Nieuw

Uitsterfbeleid – jongeren blijven steeds langer thuiswonen

Steeds meer jongeren in de Europese Unie wonen nog bij hun ouders, blijkt zaterdag uit onderzoek van statistiekbureau CBS. Gemiddeld woonde vorig jaar 42 procent van de jongeren tussen de 25 en 30 jaar nog thuis. Ook in Nederland bleven meer late twintigers bij hun ouders wonen. In 2010 woonde 14,4 procent nog thuis, vorig jaar lag dit percentage op ruim 18 procent.

De grootste toename was te zien in Ierland. Hier nam het percentage thuiswonende jongeren toe van 36 procent in 2010 naar 47 procent in 2016, het laatste jaar waarover cijfers beschikbaar waren voor dit land.

NRC >>

Het is bewust beleid om de blanke Europese bevolkingen te genocideren. Het racistische activistenvod NRC zegt dat het CBS geen verklaring gaf voor de toename, maar dat uit onderzoek van de OESO bleek dat in 2016 de economische crisis van invloed geweest was.

Dat is een leugen. Iedereen kan zien wat de werkelijke reden is. De EU-lites voeren elk jaar 1 miljoen barbaren in, waarvan Nederland er jaarlijks 100.000 opneemt en die krijgen allemaal een woning, waardoor er geen woningen meer beschikbaar zijn voor Nederlanders, en die dus ook geen kinderen zullen maken.

Het weggeven van je eigen huizen aan buitenlanders leidt tot omvolking, blanke genocide:

Er is een oplossing voor, een oplossing die ook gelijk heel veel andere problemen oplost: remigratie !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9558 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Uitsterfbeleid – jongeren blijven steeds langer thuiswonen

  1. Like

  2. je kan met die schaar rap 4 huizen inpikken

    Like

  3. Wim Vreeswijk // november 20, 2018 om 16:35 //

    Dit is simpel te verklaren uit het feit dat de koopkracht en toekomst voor steeds meer jongeren achteruit kachelt, dus blijf je, gemakshalve, maar thuis bij je ouders wonen. Die houding verbaast me niks.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s