Nieuw

Israël: de verborgen hand achter 9/11 – het (in)complete zionistische overzicht

De positie van Saudi-Arabië als belangrijke bondgenoot van de Verenigde Staten blijkt steeds moeilijker te verdedigen. Steeds meer politici durven openlijk te spreken over de beruchte reputatie van de Golfstaat. Zowel de rol van dat land bij 9/11 en de daaropvolgende chaos in het Midden-Oosten – in het bijzonder Syrië en Jemen – liggen onder de loep. Deze ontwikkelingen zijn in een stroomversnelling geraakt sinds de moord op de journalist Jamal Khashoggi. De herziening van de relatie met Saudi-Arabië komt laat, maar is niet meer dan terecht. Sterker nog, nu moet worden doorgepakt. Er is namelijk nog een vreemde mogendheid in dat deel van de wereld dat precies dezelfde behandeling verdient: Israël.

Door: N. Arcist

Wie vermoordde John O’Neill?
De aanslagen van 11 september 2001 liggen ten grondslag aan de huidige situatie in het Midden-Oosten, die qua impact vergelijkbaar waren met de aanval op Pearl Harbor door Japan (1941). In de jaren na 9/11 begonnen steeds meer mensen te twijfelen aan de officiële versie van de gebeurtenissen en kwamen er alternatieve zienswijzen in de omloop. Zo zijn er tal van technische factoren – zoals het onverklaarbare instorten van de torens of de vliegcapaciteiten van de kapers – die aandacht verdienen. Veel interessanter zijn de hoofdrolspelers in deze affaire.

De documentaire Who Killed John O’Neill (2005) was voor mij persoonlijk doorslaggevend en gaat diep in op de centrale figuren. De documentaire slaagt er echter niet in een etnische component te herkennen die veel hoofdrolspelers delen: de oververtegenwoordiging van Joden.

Zoals de titel al doet vermoeden onderzoekt de documentaire de dood van John O’Neill. Deze voormalige FBI-agent was de absolute autoriteit op het gebied Al-Qaeda en Osama Bin Laden. Maar John O’Neill had veel vijanden, ook in eigen gelederen. De expert reisde geregeld af naar de islamitische wereld om Al-Qaeda gedetailleerd in kaart te brengen, tot grote frustratie van de machthebbers van die tijd. Toen O’Neill aangaf dat er mogelijk een grote aanslag op komst was, was de maat vol. Onder druk van de toenmalige Secretary of State (((Madeleine Albright))), de Amerikaanse ambassadeur in Yemen (((Barbara Bodine))) en FBI-directeur (((Louis Freeh))), nam de expert ontslag.

In augustus 2001 ging O’Neill aan het werk als hoofd beveiliging van het World Trade Center. De torens waren op dat moment eigendom van (((Larry Silverstein))). Op 10 september waarschuwde hij nog dat er ‘iets groots op komst’ was. Een dag later werd O’Neill bedolven onder het puin van de torens. Zijn kennis over Al-Qaeda, Bin Laden en de tegenwerking uit eigen gelederen nam hij mee het graf in. Was de dood van O’Neill toeval? Dat is mogelijk. De timing is daarentegen erg verdacht.

Wie waren de andere hoofdrolspelers tijdens 9/11?

Larry Silverstein
De naam Larry Silverstein staat bijna synoniem voor beerput. Op de eerste plaats omdat hij dagelijks ontbeet op de hoogste verdiepingen van de torens, maar op 9/11 ‘toevallig’ niet, evenals zijn zoon en dochter, die ook in het World Trade Center werkten. Verder is Silverstein bevriend met andere invloedrijke figuren, zoals (((Rupert Murdoch))). Deze mediatycoon bezit een onvoorstelbaar groot deel van de wereldmedia, die in de nasleep van 9/11 vele leugens over vermeende Irakese massavernietigingswapens verspreidden. Ook de oud-president van Israël Ariel Sharon en de huidige president Benjamin Netanyahu behoren tot zijn persoonlijke vriendenkring. Beide staatshoofden hebben geprofiteerd van de gevolgen van 9/11, aangezien diverse vijandige landen – zoals Irak, Libië en Syrië – in puin liggen.

