Nieuw

Schandaal in het Verenigd Koninkrijk: onwetende klanten krijgen onverdoofd geslacht vlees in hun maag gesplitst

Dooie beesten, Pixabay

Mail Online scoop: Vlees van onverdoofde, koosjergeslachte koeien gaat in gewoon vlees dat over de toonbank wordt verkocht.

Hetzelfde gebeurt met halal-barbarij, in Nederland wordt 30% van het vlees onverdoofd geslacht, ondanks dat de judeo-islamitische gemeenschap in Nederland volgens het CBS minder dan tien procent bedraagt.

Haaretz:

“De joodse ‘shechita’ slachtmethode – het snijden van de keel van een dier en het laten bloeden – is door dierenartsen en dierenrechtenorganisaties als ‘onmenselijk’ bestempeld omdat het wezen zich bewust is wanneer het gebeurt”.

“De joodse wet Shechita verbiedt ten strengste het voorverdoven, net als sommige islamitische groepen bij de productie van halal vlees. Recent onderzoek wijst er echter op dat onverdoofde dieren tot twee minuten lang pijn kunnen voelen’.

Het verhaal vertelt dat Britse en Ierse slachthuizen die sommige van hun koeien slachten voor de koosjere markt, de niet-kosjere vleesdelen van deze koeien in het vlees stoppen dat ze verkopen voor algemene consumptie.

“Het gevolg is dat veel consumenten hun vlees kopen zonder dat ze weten hoe het is geproduceerd”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

7 Comments on Schandaal in het Verenigd Koninkrijk: onwetende klanten krijgen onverdoofd geslacht vlees in hun maag gesplitst

 1. trebor2110 // november 20, 2018 om 08:41 //

  die sommige van hun koeien slachten voor de koosjere markt, de niet-kosjere vleesdelen van deze koeien in het vlees stoppen dat ze verkopen voor algemene consumptie.

  Hoe kan een dier dat kosjer geslacht is nog onkosjere delen bevatten en welke delen zijn dat dan ??

  Like

 2. @trebor2110
  Het vlees van halalgeslachte beesten wordt gewoon tussen het vlees van verdoofd geslacht vee gegooid en verkocht. Geen hond die ’t ziet of proeft. Beetje zoals die per 2 stuks verpakte biefstukjes bij de super waarvan er 1 biefstuk is en de andere bieflap.

  Like

 3. christ Kanters // november 20, 2018 om 13:48 //

  En al dat dierenleed voor de vrijheid van godsdienst . vraag mij af hoe ver dit wel niet gaat , wij lenen niet in een moslim land wij hebben andere wetten , laat godsdienst niet onze identiteit bepalen , de staat is aan het door draaien , we gedogen voortaan alles, besnijdenis mag niet volgens de wet , maar we laten de kinderen , elders besnijden en komen dan weer terug , laat een arts controleren ., dus gedogen we , kindhuwelijken , gedogen de partijen VVD,CDA,PvdA, Denk , D66 .gedogen dus .wanneer worden de eerste vrouwen gestenigd , als ze ontrouw zijn , ??? wanneer er een geloof opstaat met kinderoffers gaan we dat dan ook gedogen , voor de godsdienst vrijheid ????, er ontstaan no go zo’nes voor niet moslims , gedogen dus,

  Liked by 1 persoon

 4. Ik moest aan de Koranregel over sex met dieren denken en waarom er staat dat een dier moet worden gedood NA de geslachtsgemeenschap…. https://www.telegraaf.nl/video/2822007/geit-baart-horror-schepsel

  met de tijd leert men….nu word de werled opgezadeld met de vraag: hoe noemen we het?

  Culturele verrijking?

  Like

 5. P.s. het lamme excuus dst het volgens experts om genetische mutatie in de baarmoeder gaat is een andere uitleg om de meest voor de hand liggende oorzaak te camoufleren: a cultural traditional goat bang!

  Liked by 1 persoon

 6. Piranjaha // november 21, 2018 om 03:06 //

  @ trebor2110

  Niet alle delen van een dier zijn kosher, ongeacht of het kosher geslacht is. Het gaat dus om die niet-koshere delen die aan onwetenden gesleten worden. Overigens gaat het bij de halal-industrie om veel grotere percentages, omdat heel veel nederlandse bedrijven halal slachten ivm. met de export-opportunities die ze dat oplevert. Zo is bijvoorbeeld ook de kaas van Campina in Nederland halal, omdat ze als bedrijf in zijn geheel het stempel halal willen hebben, omdat ze de arabische markt, met name Pakistan, als groeimarkt op inzetten.

  Like

 7. christ Kanters // november 21, 2018 om 12:40 //

  Het grote punt is dat we een laffe regering hebben , zelfs een dieren partij , die niet durft te kiezen ,voor niet onverdooft slachten , bij de laatste stemming van de PVV voor een wet op onverdooft slachten stemden zei tegen , dus dierenpartij kunnen ze beter op heffen want waar ze zich voor moeten in zetten , verraden ze voor een andere partij niet voor de lege koppen te stoten .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s