Nieuw

Voormalig minister van Buitenlandse Zaken van Groot-Brittannië, David Miliband, ontvangt miljoenen voor het bevorderen van massa-immigratie naar blanke landen

David Miliband YT

David Miliband’s salaris en de bijkomende beloningen voor het runnen van een grote Amerikaanse liefdadigheidsinstelling zijn gestegen tot £ 680.000, onthulde The Times een paar dagen geleden.

De voormalige minister van Buitenlandse Zaken van Labour is tegenwoordig voorzitter en chief executive van het International Rescue Committee (IRC), een particuliere hulporganisatie.

Hoewel de heer Miliband een liefdadigheidsinstelling van een aantal miljoen pond runt, is de omvang van zijn salaris en beloningen controversieel. IRC heeft miljoenen ponden hulp ontvangen van het departement voor internationale ontwikkeling.

De International Rescue Committee is toegewijd aan het omvolken van blanke landen zien we als we de website van die organisatie aan een klein onderzoekje onderwerpen.

En in het bestuur zitten dezelfde (((usual suspects))) van dezelfde etnische groep waar ook David Miliband toe behoort. Als je het lijstje namen doorwandelt zul je zien dat het een verdomd invloedrijk lijstje is. Henry Kissinger, Timothy F. Geithner, Madeleine K. Albright, en zo gaat het maar door.

Wat doet het International Rescue Committee dan, waar houden deze gepensioneerde wereldleiders zich achter de schermen mee bezig?

Ze zijn aanwezig in Griekenland, in Duitsland, in Italië. Kortom in die landen waar ze de immigratie naar die landen van omvolkers kunnen bevorderen. Juridische bijstand, kuch kuch integratieprogramma’s, en noem maar op.

Hoe helpt het IRC in Duitsland?
Het IRC werkt achter de schermen om Duitse partners te versterken bij het helpen van vluchtelingen om hun leven weer op te bouwen. We delen met hen onze meer dan 80 jaar ervaring in het helpen van vluchtelingen en andere mensen die asiel zoeken, waaronder meer dan vier decennia werk op het gebied van hervestiging en integratie van vluchtelingen.

Je kunt je lol voor de rest op op hun zeer uitgebreide website, bovenstaande lijkt me voldoende om duidelijk te maken waar ze mee bezig zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

3 Comments on Voormalig minister van Buitenlandse Zaken van Groot-Brittannië, David Miliband, ontvangt miljoenen voor het bevorderen van massa-immigratie naar blanke landen

  1. Republikein // november 19, 2018 om 03:51 //

    Hollandse koopmansgeest,oh nee, dat was Clegg, Joods dan, Blair had tenminste nog verwantschap met de vredige religie, verdiende ook een vermogen.

    Like

  2. tim pietersen // november 19, 2018 om 11:40 //

    HIAS-politici (zijn er wel meer0

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s