Bovendien sloot Silverstein ook nog een prijzige verzekering af, die tevens terroristische aanslagen dekte, wat hem miljarden opleverde.

Frank Lowy
(((Frank Lowy))) bezat het keldercomplex onder de torens en de aldaar liggende winkels. Ook Lowy was op 9/11 toevallig afwezig en kreeg daarna enorme verzekeringsbedragen uitgekeerd. Daarnaast is Lowy een hardcore zionist. Zo diende hij in een speciale eenheid van het Israëlische leger en steunt hij (financieel) – tot op de van vandaag – wetenschappers die pro-Israël zijn. Lowy profiteerde dus vanuit zowel economisch als politiek oogpunt van 9/11.  

Lewis Eisenberg
Het was (((Lewis Eisenberg))) die de torens slechts enkele weken voor de aanslagen aan Silverstein verhuurde. Overigens is Eisenberg ook een prominent lid van de Anti Defamation League: een extreemlinkse Joodse organisatie met als doelstelling blanken het leven zuur te maken en hen te reduceren tot minderheid in hun eigen landen.

Ronald Lauder
De zakenman (((Ronald Lauder))) verwezenlijkte de privatisering van de torens, waardoor de overheid er geen controle meer over had. Vervolgens kon de verzekering en beveiliging van het WTC  ook privaat worden uitbesteed aan medeplichtige partijen.

ICTS International
Het beveiligingsbedrijf ICTS International was verantwoordelijk voor de beveiliging van de luchthavens waar de kapers aan boord gingen. De eigenaars, Ezra Harel en Menachem Atzmon, zijn Israëlische Joden en hebben banden met Israëlische veiligheidsdiensten. Hoewel een ander beveiligingsbedrijf door deze fatale fouten waarschijnlijk door reputatieschade ten onder zou gaan – ICTS International faalde er immers in de wapens van de kapers te detecteren – kwam deze organisatie daar verrassend goed mee weg. Sterker nog, ICTS International breidde fors uit en verzorgt overal ter wereld de beveiliging op vliegvelden, waaronder Schiphol.

Kroll Associates
Kroll Associates was verantwoordelijk voor de beveiliging van de torens. Zowel de eigenaar Jules Kroll als de toenmalige directeur Jerome Hauer zijn Joods. Het is altijd een raadsel geweest waarom Silverstein Kroll precies inhuurde en in welke mate het bedrijf bijdroeg aan de veiligheid. Jerome Hauer was voor zijn carrière bij de beveiligingsfirma directeur rampenbestrijding voor de stad New York. Door zijn lobbywerk werd er in World Trade Center 7 een crisiscentrum ingericht, tegen de wensen van de lokale politie in. Uitgerekend dat gebouw stortte zonder aanleiding in op 9/11.      

Sims Group
The Sims Group, eigendom van (((Alan D. Ratner))), kocht al het metaal afkomstig van het puin van de torens op. Het metaal, dat tevens belangrijk bewijsmateriaal was, werd razendsnel verscheept naar China en verdween daarna van de aardbodem.

Alvin Hellerstein
Joodse rechter uit New York belast met diverse rechtszaken aangespannen door de nabestaanden van de slachtoffers. Onder meer de luchthavens en het WTC werden voor het gerecht gedaagd, zonder succes. Hellerstein beriep zich op de Air Transportation Act, die de aansprakelijkheid voor luchtvaartmaatschappijen en luchthavens sterk beperkt. Deze wet werd – net als de beruchte Patriot Act –  vlak na 9/11 snel aangenomen door de (((neoconservatieve))) regering van president Bush.

Michael Mukasey
Joodse rechter die ervoor zorgde dat Silverstein zijn miljarden van de verzekering kreeg uitbetaald.

Kenneth Feinberg
Joodse rechter die de afkoping van de nabestaanden verwezenlijkte, als zij in ruil daarvoor geen onderzoek eisten naar 9/11. Wie de afkoping wel afsloeg  werd doorverwezen naar de ‘speciale intermediair’ (((Sheila Birnbaum))).

