Nieuw

Duitse asielactiviste stelt Afghaan aan als hulp voor haar gepensioneerde vader – met doorgesneden keel gevonden 

Op zaterdag om twee uur ’s ochtends heeft een 20-jarige Afghaan de keel doorgesneden van een slapende 85-jarige Duitse gepensioneerde in Wittenburg, Mecklenburg-Vorpommern. Zijn eigen dochter, die actief is in de “vluchtelingenhulp” in de regio Zwickau, had haar vader in contact gebracht gebracht met zijn moordenaar als ongeschoolde hulp.

De “asielaanvraag” van de Afghaanse “vluchteling” werd afgewezen, maar hij werd in Duitsland tot januari 2019 “getolereerd”. Dit zou zeker zijn verlengd, want volgens de vele links-groene verstoorde realiteitontkenners in de Duitse gevestigde politiek, mag geen enkel “goudstuk” naar Afghanistan worden gedeporteerd, omdat het daar naar verluidt “niet veilig” is. Voor wie eigenlijk – voor moslims?

Het is nog niet bekend wat de aanleiding was voor deze moord. Misschien heeft de gepensioneerde een verkeerd woord gezegd over de islam of de “profeet”, dat ook het geval was bij de christelijke en vijfvoudige moeder Asia Bibi wat tot tienduizenden razende moordzuchtige Pakistaanse moslims geleid heeft. Na de moord op de gepensioneerde vluchtte de moslim maar werd op zaterdagmiddag gearresteerd.

Een huishoudhulp, die in het huis van de beklagenswaardige gepensioneerde woont, observeerde de barbaarse islamitische rituele moord via de camera van de geïnstalleerde babyfoon. Aanvankelijk dacht hij dat de Afghaan de deken van de oude man zou rechttrekken. Maar de moslim had andere bedoelingen.

(Ingekort)

Bron:

Wittenburg: Geduldeter Afghane schneidet Rentner die Kehle durch

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Duitse asielactiviste stelt Afghaan aan als hulp voor haar gepensioneerde vader – met doorgesneden keel gevonden 

 1. ieznogoedh // november 19, 2018 om 12:37 //

  Opzet?
  Wilde ze niet wachten op de erfenis?

  Like

 2. sorry hoor, hij had al een huishoudelijke hulp en dan neemt zo n stomme idiote dochter deze lieve Afghaan erbij, goed gedaan wijffie, had je vader zoveel hulp nodig? heel erg voor haar vader, maar dat mens moeten ze op de markt in een schavot zetten en met eieren bekogelen en kaalscheren

  Like

 3. Jack vanderVeen // november 19, 2018 om 13:04 //

  Zou opa uit dezelfde beker als die achterlijke Afghaan gedronken hebben?
  Want ja, dat kan nu eenmaal niet, dat is heiligschennis.
  Wel o.k. is het om christenen plat te neuken, mannelijk of vrouwelijk, als er maar één gat in zit. Maar omgekeerd, pas op!!!

  Like

 4. De naive goedheid afgestraft, gekeeld. Hoe vaak moet dit nog voorkomen voordat er iets doordringt.

  Like

 5. Er is heel wat nodig voordat de slapende idioten wakker worden……..letterlijk

  Liked by 1 persoon

 6. Republikein // november 19, 2018 om 13:38 //

  Misschien een spaarvarkentje op nachtkastje, slapend rijk.

  Like

 7. Het wilde vast oefenen !

  Like

 8. Daar dacht ik ook aan Ieznogoedh. Maar als ik haar broer was zou ik het wel weten.

  Like

 9. Verantwoordelijk voor de dood, door onverantwoordelijk gedrag.

  Liked by 1 persoon

 10. Afganen moet je helemààl ”in de peiling” houden…die zijn het gevaarlijkst.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s