Nieuw

Polen geeft een premie aan moeders met vier of meer kinderen – Nederland geeft een premie aan barbaren die huizen van Nederlanders bezetten

Pixabay

In het Westen hebben we vrouwen verteld dat ze niet moeten trouwen en geen kinderen moeten maken. Dat ze moeten studeren en daarna gaan werken, zodat ze belasting aan de staat kunnen betalen die het int voor de roofbankiers.

In Polen denken ze daar anders over. Nadat Hongarije besloten heeft dat ze Hongaarse kinderen willen en geen immigratie van barbaren, en nadat het Italië van Salvini ook Italiaanse kinderen wil in plaats van analfabete en oorlogszuchtige Afrikanen en beleid ontwikkelt om gratis land te geven aan gezinnen met drie kinderen, heeft de regering van Polen aangekondigd dat ze vanaf volgend jaar een speciale aanmoedigingspremie aan moeders van vier of meer kinderen willen gaan geven.

Radio Poland:

De Poolse regering is van plan om volgend jaar te beginnen met de uitbetaling van speciale minimumpensioenen aan moeders van vier of meer kinderen, herhaalde de minister van de familie van het land op vrijdag.

Elżbieta Rafalska, de minister voor gezins-, arbeids- en sociaal beleid, vertelde de particuliere omroep Radio Zeto dat “een realistische en veilige datum” voor de invoering van de nieuwe uitkeringen 1 maart was.

Rafalska heeft eerder gezegd dat er genoeg geld in de openbare financiën zit om volgend jaar de financiering van de belangrijkste sociale bijstandsprogramma’s van de regering te verzekeren, met inbegrip van de geplande “moederschapspensioenen” voor vrouwen die minstens vier kinderen hebben bevallen.

Rafalska vertelde de publieke omroep Polish Radio in augustus dat de geschatte kosten van het nieuwe programma 915.000 PLN (213.700 EUR, 247.000 USD) bedroegen.

De regering verwacht dat haar nieuwe “Mom 4 plus”-programma ten goede zal komen aan ongeveer 85.800 burgers, zo meldt het Poolse persagentschap PAP.

Nederland is een stuk rijker dan Polen en zou dit ook makkelijk kunnen betalen, maar in plaats daarvan geeft ons moorddadige regime onze huizen weg aan kannibalen, koppensnellers en verkrachters, en beloont de veroveraars en hun Collaborateurs daarvoor met 37.000 euro per jaar:

Euro’s die we ook aan de Nederlandse moeder van een Nederlandse baby zouden kunnen geven. Dat is een modaal inkomen en dan zou de moeder thuis kunnen blijven om voor de kinderen te zorgen.

En als we alle buitenlanders zouden repatriëren zouden we die premie makkelijk kunnen verdubbelen en alle ouders met twee of meer kinderen een tweede huis geven om de familie-uitbreiding te huisvesten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9556 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Polen geeft een premie aan moeders met vier of meer kinderen – Nederland geeft een premie aan barbaren die huizen van Nederlanders bezetten

 1. Scarlatti Bombatti // november 18, 2018 om 10:20 //

  #PVV LEES &DEEL dit ZEER WAARDEVOLLE artikel!#KOMINVERZET!Polen geeft n premie a moeders met 4 of MEER kinderen – NEEDERLAND gft n premie a #INVASIEBARBAREN die HUIZEN VAN NEDERLANDERS BEZETTEN MET de GOEDKEURING v @markrutte https://fenixx.org/2018/11/18/polen-geeft-een-premie-aan-moeders-met-vier-of-meer-kinderen-nederland-geeft-een-premie-aan-barbaren-die-huizen-van-nederlanders-bezetten/ via @wordpressdotcom

  Like

 2. Die huizen van Nederlanders bezetten.
  En tevens een zooitje kinderen bij elkaar fokken.

  Liked by 1 persoon

 3. Deze huidige NSB Formatie wat Kabinet of Regering heet moet met onmiddelijk ingang op non-actief gezet worden en veroordeeld voor samenspanning om Nederland weg te geven aan de EU en de huidige bevolking te vernietigen en te vervangen door gelokte invaders wat notabene betaald word door TE hoge belastingen op gebracht door de huidige bevolking.

  Liked by 1 persoon

 4. Dit doen de zwarten ook. Witte man is doof en blind.Allemaal leuke artikelen.

  Like

 5. Liked by 1 persoon

 6. Hanka Koster // november 18, 2018 om 20:09 //

  Zo kan t ook xxxxxx

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s