Nieuw

EU-voorzitter Juncker noemt landen die het VN-migratiepact verlaten “domme populisten”

Foto: Dronken lor Jean Claude Juncker hangt over een tafel heen om een vrouwelijke hoogwaardigheidsbekleder een handkus te geven. Bron: US Department of State.

Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, bekritiseerde tijdens een evenement georganiseerd door de Duitse krant Süddeutsche Zeitung de toenemende aantal Europese regeringen die zich terugtrekken uit het VN-migratiepact. Hij beweert dat ze de inhoud van het pact niet kennen.

Steeds meer landen hebben aangekondigd dat ze het convenant niet zullen ondertekenen. Oostenrijk, Hongarije, Polen, Tsjechië, de Verenigde Staten en onlangs is Bulgarije ook genokt.

Juncker beweert dat ze dat niet hadden gedaan “als ze het hadden gelezen” en schijnt tegelijkertijd te geloven dat een “gedeelde verantwoordelijkheid” zou leiden tot minder illegale immigratie. Het kan zijn omdat het document van migratie een mensenrecht wil maken, en daarom zou geen of een klein aantal nog als illegaal beschouwd kunnen worden, aldus Voice of Europe.

Op woensdag zei de Tsjechische Republiek officieel dat ze nee zeggen tegen het VN-document “Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration”. Het zal officieel worden geratificeerd in Marrakech, Marokko in december.

Een toenemend aantal VN-leden maakt zich zorgen over het feit dat in het document staat dat migratie “onvermijdelijk, noodzakelijk en wenselijk” is en dat degenen die “zich ertoe verbinden alle vormen van discriminatie uitbannen”, waaronder ook het bevorderen van “diversiteit”, strenge straffen voor “haatdelicten” en het openstellen van socialezekerheidsstelsels voor iedereen, met inbegrip van illegale immigranten.

In zijn toespraak zei Juncker dat “domme populisten” in Europa “een lange lijst van aanklachten” hanteren voor kwesties waar ze anderen van beschuldigen, “vooral Brussel”.

“De “waanzin herstelt zich altijd,” zei hij en beweerde dat Europa “al het mogelijke moet doen” om oorlog te voorkomen en populisme te doden, en dat nationalistische voorstellen ten koste van alles moeten worden gestopt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on EU-voorzitter Juncker noemt landen die het VN-migratiepact verlaten “domme populisten”

 1. koddebeier // november 20, 2018 om 13:28 //

  Ach hij is niet wijzer,de drank heeft z’n hersens inmiddels flink aangetast !!

  Like

 2. Hij leidt duidelijk aan het syndroom van korsakov.
  Teveel bloed in de alcohol.

  Like

 3. Dat komt omdat ze de inhoud wél kennen en tevens begrijpen, meneertje drankorgel…

  Like

 4. Wat kan je anders verwachten van deze dronkenlor?

  Like

 5. Henk der Niederlánder // november 20, 2018 om 14:02 //

  “De “waanzin herstelt zich altijd,” zei hij en beweerde dat Europa “al het mogelijke moet doen” om oorlog te voorkomen en populisme te doden, en dat nationalistische voorstellen ten koste van alles moeten worden gestopt.

  Ik moet hem inderdaad gelijk geven als hij stelt dat de waanzin zich altijd hersteld.
  Het duidelijkste bewijs word daar door Brussel zelf door aangeleverd.
  Dat Brussel er alles aan moet doen om oorlog te voorkomen is dan weer van een andere orde, want zoals Ik het zie zijn ze goed op weg om in verschillende landen een burgeroorlog te ontketenen, want de bevolking zal het niet eeuwig blijven pikken om zich de wet voor te laten schrijven door hun regeringen die gestuurd worden door een dictatoriaal Brussel.
  En dan tenslotte vind deze notoire zuipert dat Nationalistische voorstellen ten koste van alles moeten worden gestopt, waarmee hij eigenlijk zegt dat iedereen het maar met Brussel eens moet zijn of met een Merkel die de totale vernietiging van de supra nationale staten voor staan.
  Zou het niet langzaamaan tijd worden om de gek in een afkick kliniek te stoppen en daarna in een psychiatrische inrichting.

  Liked by 1 persoon

 6. We worden geregeerd door idioten, graaiers, baantjesjagers, halve zolen en ander regeringstuig.
  En het mooiste is nog dat dit tuig ook nog iedere weer door het grootste deel van het volk herkozen wordt.

  Like

 7. En dat zegt een hersendode alcoholist. Moet je de man serieus nemen. Nee hoor want dat doen de andere regeringsleiders ook niet. Maar haalt de aandacht bij hen weg.

  Like

 8. Nee, hij heeft deels gelijk : als je alle immigratie legaal maakt is er geen illegale immigratie meer.

  Maar ja, volgens diezelfde redenering is het natuurlijk ook zo dat als we moord een legale hobby maken er niemand meer veroordeeld kan worden voor moord.

  Liked by 1 persoon

 9. Junkie “40%”Junkers, ik begrijp jou volledig, illegaal bestaat niet als we alles legaal maken. En er is geen kleurverschil als we alles zwart verven….

  Wow, hoog IQ op de bodem van die drankflessen….of is het Stones nummer “Paint it black” de laatste indruk van de echte wereld wat is blijven hangen?

  Euh…Is het een optie om alle geld voortaan echt te noemen, ik heb 5 monopoly spelen en een printer…

  Hallo Brussel ! Halloooooo…….suckers!

  Like

 10. Mocht u ooit EU parlementaries meemaken vanuit een werknemers positie, het is het meest walgelijke soort volk dat er rondloopt, je krijgt er spontaan semi-auto kotsneigingen van…

  Dat soort volk is de beste reclame voor abortus, waarom dieren stemrecht verdienen en de Franse revolutie onder gewaardeerd werd…

  Like

 11. How The UN Migration Pact Fell Apart

  Like

 12. Zou mooi zijn als er een adressenlijst van iedereen die in Brussel zit zou zijn.altijd mooi om een verjaardagskaart te sturen.

  Like

 13. Sloffert die slipt….ik vraag er al jaren om, iedere sinterklaas is het weer een teleurstelling met zowel schoen als mailbox en daardoor te moeten zien hoe kerst en nieuwsjaars groeten de mist ingaan…wat is er mooier voor een cum-plotticus dan groetjes van burgers met stemre….euh, o ja, dat was ook een leugen.

  Ik vind dat ik mag weten waar hun huis woont want zij weten waar mijn geld woont…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s