet akkoord zal gaan met dit ronduit krankzinnige voorstel.

  Een Kamerdebat over dit scenario?
  De verantwoordelijke minister en zijn staatssecretaris weten waarschijnlijk nog van niets…

  Like

 4. Ministers kunnen maken of breken
  Kies ik voor menselijkheid of geld?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s