Nieuw

Duitse minister in opstand tegen het migratiepact

De Duitse CDU minister van Volksgezondheid, Jens Spahn, wil dat Duitsland zich terugtrekt uit de controversiële migratieovereenkomst van de VN. Hij heeft verschillende andere vertegenwoordigers van de Duitse regeringspartij CDU ontvangen, meldt Deutsche Welle.

Spahn, een van degenen die wordt voorgesteld als opvolger van de vertrekkende partijleider Angela Merkel, wil dat de kwestie van de migratieovereenkomst grondig wordt besproken op het CDU congres in december.

De partij is verdeeld over de kwestie. Verschillende andere CDU-vertegenwoordigers zijn het volgens Deutsche Welle eens met Jens Spahn.

Norbert Röttgen, voorzitter van de Commissie buitenlandse zaken, is van mening dat het in het belang van Duitsland is om het VN-akkoord te ondertekenen, omdat het de internationale gemeenschap helpt om migratie te beheersen. CDU-ondervoorzitter Thomas Strobl zegt dat degenen die kritiek hebben op het migratiepact “zich niet moeten laten meeslepen door de populistische hysterie van rechts”.

Tegelijkertijd hebben ook topbestuurders van de Beierse zusterpartij CSU, zoals Peter Ramsauer, de overeenkomst sterk bekritiseerd.

Drie van Duitsland’s buren – Oostenrijk, Tsjechië en Polen – hebben al nee gezegd tegen het migratiepact. De overeenkomst zal begin december op een top in Marrakech door de lidstaten van de VN worden ondertekend.

Bron:

CDU in showdown over UN migration pact

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7201 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Duitse minister in opstand tegen het migratiepact

 1. Eigen volk eerst // november 19, 2018 om 16:50 //

  Eindelijk een minister die reëel is en niet Brussel klakkeloos naloopt. Zijn de EU nalopers vergeten hoe ze zelf na moeten denken? Hoe ze voor hun eigen volk moeten opkomen?

  Liked by 2 people

 2. Het ene EU land is voor, het andere tegen….een EU lajd met open deur en paspoorten machine en het maakt niet eens uit wie voor of tegen is….pas als de EU word opgeheven maakt het een verschil…tot die tijd is het ellende met de bus en vliegtuig lading binnen halen…

  Liked by 2 people

 3. antiislamnu // november 19, 2018 om 18:53 //

  Precies Dushesne het zelfde toen iedereen stond te juichen toen Italië de deuren sloot zette de Spanjaarden de deur wagenwijd open.
  En dat ze allemaal naar Duitsland willen prima maar als ze eenmaal een paspoort gekregen houd zelfs Polen en Hongarije ze niet meer tegen .
  Het is gewoon te laat alleen een burgeroorlog kan ons nog reden.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s