Nieuw

‘Israeli sniper’ shoots AP cameraman in PRESS vest as he films border protest

sniper gun pixabay

An Associated Press (AP) cameraman has been injured by gunfire while filming a protest in the Gaza Strip, the agency said. He was apparently shot by an Israeli sniper despite wearing clothes identifying him as a media worker.

Rashed Rashid, 47 was injured in the leg on Monday while covering the weekly protest at the Israeli border wall, AP reported. He received multiple bone fractures above the ankle and will require surgery.

Witnesses say Rashid was standing on an elevated area some 600 meters from the fence, when the shooting happened. He was far from protesters and was wearing a blue helmet and brown protective vest with the word “PRESS” clearly written in white. He was also operating a live camera.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on ‘Israeli sniper’ shoots AP cameraman in PRESS vest as he films border protest

  1. “Witnesses say Rashid was standing on an elevated area some 600 meters from the fence, when the shooting happened” ….

    Dat noemen we een goed schot, gesponserd door Lapua, Bushnell en Denel industries en met dank aan Carlos Hathcock voor technische ondersteuning en het delen van ervaring via de video geproduceerd door Goldilocks and the Shalom Company…ingezongen door Barbara scheelhoofd ….

    “Een doodie Arabier aldaar komt nooit meer van ginder hier”

    Liked by 2 people

  2. Als ie m in zn poot hadt geraakt met die Barret 80 A van hierboven had zn poot er wel vanaf gelegen pink mist en huppelen hahahahahaha

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s