Nieuw

Robin Hood was een neger

klik voor groter

Alle blanken worden vervangen in films en toneelstukken, want blanken zijn vies, fout, schuldig en moeten van de wereld verdwijnen hebben onze vijanden bepaald.

Vorig jaar verving de BBC al de blanke Engelse koningin Margaret van Anjou door een negerin in een televisieserie. In ‘Thor: the Dark World‘ zagen we zwarte Vikingen, en in het Broadway stuk ‘Hamilton‘ speelde  niet één blanke de ‘American Founding Fathers’. Vorig jaar fabriceerden Zweedse ‘wetenschappers’ nepnieuws dat Vikingen eigenlijk moslims waren. En onlangs logen Engelse DNA onderzoekers dat de oudste opgegraven Engelse man, de Cheddar Man, eigenlijk een neger was.

En nu is het dus de beurt aan Robin Hood, niet Robin Hood zelf maar Little John.

De nieuwste Robin Hood-film bevat Jamie Foxx als neger-versie van het personage Little John. Robin wordt geportretteerd als een rommelige, chaotisch wit jongetje totdat de “based negro” hem laat zien hoe hij moet vechten en de dingen goed moet stelen.

Het hoeft niet te verbazen dat bij elk project een aantal van dezelfde mensen betrokken waren, in het bijzonder de scenarioschrijver Joby Harold.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on Robin Hood was een neger

 1. …”en hem laat zien hoe hij goed dingen moet stelen”….juist ja, geen VVDer als genetisch diefstal vader figuur rolmodel maar een neger….discriminerend….

  Like

 2. Het gros van de burgers krijgt tegenwoordig de opleiding en kennis via de tv, ik word er bang van…

  Like

 3. Cool man, mensen de wereld is gered!
  Dood aan de blanken, leven de zwarte.
  Shit, ik moet nog veel oefenen, om dit te verkondigen zonder te lachen.
  De Silvana Simons en De Erdo Nederige Knapen DENK, zijn niet gevlucht.
  Ik zie ook helemaal voor me, op 8 december 1982 had Silvana Simons of een ander lid van haar familie de december moorden in Suriname kunnen stoppen.
  Maar ze kreeg een goddelijk bevel, om naar Nederland te komen om haar klaar te maken voor het vele malen grotere belang on Zwarte Piet te stoppen.
  Die andere mafkees moet hetzelfde ervaren hebben.
  Op curaçao is alles perfect, dat Quinsy Gario naar Nederland gekomen om Nederland te helpen met zijn ongelofelijk intelligent vermogen.
  In Nederland zijn er best wat problemen, in de wereld zijn er problemen met terreur.
  Maar die zullen eerdaags verleden tijd zijn, als de zwarte übermensch het roer overneemt.

  Het ergste is dat ze het zelf nog geloven ook!

  Kunnen we ze niet beter helpen bij het overtuigen dat het een bovennatuurlijk ras is.
  Dat ze geen bootjes hoeven te gebruiken, dat ze over water kunnen lopen.
  Dan stopt die toevoer tenminste!

  Liked by 1 persoon

 4. trebor2110 // november 19, 2018 om 21:48 //

  Een blanke Shaka zoeloe , en blanke Djengis

  Like

 5. Contactloos zakkenrollen tot duizenden euro’s (Consumentenbond)

  https://www.consumentenbond.nl/betaalrekening/mobiel-en-contactloos-betalen

  Like

 6. Blijkbaar zijn er op deze wereld een handjevol geestelijk niet helemaal frisse type’s, die koste wat het kost het negroïde ‘smaldeel’ op de -aldanniet virtuele- ‘kaart’ probeert te zetten. (gezien het feit dat ik tijdens het schrijven van deze tegel, weer zo’n typische ‘putlucht’ in m’n neus krijgt moet het wel een linkse insteek hebben)

  Maar goed, deze hele opzet dient ws als doel om duidelijk te maken dat ‘de neger’ bij de ontwikkeling van de hedendaagse moderne wereld een niet te onderschatten rol heeft gespeeld en zodoende er wel degelijk toe heeft gedaan.

  De ‘linkse wereld’ is een toonbeeld van eenvoud.
  Zo ook in dit geval.
  Als de geschiedenisboekjes iets beweren wat niet past in je linkse maakbaarheidsideaal, zit er niets anders op dan de geschiedenis te herschrijven. En zo geschiedde!

  ‘Fake news’ gaat nog eens heel groot worden.
  Oh, wacht………

  Like

 7. Verkrachten ze de geschiedenis vertelling met Negers als heldhaftige verkrachtende (o, dat deden ze niet) Vikingen, komt er een docu vandaag over “objectieve” berichtgeving….door Bellingcat…..een soort bijbelstudie les door de duivel zelf voor de doorsnee burger….NPO is niets anders dan een instrument tot hersenspoeling, met een mix van ware zaken gekruid met propaganda, zodat de vinger ergens op leggen en de leugen aantonen wel heel erg moeilijk word.

  We zien het vaker, aangeleverd bewijs dat geevalueerd word door de beschuldigde partij of een verzekeringsmaatschappij zonder kans op een neutraal oordeel. Het lijkt het Nederlandse rechtssysteem wel….

  We hebben daar een oud Hollands spreekwoord voor: ” de slager die zijn eigen vlees keurt”….vanavond op NPO2

  https://www.tvgids.nl/2doc-idfa-primeur-bellingcat-truth-in-a-post-truth-world/programma/55297521/

  Wanneer word eens een docu getoond over de manieren waarop de CD en de leden ervan zijn bedriegd en weggejaagd door andere politieke partijen met de hulp van allachtoon afval? nee, dan zwijgt alles op NPO en als er iets over politiek geweld gepleegd door staat en regeringspartijen in Nederland word getoond is het selectief archief materiaal zonder enige waarde, een afstandelijk stukje met als ondertoon dat zogenaamd facisme altijd is bestreden, gemaakt door facisten en terrorristen en politke correct tuig.

  Nee, waarheid en geschiedschrijving zijn in Nederland als vrouwenrechten/gelijkheid in de Islam, bij drie passen uit de keuken en een strakke ketting stopt het.

  Like

 8. Dit is waanzin ,de ganse geschiedenis wordt uitgeveegd en vervangen door een fabricaat dat aaneen hangt van leugens en halve waarheden.
  ie gelijkgesteld met het ras dat voor bestemd is om het over te nemen
  Het cognitief vermogen van de europeaan wordt zo langzaam ,door massa indoctrinate, gelijkgesteld aan het cognitief vermogen van het ras dat hier de boel moet overnemen.
  Europa ,verloochend ,zijn volkeren verraden , zijn oorsprong uitgeveegd , vervangen door zijn eigen leiding.
  Schimpen en foeteren op deze verraders helpt geen ene moer ,al het gefoeter heeft geen kracht ,de woorden vervliegen in de wind , stilstaan is achteruitgaan ….benieuwd of we het nog kunnen inhalen?

  Like

 9. Ze komen er nog wel achter
  Wie het laatst lacht lacht het best

  Like

 10. Hefzibah Yahudah // december 19, 2018 om 11:52 //

  Juist gezegd Merel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s