Nieuw

De hemeltergende hypocrisie des doods van de cultuurmarxisten van het roze omvolkblog

De hoofdredacteur Pritt S. schreef op 07-09-18 dat de illegale Lili en Howick in Nederland moesten blijven:

Helaas pindakaas. Poging 467 om twee in Nederland gewortelde kinderen verder in Nederland te laten wortelen heeft niet het – sinds 10 jaar beoogde – resultaat behaald. Kiddos worden morgen 08:00 uur op het vliegtuig gezet. Ruggengraat, D66-rechters & Mark Rutte hebben het. Prettige nacht verder.

De korte tekst is duidelijk, tweets en afbeeldingen erbij ook. Lili en Howick moeten blijven van P. De andere helft van de hoofdredactie was dezelfde mening toegedaan. En wat waren hun bedienden ook in hun sas toen de illegalen dan toch mochten blijven, want het zou harteloos zijn om illegalen uit te zetten.

Vier maal dezelfde mening ventileren, dan is de positie wel duidelijk zou je denken. Alleen zijn we nu twee hele maanden verder. En nu heet het zwichten voor intimidatie als de VVD aan drammers als hierboven toegeeft:

Wat zullen we nu beleven? Bij de VVD zijn ze opeens tegen de discretionaire bevoegdheid! FF uitleggen, de discretionaire bevoegdheid is Haagse beleidstaal voor ik overrule de rechtstaat, zwicht voor intimidatie en geef die zielige kindertjes toch een verblijfsvergunning omdat ik aan de goede kant van de geschiedenis wil staan.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9565 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on De hemeltergende hypocrisie des doods van de cultuurmarxisten van het roze omvolkblog

 1. Ik snap het wel, we willen geen precedent scheppen, maar dit zijn blanke christelijke kinderen. Natuurlijk heb ik een paar weken geleden heel wat gram over mij heen gekregen. Maar vergeet niet dat er momenteel 1000 fucking mosselparasieten PER WEEK hier binnenkomen. AZC’s zitten barstens vol tot overvol en ze komen alleen maar om te roven en te verkrachten, daarbij schijnt niemand ze uit ons land te kunnen pleuren. Als we dan moeten kiezen, geef mij dan maar een paar Arameense christelijke blanke kinderen die op het VWO zitten.
  Ik ben bang dat we naar de verkeerde kant kijken. Grenzen moeten dicht om de stroom mosselparasieten te stoppen.

  Like

 2. Republikein // november 19, 2018 om 19:30 //

  Discretionaire bevoegdheid heeft mij veel geld gekost.

  Like

 3. Geenstijl is verleden tijd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s