Nieuw

VK: Wrede machete-aanval in multicultureel Birmingham

In Birmingham, Engeland, werd een schokkende en illustere machete-aanval op film vastgelegd als een ontzette bewoner de beelden van achter het raam van een nabijgelegen woning opnam.

Een grote bende mannen achtervolgt hun slachtoffer, slaat hem op de grond en valt hem bruut aan met trappen en stompen.

Twee van de aanvallers zijn te zien met lange machetes die herhaaldelijk worden gebruikt om hun slachtoffer op zijn lichaam en hoofd te slaan terwijl hij weerloos op de grond ligt.

(Video ook hier)

Naast de wrede trappen op het hoofd en de ribben van het slachtoffer, gebruikten andere leden van de bende hamers om hem te slaan.

Twee burgers kwamen dapper tussenbeide om de aanvallers te confronteren die vervolgens wegvluchtten. Buren en toeschouwers alarmeerden hulpdiensten, en politieagenten achtervolgden de bende te voet naar een nabijgelegen straat.

Eerder deze week zei Cressida Dick – commissaris van de Londense Metropolitan Police – dat de Britse autoriteiten “verlamd” zijn door verouderde technologie en dat het alleen de “bad guys” vooruit heeft geholpen.

De Britse minister van Binnenlandse Zaken Sajid Javid vertelde de Metropolitan Police force om zijn “activiteit op messencriminaliteit op te voeren”, nadat in slechts één week vijf moorden waren gepleegd.

Geconfronteerd met bezuinigingen op de begroting en een onderbemande politiemacht, moet men zich afvragen wat Javid precies verwacht hoe de Metropolitan Police hun activiteit op de vorm van criminaliteit die nu de straten van het Verenigd Koninkrijk overspoelt, “opvoert”.

Het aantal moorden in het Verenigd Koninkrijk is met 14% gestegen terwijl roofovervallen en messencriminaliteit nog steeds de pan uitrijzen. Messencriminaliteit alleen al in Birmingham is sinds 2017 met 19% gestegen. Voor Javid om de schuld bij de Britse autoriteiten te leggen is niet alleen onverantwoordelijk – het is beledigend.

Bron:

UK: Vicious machete attack in multicultural Birmingham

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7202 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on VK: Wrede machete-aanval in multicultureel Birmingham

 1. Heb nog nooit een gevecht gezien bij die laffe schijthuizen van 1 op 1 ,die coyoto’s zijn altijd met minimaal drie of meer,het wapen bezit moet toegestaan worden bij blanken om het uitmoorden van het blanke ras te voorkomen en het hebben van messen of maschettes is van de gekke en die krankzinnige kleurlingen steken iedereen dood en nog is er geen algemeen verbod op wapens en word er niet vervolgd en opgetreden door die kansloze POLITIE.

  Like

 2. Ze zullen ook net als hier wel roepen dat het recht in eigen hand nemen niet mag. Maar wat moet je anders met het zooitje handhavers dat niets kan of mag.

  Like

 3. Cressida Dick. Ik bedoel maar.

  Like

 4. Walgelijk : https://www.politie.nl/mijn-buurt/nieuws/2018/november/18/09-bejaarde-vrouw-gewond-bij-laffe-straatroof.html?geoquery=EINDHOVEN&distance=5.0

  Daderbeschrijving: witte trui of sweater met capuchon….en dat is het. En op die basis moet er worden opgespoord of word informatie om politieke redenen niet gedeeld? Wil je hulp van het publiek moet je duidelijk zijn want mensen zien wel dingen maar zonder genoeg aanwijzingen snappen ze het niet. Daarom is “ik hou van Holland” zo populair, omdat je antwoorden voor gezegd krijgt…

  Like

 5. update bovenstaande : lichtgetint…..en nog een oudere slachtoffer, foto van 85 jarige vrouw op telegraaf te vinden, niet leuk om te zien, lafheid is een vak apart.

  Like

 6. Sadik Khan, daar moet je zoeken, of hou deze verrader maar verder op zijn plek.
  Waarschijnlijk heeft hij terroristen gesteund om de Grenfell-Tower in de hens te zetten…

  Of op zijn minst…
  Gooi die ‘islamitische’ ‘burgemeester’ in de vergeetput.
  Het is al van 2013-2014 dat ik de Britten gek verklaar door een islamitische burgemeester in dienst te nemen.
  Het loopt de spuigaten uit, zoals ik verwacht had.

  Like

 7. Hierboven, is Chip. Ik ben gehacked door islamieten. 🙂

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s