Benjamin Chertoff
Joodse journalist die een (zwaar gepopulariseerd) boek uitbracht dat alternatieve theorieën over 9/11 ‘ontkrachtte’. Zijn onafhankelijkheid als journalist werd betwijfeld, aangezien hij de broer is van (((Michael Chertoff))), die deel uitmaakte van de (((neoconservatieve))) Bush-administratie.

Stephen Cauffman
(((Stephen Cauffman))) was verantwoordelijk voor de doofpotaffaire rondom World Trade Center 7, het gebouw dat zonder reden instortte. Cauffman houdt vol dat het gebouw instortte door brand, iets dat vrijwel nooit gebeurt.

Philip Zelikow
(((Philip Zelikow))) was de uitvoerend directeur van de onderzoekscommissie naar 9/11. Onder zijn leiding kwam de frauduleuze officiële versie van de aanslagen tot stand.

Dov Zakheim
Radicale rabbijn die in de aanloop naar 9/11 op zoek was naar een gebeurtenis die qua impact ‘vergelijkbaar is met Pearl Harbour’. Deze gebeurtenis zou vervolgens worden aangegrepen om diverse ‘vijanden’ van de Verenigde Staten aan te vallen, zoals beschreven in het document Rebuilding America’s Defenses. Het document vermeldt ‘schurkenstaten’ – zoals Irak en Iran – die vaak ook vijanden van Israël zijn. Onder Dovheim ‘verloor’ het Pentagon miljarden dollars en werden tientallen Amerikaanse gevechtsvliegtuigen voor een schijntje verkocht aan Israël.

Michael Chertoff
Broer van de eerder vermeldde (((Benjamin Chertoff))). Michael Chertoff was hoofd crimineel onderzoek op het ministerie van Justitie. Liet Israëlische verdachten vrij die direct na de aanslagen werden gearresteerd (lees verderop).

Richard Perle
(((Richard Perle))) was een hooggeplaatste veiligheidsadviseur gedurende de aanslagen. Perle werd al eerder betrapt toen hij in het geheim informatie doorspeelde naar Israël, waarop hij zijn baan verloor. Ook hielp hij andere landverraders aan een baan op het Pentagon, zoals (((Douglas Feith))).

Douglas Feith
Feith verloor eerder zijn baan bij de Amerikaanse Nationale Veiligheidsraad, omdat hij geheime documenten doorspeelde naar Israël. Feith bezit zowel Amerikaans als Israëlisch staatsburgerschap en werd een van de architecten van de Irakoorlog, alsook de leugens die leidden tot die oorlog.

Elliott Abrams
Veiligheidsadviseur (((Elliott Abrams))) werd in het verleden veroordeeld wegens liegen tegen de onderzoeksraad van het ministerie van Justitie in het kader van de Iran-Contra-affaire, waarbij Israël een flinke vinger in de pap had. Abrams was lid van diverse Joodse lobbygroepen die niets liever wilden dan oorlog in het Midden-Oosten.

Marc Grossman
De voormalig Amerikaanse diplomaat (((Marc Grossman))) had vlak na de aanslagen een ontmoeting met de Pakistaanse generaal Mahmud Ahmed. Deze generaal had banden met een van de kapers – Mohamed Atta – die met zijn goedkeuring 100.000 dollar ontving.

Paul Wolfowitz
Plaatsvervangend minister van Defensie, tevens van Joodse komaf. Regelde baantjes bij de overheid voor Joden die betrapt waren op spionage en dubbele loyaliteit, zoals (((Douglas Feith))).

Ari Fleischer
Joodse persvoorlichter werkzaam op het Witte Huis. Herhaalde de leugens omtrent Irakese massavernietigingswapens keer op keer voor de (internationale) media.

Ali Al Jarrah
Neef van vliegtuigkaper Ziad Jarrah. Ali Al Jarrah werd in 2009 gearresteerd wegens spioneren voor Israël. Hij leverde de Mossad rapporten en foto’s inzake Palestijnse groeperingen en Hezbollah. Hoewel er geen bewijs is voor zijn betrokkenheid bij 9/11, is zijn familieband met Ziad Jarrah, erg opmerkelijk.

