Nieuw

Democratisch congreslid dreigt de bevolking met kernwapens te bombarderen

Democratisch congreslid Eric Swalwell is sinds hij in een Twitterdispuut was geraakt met een conservatieve journalist in de aandacht van de Amerikaanse bevolking.

Swalwell had een debatartikel geschreven waarin hij suggereerde dat semi-automatische wapens in beslag moesten worden genomen. Naar aanleiding van het artikel ontstond een geschil waarin Swalwell verklaarde dat burgers die de regels trotseren in een mogelijke oorlog met de nucleaire wapens van de regering geconfronteerd kunnen worden.

Het debatartikel met de titel “Ban wapens, koop wapens terug en vervolg degenen die weigeren” is afgelopen week gepubliceerd. Biggs reageerde op het artikel via Twitter met de bewering dat Swalwell een burgeroorlog in de Verenigde Staten wil “omdat dat is wat je dan krijgt”.

Het antwoord van Swalwell op Biggs’s tweet liet niet lang op zich wachten en werd in het aanzien van alle twitter-volgers gemunt. “Het zou een korte oorlog zijn vriend. De regering heeft kernwapens. Te veel van hen. En deze zijn legaal”.

Tijdens het voorjaar berichtten de Amerikaanse media hoe congreslid Eric Swalwell werkte aan een wapenverbod in het land dat zou betekenen dat de staat de arsenalen van de wapenbezitters in beslag neemt door ze terug te kopen. Degenen die weigeren hun wapens af te staan, zullen door Swalwell worden vervolgd en gestraft.

Bron:

Demokratisk kongressledamot hotar att kärnvapenbomba befolkningen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7203 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Democratisch congreslid dreigt de bevolking met kernwapens te bombarderen

 1. koddebeier // november 20, 2018 om 13:26 //

  Vroeger weren gekken tenminste opgesloten !

  Like

 2. Tijd dat burgers ook kernwapens krijgen dan.

  Like

 3. Congreslid is aandachts hoertje.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s