Nieuw

Merkel’s oplossing voor Chemnitz: ze wil de transportverbindingen verbeteren

Er is veel tijd verstreken sinds de moord op Chemnitz. Nu heeft de bondskanselier eindelijk besloten Chemnitz te bezoeken. Voor een geselecteerd publiek verklaart ze momenteel dat ze de positieve aspecten van Chemnitz in de openbaarheid wil brengen. Veel van wat er in Chemnitz gebeurt, is helemaal niet bekend.

Tijdens haar bezoek werd haar duidelijk dat de spoorverbinding tussen Leipzig en Chemnitz niet optimaal was. En daarom begrijpt ze het ongenoegen van de bevolking.

Alleen op verzoek van een journalist reageerde ze op “gewonden” in Chemnitz, maar ze instrumenteerde onmiddellijk wat er gebeurde door te waarschuwen tegen “rechts”.

De vele vluchtelingen zijn een echte uitdaging en ze wil niet de fouten die in het verleden gemaakt zijn opnieuw maken. Als voorbeeld van dergelijke fouten noemde ze het feit dat er te weinig steun aan vluchtelingen is gegeven. Helaas gebeurde er echter steeds weer iets waarvan men moest leren.

Vandaag is gebleken dat Merkels thesis van de rechtse jacht, waarnaar zij in haar gesprek opnieuw verwees, gebaseerd is op een nepboodschap, die zij ondanks de waarschuwingen van het toenmalige hoofd van het Bureau voor de bescherming van de grondwet met plezier heeft verspreid.

Vanaf 17.00 uur gaan de burgers van Chemnitz weer de straat op tegen het Merkel-systeem.

Bron:

Merkels Lösung für Chemnitz: Sie will die Verkehrsanbindung verbessern

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Merkel’s oplossing voor Chemnitz: ze wil de transportverbindingen verbeteren

  1. Jack vanderVeen // november 19, 2018 om 02:28 //

    Stuur haar(Angela) naar Somalië, misschien kan ze daar eerst gaan ervaren wat die kerels er voor een natuur (cultuur) op nahouden. Komt ze meer uitgelubberd en nog verder opgerekt terug dan dat lelijke mormel(Angela) nu reeds is.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s