Nieuw

Geert Wilders gaat op de foto met een lesbische marxiste bij speech voor zijn geldschieters

klik voor groter

En hij kraamde weer de nodige onzin uit:

Nee, niet alle mensen zijn gelijk. Zet maar eens een man naast een vrouw, of een neger naast een blanke. En die uitspraak is des te absurder tussen een club van mensen die van zichzelf beweert het uitverkoren volk te zijn.

Hier de hele speech van Wilders. De tekstschrijvers van Wilders hebben het zich makkelijk gemaakt, het is op een enkele zin na een één op één copy van zijn eerdere buitenlandse speeches. Een paar fragmenten:

We are confronted with headscarves, burqa’s, polygamy, honor-killings, rape, female genital mutilation.

Jongensbesnijdenis horen we de PVV nooit over, die barbarij lijkt impliciet goedgekeurd te worden.

According to the United Nations, the population of Africa will grow from one billion people today to 2 billion in 2050 and 4 billion Africans by the end of this century.

Ja, en wat gaan we daar aan doen dan?

We should close our borders and give a message to Islamic immigrants who are already on European soil: if you subscribe to our laws, constitution and values you are welcome to stay and equal to anyone else.

Waarom zouden buitenlanders mogen blijven? Ze moeten allemaal terug.

But the truth is that our culture and identity – based on christianity, Judaism and humanism –

Hoezo zou onze cultuur gebaseerd zijn op die Christus-aan-het-kruis-spijkeraars, die nota bene keer op keer oa. Europa uitgemieterd zijn.

Not economics but islamization, terrorism and mass-immigration are our main problems.

Daar, en over islam, zijn we het wel over eens hoor, maar waarom weiger je dan categorisch te benoemen wie de grootste supporters zijn van die massa-immigratie naar blanke landen? Ja, dat is een retorische vraag.

We have to support each other. That’s why we all should always support the Jewish State of Israel. Israel is one of us, the only democracy in the Middle East, a beacon of freedom in an unfree region.

Israel is helemaal niet een van ons. De oorlogen in het Midden-Oosten zijn Israel’s oorlogen om hun buurlanden te verzwakken en vervolgens worden de vluchtelingstromen richting Europa gedirigeerd. Israel is een groot probleem voor ons en rechtstreeks medeverantwoordelijk voor de etnische zuivering van christenen uit hun bakermat in Syrië en Irak en de grootste genocide in de moderne tijd.

Het is tijd dat er een einde komt aan de financiering van Nederlandse politieke partijen door buitenlandse belangengroepen. Dat de PVV zich niet wil houden aan de voorwaarden om in aanmerking te komen voor normale Nederlandse partijfinanciering hebben we nog wel enig begrip voor, al laat de FvD zien dat het wel mogelijk is, maar dan valt crowdfunding onder Nederlanders nog altijd te prefereren boven het aannemen van buitenlands geld en je omwille van een paar rotcenten te conformeren aan een agenda die niet per se de Nederlandse is.

Wanneer mogen we een uitspraak van de PVV verwachten omtrent jongensbesnijdenis?


De marxiste op de headerfoto is Anne Marie Waters.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

12 Comments on Geert Wilders gaat op de foto met een lesbische marxiste bij speech voor zijn geldschieters

 1. Republikein // november 19, 2018 om 01:26 //

  Waters? hellup…..

  Like

 2. Republikein // november 19, 2018 om 01:29 //

  Hiero, hellup jezeluf.

  https://nworeport.me/2018/11/18/wisconsin-company-gives-employees-guns-for-christmas-as-gifts/

  Kijk, dat zijn nou nog eens aardige dingen voor de mens!

  Like

 3. ===>> 1) 100 ^citaat:
  ja, en wat gaan we daar aan doen dan?

  We should close our borders and give a message to Islamic immigrants who are already on European soil: if you subscribe to our laws, constitution and values you are welcome to stay and equal to anyone else.

  ===>> 2) hahah allemaal Whishfull thinking, hahah kom op naieve blanken, Wordt aub wakker blanke mannen.
  Vb in new orleans wonen Afro amerikanen die zelfs na 7 generaties nog niet aangepast zijn aan de dominante blanke/ christelijke middenklasse van USA. Ja er is iets grondig mis met negers tov alle andere rassen. Suriname idem dito. enz enz.

  ===>> 3)
  blanke linkse psychische ziekte: ‘WIJ ZIJN GELIJK’,
  hiermee hangen al die Untermenschen van buiten blank europa de arme blanken op met hun eigen Kevlar touw, waar zij zelf voor betaalden. Is dus echte zelfmoord mantra van hele blanke ras nu.

  Like

 4. Republikein // november 19, 2018 om 01:51 //

  Zou hij een spion kunnen zijn?
  Sommigen beweren van wel, iig is hij niet Super Grover.
  Ik ook niet trouwens, of…

  Like

 5. Inlichtingendienst AIVD heeft in 2009 en 2010 de Israëlische contacten van PVV-leider Geert Wilders onderzocht. Dat meldt de Volkskrant op basis van een eigen onderzoek naar de beveiliging van Wilders. Volgens de krant bestonden bij de AIVD vragen over Wilders’ loyaliteit en mogelijke Israëlische beïnvloeding.

  n 2010 trok PVV’er Gidi Markuszower zich terug als kandidaat voor de Tweede Kamer, nadat de AIVD had geconstateerd dat hij een “risico voor de integriteit van Nederland” was, vanwege contacten met een buitenlandse veiligheidsdienst. Volgens de Volkskrant kan het niet anders dan dat dit de Israëlische geheime dienst Mossad betrof.

  https://nos.nl/artikel/2146037-aivd-onderzocht-wilders-banden-met-israel.html

  Like

 6. Republikein // november 19, 2018 om 02:04 //

  Ja ja, dat was het, tyvm.

  Like

 7. Nou dan blijft FvD nog over denk ik nu

  Liked by 1 persoon

 8. Republikein // november 19, 2018 om 02:11 //

  Ja, uitzichtloos, ga maar tijdreizen.

  Like

 9. Republikein // november 19, 2018 om 02:15 //

  Like

 10. Best wel knap, al die “integeriteits” onderzoeken….en dan in Drente een grote radiopost hebben om de wereld af te luisteren met een directe inluister verbinding voor Israel, een politie communicatie systeem genaamd P2000 met leukemie bijkomstigheid dat door Israel word geleverd, en maar liefst 7 hoofden van de BVD en AIVD die op voorspraak van de Israelische lobby worden benoemd. Integeriteit is best wel een moeilijk begrip…..

  Liked by 1 persoon

 11. P.s. oppositie is feitelijk gegijzeld in Nederland, mobiel maar gegijzled, want dat is wat het is als je niet vrij meer kunt bewegen…en de bijkomstigheid is dat alle anti regerings stemmen een hoek in moeten en als het te vol word komt de volgende splinter eraan…

  Like

 12. tim pietersen // november 19, 2018 om 11:51 //

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s