Nieuw

Het VN-MigratiePact werd bedacht door etnostaat Israel dat er zelf niet aan meedoet

Het VN-Migratiepact is bedacht om blanke landen te vernietigen. Migratie wordt een recht, het terugsturen van migranten wordt verboden.

Dat iedereen overal zou kunnen gaan wonen is een grap, niemand wil in Ghana, Liberia of Venezuela wonen. Geen westerling zal daar naartoe gaan, en ook geen Afrikaan als hij ‘het recht’ heeft om naar Europa te gaan. Het migratiepact levert eenrichtingsverkeer op, dat wisten de bedenkers ervan, en zo was het ook bedoeld.

In Nederland wordt het verkocht alsof het illegale migratie tegengaat. En letterlijk klopt dat ook wel. Als je elke illegale migrant definieert als zijnde legaal, dan is de illegale migratie morgen afgelopen. Het maakt immigranten echter nog steeds niet minder onwenselijk.

Het past in die ander joodse plannen om blanke christenen uit te roeien. De eerste drie hieronder zijn joodse plannen en daar hoort het Kaufman plan uit 1941 eigenlijk nog bij. Al die plannen die daarna genoemd worden zijn er vervolgplannen op, de uitwerking van de geplande Endlösung van het blanke ras.


In chronologische volgorde:

1925 – Coudenhove-Kalergi plan

1943 – Hooton schrijft “Breed the War Strain Out of Germans”.

1944 – Morgenthau, plan voor de vernietiging van Duitsland

1945 – Europese landen die aanspraak wilden maken op gelden uit het Marshall-plan, moesten zich verplicht onderwerpen aan de EEC, de voorloper van de EU. Bron: CIA.

Het was ook de VS die de drijvende kracht was achter het opzetten van de ‘Raad voor Europa’.

1973-74 Euro-Arabische Dialoog (EAD) – Eurabië

1975 – Resolutie van Straatsburg – Oil for Immigration

1995 – Barcelona Verklaring

2000 – VN plan – Replacement Migration: Is It a Solution to Declining and Ageing Populations?

2009 – EU-rapport – on a Common Immigration Policy for Europe: Principles, actions and tools – 60 miljoen migranten tot 2050

2008 – Mediterrane Unie

2008 – Resolutie 1605

2010 – Resolutie 1743

2011 – Sarkozy dreigt met gedwongen interraciale seks om de blanke Europeanen uit te roeien

2012 – Peter Sutherland, Goldman Sachs, VN baas van immigratie, pleit voor het vernegeren van Europa.

2016 – TimmermansEU dreigt met oorlog als we ons niet overgeven aan de negerhorden en onze vrouwen aan ze afstaan om een beter ras te creëeren

2016 – Schauble wil dat barbaren Duitse vrouwen bevruchten, in lijn met Kalergi, Hooton, en Morgenthau

2018 – Verklaring van Marrakech


In een ander, naastgelegen plan, geeft de EU-commissie aan dat:

EU Commissie: Nederland kan 8 miljoen migranten ontvangen

En:

EU rapport – De EU heeft ruimte voor 3.8 miljard immigranten

Stel je de gruwelijke ellende voor als dat waarheid zou worden. Dat heeft niks met burgeroorlog te maken zoals wel eens voorspeld wordt. Dat wordt een genocidale blankenjacht waar 1000 Hutu- en Tutu-slachtpartijen bij verbleken. De EU-commissies zijn door de jaren heen samengesteld uit dronken idioten, communisten en schandknaapjes van Goldman Sachs. Manuel Barroso was alledrie tegelijk, dat is ook mogelijk. Logisch dat die geen enkele compassie met Europa en de volkeren die daar wonen hebben.

Alle plannen zijn gewoon openbaar, ze gaan er vanuit dat blanken inmiddels zo versuft zijn door kranten, onderwijs, drugs en TV dat ze hardop kunnen zeggen dat ze blanken uit gaan roeien en dat die hun eigen holocaust juichend zullen accepteren in plaats van de elites in hun torens gaar te sudderen:

EU’s own website –

UN website on “replacement migration” –

UN Global Compact for “safe”, Orderly and Regular Migration –

Als je uitspraken doet over joden of Israel is het altijd wel fijn, en zo veilig, om die door henzelf te laten verwoorden. Anders heeft vrijheid van meningsuiting er nog wel eens een handje van om in ene een delict te worden.

Arutz Sheva, Israel National News:

Rapport: Israel trekt zich terug uit het VN-migratiepact

Israël zou naar verluidt het ‘Global Compact for Migration’ niet ratificeren op verzoek van de VS en andere bondgenoten, ondanks de hulp bij de formulering ervan.

Naar aanleiding van berichten uit de Verenigde Staten, Hongarije en Oostenrijk wordt verwacht dat Israël zich terugtrekt uit het Global Compact for Migration van de VN na actieve deelname aan de consolidatie ervan, meldde Channel 10 News verslaggever Barak David.

