Nieuw

Zweden pleegt zelfmoord – Gefeminiseerde Zweedse mannen geven de moed op en steriliseren zichzelf

Sinds 2013 is er volgens een rapport een toename van 70 procent bij Zweedse mannen die op zoek zijn naar vrijwillige vasectomie.

De Zweedse Nationale Gezondheidsraad heeft een sterke stijging van het aantal Zweedse mannen boven de leeftijd van 25 jaar opgemerkt, die de procedure ondergaan hebben en zegt dat het aantal is toegenomen van 1.430 mannen in 2013 tot 2.470 in 2017, meldt de krant Aftonbladet.

Niklas Envall, die lesgeeft over anticonceptie aan de medische universiteit van Karolinska Institutet, beweerde dat de toename te wijten is aan het feit dat mannen “verantwoordelijkheid nemen” voor geboortebeperking omdat bepaalde vormen negatieve bijwerkingen hebben voor vrouwen.

De toename van de vasectomieprocedures is het grootste in de grote steden van Zweden (waar het leven voor autochtonen onmogelijk gemaakt is door de invasie van horden barbaren), vooral in de hoofdstad van Stockholm, waar het aantal gevallen in de afgelopen vijf jaar meer dan verdubbeld is.

“Men zou moeten uitleggen dat het een permanente methode is, waarbij het risico bestaat dat je nooit meer op natuurlijke wijze kinderen kunt verwekken. Het heeft ook het voordeel dat het zeer effectief is,” zei Envall.

Bron:

Swedish Men Sterilising Themselves up 70 Percent in Five Years

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

3 Comments on Zweden pleegt zelfmoord – Gefeminiseerde Zweedse mannen geven de moed op en steriliseren zichzelf

  1. Mannen, waar dan ook, die zoiets willen, moet je eerst naar een psychiater sturen en dan pas naar de chirurg.

    Like

  2. ” …nemen verantwoordelijkhied voor hun kinderen?..” volgens mij ga je dan de straat op met een geweer om je land te zuiveren…

    Liked by 3 people

  3. https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20181120_03966868 Met dergelijke creaties wordt ’t er ook niet gezelliger op !

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s