Nieuw

Trump stopt $1.3 miljard dollar betalingen aan Pakistan: “Ik heb het beëindigd omdat ze niets voor ons doen”

De Amerikaanse president Donald Trump verdedigde zondag het besluit van zijn regering om honderden miljoenen dollars aan militaire hulp aan Pakistan te stoppen, omdat het land “geen moer” doet voor de VS en de regering Al-Qaeda-leider Osama bin Laden heeft helpen verbergen in de buurt van hun stad.

“Toen hij in Pakistan woonde, vlak naast de militaire academie, wist iedereen in Pakistan dat hij daar was,” voegde Trump eraan toe. “En we geven Pakistan $ 1,3 miljard per jaar … (Laden) woonde in Pakistan, we steunen Pakistan, we geven ze $ 1,3 miljard per jaar – wat we ze trouwens niet meer geven, trouwens, ik eindigde het omdat ze niets voor ons doen, ze doen niets voor ons”, zei hij.

De banden tussen de twee landen waren al gespannen nadat Trump vorig jaar Pakistan beschuldigde van het bieden van veilige havens aan “agenten van chaos” die Amerikanen in Afghanistan vermoorden en waarschuwde Islamabad dat het “veel heeft” te verliezen “door terroristen te huisvesten.

In september annuleerde het bestuur van Trump $ 300 miljoen aan militaire hulp aan Islamabad omdat het niet genoeg deed tegen terreurgroepen die actief zijn op zijn grondgebied.

Trump zei ook dat hij plannen heeft om Irak en Afghanistan te bezoeken om Amerikaanse troepen te ontmoeten die daar zijn gestationeerd. “Wel, ik denk dat je dat zult zien gebeuren. Er zijn dingen die gepland worden. We willen er niet over praten vanwege – uiteraard vanwege veiligheidsredenen en al het andere,” zei hij.

Trump is door zijn politieke tegenstanders bekritiseerd omdat hij de eerste twee jaar van zijn presidentschap geen bezoek heeft gebracht aan Afghanistan of Irak.

The Nation >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Trump stopt $1.3 miljard dollar betalingen aan Pakistan: “Ik heb het beëindigd omdat ze niets voor ons doen”

 1. Met de groeten van Asia Bibi!

  Liked by 2 people

 2. GEWELDIG ! Dat doet ie dan toch maar effetjes !
  Het mag dan een `rare man ` man zijn soms MAAR BALLEN HEEFT IE !
  hahahaha, dit heb ik een vorige president nooit zien doen
  ( en wie zal het zeggen, dat TRUMP via de normale TV en MEDIA niet expres voor schut wordt gezet soms….en dat het bij ons burgers totaal anders over komt ) Misschien is hij in het echt wel veel minder ` raar ` dan wij denken, ook nog eens !
  Zo schijnt het ook dat ie met zijn ` illuminati – opdrachtgevers ` regelmatigggg in de klins ligt
  dus zo gemakkelijk is hij niet voor hun, ze weten wel WIE ze gekozen hebben hahahaha

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s