Volgens het rapport heeft premier Binyamin Netanyahu vandaag tijdens de Likud-factiebijeenkomst de vice-minister van Buitenlandse Zaken Tzipi Hotovely op de hoogte gesteld: “We coördineren met de Amerikanen over het onderwerp van de Internationale Migratieovereenkomst van de VN. We overwegen de kwestie. In principe zijn we geen voorstander van de overeenkomst, en dat zal ook gebeuren.

Het Global Compact on Migration is geen bindende overeenkomst, maar roept op tot meer samenwerking tussen landen over de hele wereld op het gebied van legale en illegale immigratie en geeft richtlijnen voor immigratie. In de overeenkomst wordt benadrukt dat het probleem van de immigratie een mondiaal probleem is en daarom op mondiaal niveau moet worden aangepakt.

Niet bindend me hoela:

Een aantal landen wijst de overeenkomst af als een inbreuk op hun soevereiniteit en het vermogen om een eigen immigratiebeleid te voeren.

Israël heeft actief deelgenomen aan het opstellen van de overeenkomst en Israëlische diplomaten hebben de afgelopen twee jaar deelgenomen aan alle voorbereidende vergaderingen van de overeenkomst. Professionals van het ministerie van Buitenlandse Zaken hebben deelgenomen aan het opstellen van de overeenkomst, terwijl de politieke echelon, waaronder de premier en minister van Buitenlandse Zaken Netanyahu, er helemaal niet bij betrokken waren.

In juli, tijdens zijn bezoek aan Israël, vroeg de Hongaarse premier Victor Orban aan Netanyahu dat Israël zich terugtrekt uit de immigratieovereenkomst van de VN. Hongarije is vandaag de dag een van de meest prominente bondgenoten van Israël in Europa en Netanyahu en Oraban hebben nauwe betrekkingen.

Netanyahu was op dat moment nog onbekend met het onderwerp en begon pas na zijn ontmoeting met Orban op de hoogte te worden gebracht van de stand van zaken met betrekking tot de overeenkomst.

In september kondigde de Amerikaanse president Donald Trump in zijn toespraak tot de Algemene Vergadering van de VN aan dat de VS tegen het Global Compact on Migration was en niet aan de overeenkomst zou deelnemen.

Enkele dagen na de toespraak van Trump ontmoette Netanyahu in New York de Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz, wiens regering zich ook verzet tegen internationale inmenging in het immigratiebeleid van landen. Kurz vroeg Netanyahu ook om zich terug te trekken uit de internationale immigratieovereenkomst.

Kurz is een idioot, de ene dag doet die iets goeds en de andere dag weer iets stompzinnigs. Dat is onmogelijk als je zelf een plan hebt. Hij is dus een poppetje. Zo was hij laatst voor uitbreiding van de genocidale EU-dictatuur en had hij vandaag een ontmoeting met Soros om hem te vragen wat hij met de toekomst van Oostenrijk en Brexit moest doen.

Na de toespraak van Trump droeg het kantoor van de premier het ministerie van Buitenlandse Zaken op om zich tot de Amerikaanse regering te wenden en haar standpunt over de deelname van Israël aan de overeenkomst te verduidelijken. Hoge Israëlische functionarissen merkten op dat Israël via verschillende kanalen de Trump-regering had benaderd en de boodschap die het ontving was dat de Verenigde Staten blij zouden zijn als Israël geen deel zou uitmaken van de internationale migratieovereenkomst.

Harder liegen dan islamieten, er is een etnische groep die het kan. Alsof de bedrijfspoedel van Israel, de VS., Israel ook maar iets te vertellen heeft.

In de afgelopen weken hebben verschillende andere Oost-Europese landen die als bondgenoten van Israël worden beschouwd hun voornemen aangekondigd om de overeenkomst niet te ratificeren, waaronder de Tsjechische Republiek, Roemenië en Bulgarije. De Australische regering kondigde ook haar voornemen aan om zich uit de overeenkomst terug te trekken.

In het licht van het Amerikaanse standpunt heeft de Israëlische regering besloten de overeenkomst niet te ratificeren tijdens een internationale conferentie in Marrakesh, Marokko.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

5 Comments on Het VN-MigratiePact werd bedacht door etnostaat Israel dat er zelf niet aan meedoet

 1. John Peters // november 20, 2018 om 11:16 //

  Zoals gewoonlijk, ik kijk er niet van op.
  En wat Kurz eergisteren geflikt heeft met Soros, plaatst hem duidelijk tegenover onze gezamenlijke belangen. Hij pas keurig in het plaatje van een vvd’er, een ‘nep rechtse’ charlatan die enkel om zichzelf en zijn portemonnee geeft.

  Like

 2. tim pietersen // november 20, 2018 om 18:02 //

  dank voor dit stuk

  Like

 3. Israel israel waarom sterven zoveel
  Thai arbeiders in israel. Israel giftig.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s