Nieuw

Syrië – IS mocht adem halen van USA

Over Syrië en IS kwam een tijdje terug een alarmerend rapport uit van de VN. Dat u er niets van weet verbaast echter niet. Dit nieuws is niet in het Nederlands staatsbelang.

Oostelijk Syrië wordt op dit moment deels gecontroleerd door de Syrische regering en haar bondgenoten (Rusland, Iran), en deels door de USA, de Koerden en hun bondgenoten – zoals IS nu klaarblijkelijk wordt beschouwd.

Veren of Lood >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Syrië – IS mocht adem halen van USA

 1. IS word hier gehuisvest, in Kosovo getraind en reeds als brigades actief. In Duitsland en Belgie zijn het complete structuren en in Nederland zijn ze bijna landelijk “dekkend”. (is de term “landelijk” dekkend van toepassing op asieleisers? Joep van het Hek, je durft niet!)

  In Duitsland zijn reeds Turkse brigades opgericht ennactief, idem in het grensgebied van Nederland, in Noord Belgie en de Kempen zijn Albanese en Kosovaarse groepen aan het organiseren, en zo verdelen ze Europa in sectoren. Wapens komen via Albanie, via transport van in Turkse eigendom zijnde firma’s die van uit Turkije hun spulhier dumpen en vanuit Oekraine, opslag vind soms plaats onder de neus van de douane op afgeloten terreinen onder de vlag van transit goederen die heel lang legaal transiteren…..en dan hebben we nog de VS wapen opslag plaatsen, die zeer waarschijnlijk de Moslims zullen bewapenen zoals ze nu al in Syrie doen….en wij moeten dus de troepen voeren tot ze mogen moorden…..

  Word wakker mensen.

  Liked by 5 people

 2. Duchesne,

  Goed op gemerkt, volledig mee eens!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s