Nieuw

Amerikaanse leger deserteert terwijl het land binnengevallen wordt door Zuid-Amerikaanse horden

Net nu de invasiekaravaan van Soros aangekomen is bij de Zuidgrens en het land binnenstormt, trekt de grensversterking zich terug.

De Amerikaanse president die voor de tussentijdse verkiezingen stoer aangekondigd had het leger in te zetten, blijkt zijn minister van defensie niet onder controle te hebben. Na twee jaar heeft hij zijn belangrijkste verkiezingsbelofte nog steeds niet waar gemaakt en staat er nog steeds geen muur.

Sterker nog, hij kan niet eens één journalist uit het Witte Huis houden, hoe zou hij dan hordes barbaren tegen kunnen houden.

Elke dag vormen er zich nieuwe karavanen en zwelt het invasieleger aan. In plaats van een voorbeeld te stellen en volledig los te gaan op deze shithole people draait het Amerikaanse leger, dat ook voor een groot deel uit shithole people bestaat, zich om en vertrekt met de staart tussen de benen. De enige bescherming die dit leger nog biedt is aan ISIS en Al-Qaeda om de grenzen van een zeker landje in het Midden-Oosten te beschermen. De eigen grenzen zijn opgegeven.

De enigen die de Amerikaanse grenzen nog beschermen zijn Los Zetas en de inwoners van Tijuana.

Politico:

De 5.800 manschappen die naar de zuidwestelijke grens werden gehaast te midden van de waarschuwingen van president Donald Trump voor de verkiezingen over een vluchtelingenkaravaan zullen al deze week thuiskomen – net als sommige van die migranten beginnen aan te komen.

Democraten en Republikeinen hebben de inzet van dienstplichtigen door de president bekritiseerd als een truc om de verliezen bij de verkiezingen te beperken.

De generaal die toezicht houdt op de inzet vertelde POLITICO op maandag dat de eerste troepen de komende dagen naar huis zullen gaan, omdat sommigen al niet meer nodig zijn en de missies waarvoor ze werden gestuurd, hebben voltooid.

Alle troepen zouden met Kerstmis thuis moeten zijn, zei leger luitenant-generaal Jeffrey Buchanan in een interview op maandag.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

8 Comments on Amerikaanse leger deserteert terwijl het land binnengevallen wordt door Zuid-Amerikaanse horden

 1. Jack vanderVeen // november 20, 2018 om 19:06 //

  Straks hebben wereldwijd alleen zwarten (lees: negers, maar dat mag men niet zeggen) en moslims nog oorlogsmilities. Uitgezonderd Rusland met haar satelliet staten.

  Like

 2. Op desertie behoren zware straffen te staan. Een generaal kan alleen militaire orders geven. Politieke orders oftewel een ‘unlawful order’ kan hij niet geven. Dat is ook in Nederland zo. Ik heb daar ooit zelf als militair mee te maken gehad en een bevel geweigerd. Die weigering heeft geen consequenties gehad omdat ik gelijk had en die meerdere dat zelf ook inzag.

  Like

 3. Toen ik het las kreeg ook de indruk dat ze desertie plegen maar daar staan idd zeer zware straffen op, wat ik later begreep zijn op die plekken de muren klaar en zijn de militairen daar niet meer nodig.

  Like

 4. WTF?? Tentakels van Deep State, Democrats en Soros?

  Liked by 1 persoon

 5. Ik had toch gehoopt hier wat minder nep-nieuws tegen te komen.
  De troepen die naar huis gaan zijn de troepen die delen van de muur en de prikkeldraad versperringen hebben opgebouwd. Die zijn er nu, dus die troepen zijn niet meer nodig. Althans niet in deze aantallen.
  Ik zou toch echt niet willen wedden op het idee dat Trump die hordes de grens laat oversteken zonder dat hij reageert, zoals hier wordt gesuggereerd.

  Liked by 1 persoon

 6. Het iss ruimtestation vierde zijn 20ste verjaardag.
  Wat zal het daar stinken na 20 jaar mensen in die kleine ruimte!😄😭😝

  Like

 7. Von Puffelen // november 21, 2018 om 15:51 //

  Alleen de budgetten zijn echt bij NASA, de rest is fake.

  Like

 8. Breaking: President Trump Responds To Federal Judge On Migrant Asylum Restriction Order

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s