In de nasleep van de aanslagen arresteerde de FBI ruim 100 Israëliërs op verdenking van betrokkenheid. Ook arresteerde de politie een aantal Israëliërs die de brandende torens dansend en juichend aanschouwden. Deze gebeurtenis wordt vaak afgedaan als samenzweringstheorie, maar getuigen en politieagenten bevestigen het verhaal. Al deze arrestanten werden vrijgelaten door de eerdergenoemde (((Michael Chertoff))).

Dit deel richtte zich op de Joodse hoofdrolspelers bij 9/11. Deel twee, dat binnenkort wordt gepubliceerd, richt zich op de Joodse kopstukken van de Irakoorlog. Mochten er eventueel namen ontbreken, mail deze dan – met bijgevoegde toelichting en bron – naar de redactie van Fenixx.

N. Arcist

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Israël: de verborgen hand achter 9/11 – het (in)complete zionistische overzicht

 1. Nou een prima artikel, sinds vandaag staat alles netjes op een rij, dus deze slag is gewonnen, maar wordt de oorlog tegen het georkestreerde terrorisme ook gewonnen? Lijkt mij van niet want alle regeringsvormen hebben het niet zo op goed met geïnformeerde burgers en dit artikel heeft daartoe aan bijgedragen mijns inziens.

  Wel kan men constateren dat vele politieke elites erg nerveus beginnen te worden door het medium internet, en er liggen al plannen klaar om het internet te gaan censureren, hoe moet de geïnformeerde burger dan aan zijn dagelijkse portie alternatieve berichtgeving komen, moet het dan net zoals in de tweede wereldoorlog gaan door koeriers of faxen misschien wel door stencilen?

  Like

 2. Ook dit artikel met veel interesse gelezen! Hetgeen ik me, al lezende, afvroeg: Wat is het percentage ‘blanken’ onder deze Joden? Op de een of andere manier voelt dit als een belangrijke vraag..

  Like

 3. Jaweh Ahkbar…..

  p.s. Greengo….Joden zijn geen blanken maar een soort Arabieren met een kut kapsel die eerder konden rekenen dan anderen konden schrijven….als het blanken waren had Jeruzalem naast Sint Niklaas gelegen, nu is het Nazareth watdaar ergens ligt.

  Jaweh Akbhar, twee sekten die elkaar als gelijken ontmoeten op het feest van de voorhuidjes knipperij van de kleine willoze kindertjes. Wat dat betreft hebben ze wel veel te delen, vooral als het gaat om slachten en verminken. Het schijnt dat trauma’s worden doorgegeven via de genen, dat maakt dat het lot van kindertjes in die sector van de wereld immer trauma is.
  Bhoedda zei dat alle leven lijden is, als je het leven begint zonder clit of voorhuid heb je eigenlijk nooit meer vrije keuze, alle handelingen volgens het hart en gevoel zijn immers besmet met andermans gedachten….

  Like

 4. …en op de vraag hoe het moet met de berichtgeving als internet succesvol word gecensureerd….

  Dan is er enkel nog misinformtie, je dagelijkse portie staats (her) opvoeding, tot je crediet om te mogen leven op is of je likes op facebook onder het vereiste minimum…
  Vrijheid, het recht op zelfbeschikking en positieve ontwikkeling totaal afnemen van een volk is drie generatie enkel NOS en RTL geven en de bejaarden uit de zorg en het pensioenstelsel gooien en met video van groene velden tot Soyent Green stampen.

  Voor wie het nog niet door heeft, zonder juiste informatie en door censuur is vrijheid in een hospice beland en staat de Dela al met de kist te klapperen. En het is een permanete wijziging, tot de aarde scheurt en de golven het land overspoelen….

  Like

 5. Republikein // november 21, 2018 om 04:35 //

  Larry Fink en Black Rock.

  Like

 6. Undercover Footage Zionists DON’T Want You to See!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s