Nieuw

Duitsland is van plan om de uitzettingen van geweigerde migranten te versnellen

Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken stelt nieuwe maatregelen voor om immigranten met een asielweigering te controleren en uit te zetten. Volgens minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer, zoekt men ook naar manieren om gekende criminelen terug te sturen naar Syrië.

Een paar voorstellen zijn erop gericht om de meldingsplicht voor migranten aan te scherpen en een chipsysteem in te voeren om te bevestigen dat ze hun uitzettingsbevelen per post hebben ontvangen. Zo’n systeem wordt al in enkele deelstaten gebruikt, schrijft DW.

Een andere suggestie is dat gereserveerde plaatsen die voor uitzettingen zijn geboekt, kunnen worden vervangen door een andere migrant, als de oorspronkelijke illegaal om welke reden dan ook niet kan worden meegenomen.

Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken zouden de lokale autoriteiten ook het recht moeten krijgen om asielzoekers die geweigerd zijn te arresteren en te detineren als er een risico bestaat dat ze proberen te vluchten. De Tunesische Anis Amri – een bij de overheid bekende crimineel aan wie de asielaanvraag was geweigerd – voerde in 2016 de terroristische aanslag op een kerstmarkt in Berlijn uit, – iets wat men graag zou willen vermijden om opnieuw te laten gebeuren.

Omdat op dit moment de situatie als “complex” wordt beschouwd, worden er geen migranten naar Syrië uitgezet, maar men zoekt nog steeds naar mogelijkheden om gekende Syrische criminelen uit te zetten.

Bron:

Germany plans to fast-track deportations of failed asylum-seekers

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Duitsland is van plan om de uitzettingen van geweigerde migranten te versnellen

 1. Henk der Niederlánder // november 21, 2018 om 10:40 //

  Niet zo moeilijk dat die Syriers zich niet uit willen laten zetten na afwijzing.
  Een heel groot deel van deze Syriers zijn namelijk helemaal niet uit Syrie afkomstig maar uit andere landen.
  Omdat het als Syrier makkelijk was en is om asiel te krijgen noemde iedereen die van de vetpotten wou profiteren zich Syrier, maar nu de zaak daar stabiel word moeten ze terug wat wil zeggen dat ze in het verkeerde land terecht gaan komen.
  Syrie zegt dat is geen Syrier dus die komt er niet in met het gevolg dat we ze hier niet meer kwijt raken en we meer belastingen af moeten dragen om deze profiteurs te onderhouden.
  Maar al te goed bekend in Den Haag maar als dit wordt toegegeven geven ze hun eigen falen toe en dat moeten we niet willen.

  Like

 2. 眼见为实 Eerst zien ,en dan geloven. of is dit een te vroege 1 Aprilgrap ???

  Like

 3. @Francois // november 21, 2018 om 14:08

  Like

 4. Komt niks van terecht.
  Willen ze ook niet want waarom zouden ze de vijand dan massaal binnen gehaald hebben.
  Toch niet om ze er weer uit te gooien, toch?
  Is gewoon een berichtje om de bevolking rustig te houden, meer niet.

  Liked by 1 persoon

 5. Wachteres // november 21, 2018 om 16:11 //

  En mocht Duitsland het wel willen, wat ik betwijfel – dan mag het niet van de EU.

  Liked by 1 persoon

 6. scherpschutter1943 // november 21, 2018 om 16:16 //

  De enige manier om de afgewezen asielzoekers het land uit te krijgen is, door ze een keus te geven. Ga vrijwillig weg nu het nog kan. Zo niet, dan wordt de asielzoeker gearresteerd en geïnterneerd voor onbepaalde tijd in een concentratiekamp, alla de nazi’s in wo II. Wedden dat ze hard hollend de poort uitgaan!

  Like

 7. Die lui zijn allang van de radar verdwenen en anders hebben ze gratis rechtsbijstand en traineren de boel nog een jaar of 10.
  Net als hier.
  Daarna blijken ze kinderen te hebben en gaan de sjw’s moeilijk doen.
  Nee, daar komen ze(wij ook) nooit meer vanaf.
  Er wordt hier een voorschot op de volgende verkiezingen genomen, denk ik.
  Trap er niet in.

  Like

 8. Verkiezingen komen weer in zicht en daarmee dus ook vals beloften van politici.
  Ze zullen het nooit afleren..

  Like

 9. Al die uitgeprocedeerde asielzoekers die niet terug kunnen of willen deporteren naar het eiland Madagaskar. Ruimte zat en daar kunnen ze wel wat kennismigranten gebruiken om dit grote eiland economisch en vooral cultureel wat meer aanzien te geven.
  Wel wat zakgeld meegeven (50 harde euro’s p.p.) voor de eerste levensbehoeften en per individu een geit of desnoods een varken om aldaar wat veeteelt te bedrijven.

  Een humanere oplossing kan ik echt niet bedenken.
  Helemaal in overeenstemming met de mensen- en de dierenrechten.
  Alhoewel we bij die dierenrechten wel enig risico lopen…

  Liked by 1 persoon

 10. Bedankt voor de link Frauke, heb hem opgeslagen.

  Like

 11. scherpschutter1943 // november 22, 2018 om 22:27 //

  stop die nepvluchtelingen in een concentrationslager, ala de nazis en ze zijn zo vertrokken. Geheel vrijwillig. Althans degenen die levend over het stroomprikkeldraad weten te komen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s