Nieuw

Duitsland: Boetes voor daklozen, nieuwe huizen voor vluchtelingen

De stad Dortmund in Noordrijn-Westfalen wil dat daklozen 20 euro betalen voor het slapen op straat of in de gevangenis belanden.

Het bureau voor openbare orde laat zijn tanden zien en verdedigt zijn harde behandeling van de minderbedeelden.

Volgens de omroeporganisatie WDR zijn er in totaal al 464 sancties tegen daklozen opgelegd en in 265 gevallen is er een boete van 20 euro opgelegd. De andere optie is de gevangenis in te gaan als ze niet in staat zijn om te betalen.

Het hoofd van de openbare orde zei dat er geen jacht op de daklozen was, maar dat ze moesten handelen. Uit onderzoek is gebleken dat andere steden in Duitsland in dergelijke gevallen alleen maar uitzettingen uit bepaalde gebieden uitvaardigen.

Tegelijkertijd huisvest Dortmund veel vluchtelingen in opvangcentra. Andere steden in de staat hebben zelfs huizen of hele gebouwencomplexen voor vluchtelingen gebouwd.

Noord-Rijnland-Westfalen heeft van 2008 tot 2018 tot aan zijn omstreden deportatie ook de lijfwacht van Bin Laden en zijn gezin opgevangen met 1100 euro aan sociale uitkeringen per maand.

De Duitse politieke partij Alternative für Deutschland in Essen daarentegen, heeft momenteel een bus voor daklozen rijden om tijdens de koude winternachten in te slapen. Sommigen hebben zelfs vraagtekens gezet bij de motieven achter de bus.

Velen voelen zich al tweederangsburgers in hun eigen land, vooral wanneer politici spreken over de grote rijkdom van Duitsland, maar hun eigen armen niet alleen te zijn vergeten, maar in plaats daarvan hen ook nog straffen.

Bron:

Germany: Fines for the homeless, new homes for refugees
Dortmund verteilt Hunderte Strafzettel an Obdachlose

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7202 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Duitsland: Boetes voor daklozen, nieuwe huizen voor vluchtelingen

 1. Hypocrieten.
  Terwijl het Maximilliaanpark en de stations vol met crimigranten liggen.
  En Duitsland is België niet, maar behoorlijk dichtbij.

  Like

 2. Arbeit macht frei, Jeden das seine….Jhiza fur die strasse zu betreten.

  Zou er nog een beleidsverschil zijn qua wel of niet boete geven in gekleurde daklozen en blanke daklozen?

  In elk geval moet je het de Duitsers nageven, ze hebben nu wetten om iemand van de wieg tot het graf te straffen, bijna net Nederlanders, die Deutscher…

  Like

 3. Ook in Duitsland is men inmiddels behoorlijk de weg kwijt hetgeen gelijke tred houdt met hun Nationale elftal.

  Like

 4. Dit is te gek voor woorden. Steenrijk-Straatarm!!

  Like

 5. Stoer hoor om tegen deze mensen op te treden😨😢

  Like

 6. templars2017 // november 21, 2018 om 00:23 //

  De waanzin ,mensen die al alles zijn kwijtgespeeld beboeten omdat ze op de straat moeten slapen , en dan spreken ze dat er geen polarisatie mag komen….ze vergeten dat ze de polarisatie zelf aanwakkeren , de waanzin……

  Like

 7. Zowel die macron als merkel moeten erg gaan oppassen. Ze deken zeker in hun blinde arrogantie onaantastbaar te zijn!?
  Kan heel erg verkeerd gaan uitpakken. Hoop niet dat er een grootschalige burgeroorlog komt maar een zodanige grote opstand dat ze bang worden. Arresteren en gelijk executeren. De andere dag. Dit feit zal als voorbeeld al zeer afschrikwekkend zijn. De bevolking zoveel mogelijk sparen. Het leger met politie moet meedoen.

  Like

 8. correctie: denken

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Duitsland: Boetes voor daklozen, nieuwe huizen voor vluchtelingen | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s