Nieuw

Zweedse socialistische politica zou stemmen in de moskee winnen – werd apart van de mannen in kamertje opgesloten

Toen parlementariër Yasmine Larsson (Sociaal Democraten) een moskee bezocht om met kiezers te praten, mocht ze niet tussen de mannelijke bezoekers blijven. In plaats daarvan werd ze gedwongen om in een kleine aparte ruimte te zitten, zo meldt Kvällsposten.

In het mediaverslag van de afgelopen weken zijn veel details onthuld over de infiltratie van SSU (jongerenafdeling Sociaal Democraten) Skåne door moslims.

Ook gisteren nog staat in de Kvällsposten dat de sociaal-democraten in Helsingborg erop gebrand waren om voor de verkiezingen stemmen van moslimorganisaties aan te trekken. Er werden onder andere gemeenteraden gestuurd om de moskeeën in de stad te bezoeken.

Parlementslid Yasmine Larsson was een van de socialistische politici die een moskee bezocht om kiezers aan te trekken. Maar toen ze daar aankwam, werd ze niet lang getolereerd in de hal waar de vertegenwoordigers en bezoekers van de moskee aanwezig waren.

In plaats daarvan werd Larsson gedwongen om in een kleine aparte kamer te zitten en naar een televisiescherm te kijken waarop te zien was hoe een mannelijke socialistische politicus een doos voor de moskeebezoekers vasthield, aldus Kvällsposten.

Volgens de krant wilde de politica geen commentaar geven op het incident, behalve dat “we vandaag intern belangrijke discussies nodig hebben”.

Kvällsposten schrijft dat het moskeebezoek intern werd gezien als een voorbeeld van hoe de sociaal-democraten waarden accepteren die strijdig zijn met de ideologie van de partij, omdat het gemakkelijker is om stemmen te verwerven.

Bron:

S-kvinna skulle ragga röster i moské – fick inte vistas bland männen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Zweedse socialistische politica zou stemmen in de moskee winnen – werd apart van de mannen in kamertje opgesloten

 1. Socialisme is door en door verrot en zal op alle fronten flink bestreden moeten worden.

  Like

 2. Het was voor haar eigen veiligheid?

  Like

 3. Jack vanderVeen // november 19, 2018 om 08:57 //

  Jammer dat ze niet aan een professionele inwijding werd onderworpen en uitgelubberd weer naar buiten kwam.
  En het was goed want moslims hielden zoveel van mij dat ze allen zich intiem wilden voelen met mij, één voor één.

  Like

 4. @F1802

  Een sociaal democraat is een progressieve liberaal, geen socialist.

  Like

 5. Ook daar halen de socialisten het paard van Troje (de Islam) binnen.

  Like

 6. Wanred zoute pap of zoute pap, hetzelfde en allebei niet te vreten

  Like

 7. Von Puffelen // november 20, 2018 om 14:30 //

  “Een sociaal democraat is een progressieve liberaal, geen socialist.”
  Noem het verschil tussen stront of faecaliën.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s