Nieuw

Ze laten moordenaars op ons los – Allah Hakbar die politieagent neerstak zat al vast voor doodslag maar werd vrijgelaten

De man die dinsdagochtend op de Brusselse Kolenmarkt een agent verwondde bij een mesaanval, was nog maar net vrij op proef na internering voor poging tot doodslag. Dat gebeurde ondanks een negatief advies van het parket. De dader werd neergeschoten en verkeert in levensgevaar. Het Brusselse parket heeft een gerechtelijk onderzoek geopend voor moordpoging in terroristische context.

De aanval vond dinsdagochtend omstreeks 5.30 uur plaats net voor het hoofdcommissariaat van de Brusselse politie aan de Kolenmarkt, in het centrum van de hoofdstad. Een hoofdinspecteur die daar op wacht stond, kreeg een messteek in de hals van de 33-jarige Belg I.T., die gewapend was met twee messen. De agent werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar.

Nieuwsblad >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Ze laten moordenaars op ons los – Allah Hakbar die politieagent neerstak zat al vast voor doodslag maar werd vrijgelaten

 1. templars2017 // november 21, 2018 om 00:16 //

  De dader is in levensgevaar….wordt verzorgd op de kosten van de staat die hij verafschuwt….wat nu?

  Like

 2. En als hij weer opgelapt is gaat hij verder met onschuldige mensen af te slachten.
  Er hoort een geheim comando opgericht te worden die dat soort weer vrij gelaten tuig
  nacht und nebel gaat bezorgen.
  Of zoals Gauland zei…entsorgen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s