Nieuw

Alle relaties in de tv-serie The Walking Dead zijn interraciaal of Lhbt

De populaire tv-serie ‘The Walking Dead’ wordt gebruikt om globalistische propaganda te verspreiden.

The Walking Dead is een Amerikaanse post-apocalyptische tv-serie gebaseerd op een stripboek. De serie draait om een kleine groep mensen onder leiding van sheriff Rick Grimes nadat een zombie-epidemie de Verenigde Staten in de afgrond heeft gestort.

De zes seizoenen van de serie bestaan allemaal uit “romantische” interraciale paren of koppels met verschillende seksuele afwijkingen.

Het zakenblad Forbes noemt deze ontwikkeling een “mijlpaal” in de entertainmentindustrie omdat de serie zich richt op een algemeen publiek.

“Ik denk dat het cool is dat in een grote rolbezetting zoals deze, elke relatie in de serie ofwel Lhbt of interraciaal is, en dat is een groot verschil met bijvoorbeeld, ik weet het niet Game of Thrones, waarvan het grotendeels blanke fantasielandschap exact de tegenovergestelde situatie heeft gecreëerd”, schrijft Paul Tassi voor Forbes.

Bron:

A Milestone: All Of The Walking Dead’s Relationships Are Now Interracial Or LGBT

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Alle relaties in de tv-serie The Walking Dead zijn interraciaal of Lhbt

 1. Republikein // november 21, 2018 om 13:48 //

  Zelden zo iets bekeken wat zo stompzinnig is, begrijp het niet.

  Like

 2. Je hoeft geen tv te kijken om levende doden te zien.
  Ik zie ze hier in Zweden massaal op straat lopen.

  Like

 3. Ik heb er eerlijk gezegd nooit naar gekeken behalve die verplichte voor filmpjes. En toen had ik er al genoeg van. Stompzinnig en uitgeperst thema. Overal moet tegenwoordig zombies in.

  Like

 4. Sexuele afwijkingen..
  Mooi gezegd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s