Nieuw

Australië: Conservatief parlementslid choqueert feministen – wisselt van geslacht tijdens abortusdebat

Conservatief parlementslid Barry O’Sullivan had genoeg van de voortdurende aanvallen van de feministen op zijn anti-abortusstandpunt. Omdat de feministen van mening zijn dat hij als man geen stelling kan nemen tegen abortus, verklaarde hij plotseling dat hij zich nu identificeert als een vrouw.

Het was afgelopen woensdag dat de Australische parlementariër Barry O’Sullivan, van Quennsland’s Nationaal-Liberale partij, de motie van het parlement verdedigde dat de pro-abortus feministen tijdens de ‘The International Day of the Unborn Child’ zouden worden geweerd van een abortus kritisch evenement. Het idee was dat de feministen de gebeurtenis niet zouden kunnen verstoren.

“Omdat ik zo brutaal was dat ik de kwestie van last-minute abortussen onder het beleid van de Groene Partij aan de orde stelde, waarbij kinderen die slechts enkele minuten verwijderd zijn van het naam geven, zal ik niet meer stil zijn. Ik zal niet stilzwijgend toekijken hoe deze mensen de politiek en ideeën voor onze natie blijven marginaliseren, die we willen bespreken en, zoals ik geloof, gesteund door een meerderheid van de natie”, begon O’Sullivan zijn toespraak.

Maar toen een parlementslid in de Kamer zijn toespraak probeerde te onderbreken met een “je bent geen vrouw” argument, antwoordde O’Sullivan:

Nu wel, senator. Ik zal vandaag mijn geslacht aankondigen – waar ik het recht op heb – om vrouw te zijn, en u zult mij nooit meer kunnen aanvallen.

O’Sullivan’s gewaagde en plotselinge geslachtsverandering is op sociale media viraal gegaan, waar feministen het als “infantiel” hebben verworpen, terwijl abortuscritici en anti-feministen het “geniaal” hebben genoemd.

Bron:

RIGHT-WING AUSTRALIAN LAWMAKER, CRITICIZED FOR OPINING ON ABORTION, DECLARES HIMSELF A WOMAN

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7199 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Australië: Conservatief parlementslid choqueert feministen – wisselt van geslacht tijdens abortusdebat

 1. Is idd een geniale zet maar laat tegelijkertijd zien dat deze gender flauwekul te manipulatief is om serieus genomen te worden.

  Liked by 1 persoon

 2. Jack vanderVeen // november 19, 2018 om 08:51 //

  Wil je als over geile kerel liever met naakte vrouwen douchen of de sauna in, even je “m” in je paspoort laten veranderen in een “v” en daar sta je dan tussen de andere vrouwen gigantisch voor (harde of slappe) lul.
  Overigens mag ik dan ook naar het vrouwenuurtje zwemmen, saunaen, hammen lekker als kerel tussen de blote (islamitische) vrouwen.
  Ik ben benieuwd hoe die gestoorde gendergestoorden onthaald zullen worden. Reeds bij de ingang geweigerd? Zodat men kan schreeuwen “RACISME!!!!!”

  Like

 3. Republikein // november 19, 2018 om 11:30 //

  In GB was een vrouw met zichzelf getrouwd, ben je nooit meer alleen, gezelli.

  Like

 4. Geniaal! Je staat gelijk niet meer bovenaan de hitlist als blanke man.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s