Nieuw

Goedbedoelde ‘intentieverklaringen’

Migratiepact, vluchtelingenpact en wat staat ons nog meer te wachten? Maakt u zich echter vooral geen zorgen: het omvolkingspact is uiteraard bij de prijs inbegrepen.

Door: Horatius

Alleen de volgende humane oplossing kan nog wat problemen opleveren:
Het verplicht opvangen van vluchtelingen als men wat woonruimte overheeft volgens plichtsgetrouwe ambtenaren die dit nauwgezet komen controleren, stapelbedden worden gratis verstrekt.

Men denkt alle problemen in deze overbevolkte wereld op te kunnen lossen door letterlijk alle grenzen wagenwijd open te zetten en miljarden over te maken naar corrupte regimes die daar al decennialang stevig misbruik van maken.

Saoedi-Arabië zien wij nog geen prominente rol spelen in dit scenario. Die baardmannen hebben totaal andere prioriteiten: namelijk het financieren en stimuleren van bloedige onlusten en burgeroorlogen in het Midden-Oosten om zodoende alsmaar nieuwe vluchtelingenstromen richting Europa op gang te brengen.

Als de landen in Afrika er bewust een puinhoop van maken op ieder denkbaar gebied worden ze nog beloond ook en wij betalen met zijn allen de rekening. En met zijn allen bedoelen wij de werkende bevolking en de gepensioneerden die onze verzorgingsstaat hebben opgebouwd en dus niet de voormalige gastarbeiders die al jarenlang in WAO en de Bijstand zitten en er in hun thuisland stiekem nog wat onroerend goed op nahouden.

In de nabije toekomst dus een slordige 100 miljoen vluchtelingen op weg naar de VS en West-Europa en wie protesteert is een populist of een extreemrechts sujet en komt in aanmerking voor een deportatie naar Groenland.

De Ontwikkelingshulp heeft alleen maar overbevolking en talloze burgeroorlogen opgeleverd en nu wil men deze structurele problematiek importeren naar de landen die wel een zekere mate van discipline en orde weten te handhaven.
Met blijkbaar de bedoeling het scheppen van soort aards paradijs waar het voor iedereen goed toeven is. Dus ook voor de georganiseerde criminaliteit, de radicale islam en talloze exotische culturen, hoe naïef kan men zijn…

Maar volgens Rutte en Buma hoeven we ons niet ongerust te maken: het gaat slechts om wat goedbedoelde ‘intentieverklaringen’ waar we op de langere termijn allemaal de vruchten van zullen plukken. Een onbezorgde oude dag waar we liefderijk worden verzorgd en verpleegd door de kennismigranten en waar iedere religie en cultuur zal worden gerespecteerd.

Of de orde tegen die tijd wordt gehandhaafd door de bromsnorren of de religieuze politie is van latere zorg. En wordt het echt te vol in ons land dan kan men altijd nog emigreren naar Zuid-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland en Canada.

Verhip! Dit doet ons denken aan de Troonrede van Juliana ergens begin jaren 50 toen tien miljoen inwoners te veel waren voor ons kleine Nederland. Nu kunnen we binnenkort emigreren naar de binnenlanden van Donker-Afrika, hoewel het leren van de taal wat problemen kan opleveren maar dat is van latere zorg.

Rutte zorgt intussen nu voor ons en zet zonder blikken of blozen zijn handtekening.
Een kniesoor die zich druk maakt over de talloze bijlagen en de kleine lettertjes.

Daar weten de asieladvocaten en de linkse rechters wel raad mee.

Horatius

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7203 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Goedbedoelde ‘intentieverklaringen’

 1. Een onbezorgde oude dag een vrouw die haar vader liefdevol door een afghaan liet verzorgen heeft haar vader zijn keel doorgesneden
  Dus wij gaan emigreren naar Australië enz om plaats te maken voor zgn vluchtelingen, Oké en van wie krijgen we een zak met geld mee om daar te kunnen leven?

  Like

 2. nog leuke anekdote….Roompot gaat migranten huisvesten….parken worden geleegd van vakantiegangers….grote golf migranten opkomst dus, reeds bekend in de regionen die er geld aan verdienen, maar officieel is er niks bekend. Voor kennis om veel te verdienen, die fucking VVDers staan voor niets…..over de ruggen van de eigen landgenoten.

  Like

 3. Adv. Marktplaats:
  Aangeboden t.e.a.b.:
  Een mooi vlak land gedeeltelijke gelegen onder de zeespiegel.
  Tot enkele jaren geleden zeer goed onderhouden en bevolkt door mensen die de Nederlandse taal spreken. De laatste decennia zeer geliefd bij arabisch sprekend volk, mensen met een licht getinte of donkere huidskleur en andere illegale asieleisers.
  Gratis geld, gratis woning, gratis inboedel, gratis gezondheidszorg en de mogelijkheid om minstens 1 maal per jaar naar het land. waaruit u uit onveiligheid bent gevlucht, op vakantie te gaan en achtergebleven familieleden te bezoeken.
  Werken en enigszins aanpassen is echt niet noodzakelijk.
  De oorspronkelijke autochtone bevolking zal compleet uit het straatbeeld verdwijnen, zoals nu al in vele wijken het geval is.
  Turks en arabisch worden de officiële landstalen en het Nederlands zal slechts nog enige jaren worden gedoogd en daarna streng verboden.
  De nog toegestane feestdagen zijn de ramadan en het suikerfeest. Christelijke feestdagen, zoals bijvoorbeeld Kerstmis, en gebruiken, zoals Sinterklaas, worden afgeschaft. Het begin is daar al in gemaakt.
  Pasen heette al voorjaarsfeest (feit!). Kerstmarkten heten al winterfeestmarkten.
  De huidige, nog geldende, wetgeving zal binnenkort worden vervangen. De enige bron van wetgeving wordt de ‘sharia’ en de hadith.
  De koran wordt straks beschouwd als dé grondwet.
  De enige partijen waar nog op gestemd kan worden zijn Denk en D66.
  De eerlijkheid gebiedt mij u te zeggen dat van die twee D66 al helemaal niet te vertrouwen is…….
  Andere politieke partijen en/of oppositiegroeperingen zijn verboden.
  De democratische monarchie met ons parlementaire stelsel zal verdwijnen en veranderen in een absolute monarchie bestuurt door de zichzelf benoemde koning kuzu. De koning regeert via een ministerraad waarvan de belangrijkste posten worden bekleed door vooraanstaande leden van de koninklijke familie. Mensen die kritiek durven te uiten worden gedetineerd en gedeporteerd naar de leeggelopen landen waar nu plaats is, zoals vele (Noord)afrikaanse landen.
  Kuzu geeft nu al aan dat de autochtone bewoners van Nederland moeten oprotten als ze de nieuwe “koeltoer” niet aanstaat. (feit!)

  “God-allah-machtig……. “, zei onze Lieve Heer, ”Dat had ik niet gedacht of verwacht toen ik indertijd Adam & Eva op deze toen nog mooie wereld zette”.

  Liked by 3 people

 4. Wachteres // november 20, 2018 om 12:44 //

  Nog beter is: “HET VOELT ZO FIJN OM EEN GOED MENS TE ZIJN”.

  Het rijmt ook nog. 😛

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Goedbedoelde ‘intentieverklaringen’ | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s