Nieuw

Seriemoordenaar bekent meer dan 90 moorden

© Ector County Texas Sheriff's Office

Samuel Little, 78, heeft bekend dat hij sinds de jaren zeventig betrokken is geweest bij ongeveer 90 moorden, meldt AP. Als dat klopt, is hij een van de ergste seriemoordenaars in de geschiedenis van de Verenigde Staten.

De politie heeft Samuel Little reeds met 30 slachtoffers kunnen verbinden, volgens een officier van justitie in Texas.

De 78-jarige seriemoordenaar werd in 2014 veroordeeld wegens moord op drie verschillende vrouwen in Californië. Tijdens het proces beweerde de aanklager dat Little waarschijnlijk verantwoordelijk was voor een veertigtal moorden sinds 1980.

Hij heeft nu details beschreven van meer dan 90 moorden in verschillende delen van de Verenigde Staten waar hij sinds 1970 bij betrokken is geweest.

De onderzoekers vermoeden dat Little, die een overweldigend crimineel leven heeft geleid, eerst de vrouwelijke slachtoffers heeft neergeslagen en vervolgens wurgden terwijl hij masturbeerde.

Samuel Little werd in september naar Texas overgebracht en onderzoekers uit verschillende staten bezochten hem daar voor informatie over onopgeloste moordzaken.

– Tot op heden hebben we geen valse informatie van hem ontvangen, aldus openbaar aanklager Bobby Bland, die bevestigt dat momenteel 30 moorden zijn gekoppeld aan de 78-jarige, schrijft AP.

Als het waar is dat Samuel Little meer dan 90 mensen heeft vermoord, is hij aanzienlijk erger dan veel van de beruchtste seriemoordenaars in de Verenigde Staten. Ted Bundy bekende bijvoorbeeld dat hij meer dan dertig moorden had gepleegd, allemaal in de jaren zeventig.

Bron:

Inmate confesses to 90 deaths; investigators corroborate 30

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Seriemoordenaar bekent meer dan 90 moorden

 1. Jack vanderVeen // november 19, 2018 om 08:40 //

  In de leeftijd van 74jaar nog aan het moorden. Hij zal wel erg verslaafd zijn daaraan.
  Maar hoe kwam deze black beauty aan zijn slachtoffers?
  Vrouwen op hogere leeftijd die in waren voor een zwart verzetje?
  Zwart, want zonder het vooraf te weten eindigde hun leven behoorlijk zwart.

  Like

 2. Republikein // november 19, 2018 om 10:53 //

  Komt er weer een nieuwe soap.

  Like

 3. Republikein // november 19, 2018 om 11:49 //

  Papa was a rolling stone.
  Ongeleid projectiel.

  Like

 4. “eerst de vrouwelijke slachtoffers heeft neergeslagen en vervolgens wurgde terwijl hij masturbeerde” Hoe deed ie dat dan?????
  Neem de vrouw in de linkerhand en wurg haar en masturbeer met je rechterhand????
  Of andersom????? 😉 😉

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s