Nieuw

Israëlische rabbijn gebruikte Ethiopische en Soedanese zuigelingen om besnijdenis op te oefenen – rapport

De nieuwe Israëlische omroeporganisatie heeft voor een onderzoek rabbijn Eliyahu Asulin op camera vastgelegd, die beweert dat de armere lagen van de bevolking ‘kanonnenvoer’ zijn.

Onervaren besnijdenisstudenten oefenen hun vaardigheden op de baby’s van de armsten in de Israëlische samenleving – Ethiopische en Soedanese families – die volgens een nieuw onderzoek vaak beweren volledig gekwalificeerde mohels (joodse rituele besnijders) te zijn.

Het onderzoek werd uitgevoerd door Kan, de nieuwe publieke omroep van Israël.

Volgens het onderzoek zijn de ingewijden studenten van rabbijn Eliyahu Asulin van Hadera, een rabbinaat-goedgekeurde mohel met meer dan 30 jaar ervaring, die door de studenten duizenden dollars betaald krijgt om hen het vak te leren.

Volgens het onderzoek stuurt Asulin in veel gevallen totaal onervaren studenten naar arme gezinnen om besnijdenissen uit te voeren, zonder hen zelf te begeleiden.

Asulin verklaarde naar verluidt aan de onderzoeksjournalist van Kan dat hij eerst de studenten opdraagt om visitekaartjes te maken die hun beroep beschrijven als “Mohel”. Vervolgens vertelt hij hen om hun kaarten te verspreiden in kinderdagverblijven en postnatale klinieken.

Ondertussen gaat de opname van Asulin verder: “Ik zal een mohel certificaat op uw naam bij het rabbinaat neerleggen. Dat geeft je al een jaar voorsprong.

De rabbijn gaat verder met uit te leggen waarom de studenten oefenen op de baby’s van de zwakkere lagen van de bevolking: “Waarom niet” vraagt hij in de opname. “Ze hebben geen vader. Geen moeder Er is geen probleem. Zelfs als je snede niet recht is, zullen ze niets zeggen, omdat ze niets begrijpen”.

Later vertelde hij de onderzoeker – die zich toen al voor de cursus had ingeschreven voor de prijs van 11.000 dollar, volgens het rapport – “Het zijn Ethiopiërs, je doet het bij Ethiopiërs. Er zijn de gewone Ethiopiërs en dan zijn er nog de Soedanezen. Zij zijn de slechtste. Ze zijn net zo zwart als de inboorlingen”.

Asulin zei ook dat hij zijn studenten vertelt om te beweren dat ze gekwalificeerd als ze met de Ethiopiërs en Soedanezen werken. “Waarom gaat iedereen naar hen toe”, vraagt hij. “Omdat dat is waar je leert. Ze zijn kanonnenvoer”.

Asuline is volgens het Kan-onderzoek niet de enige mohel die studenten naar arme gezinnen stuurt om te oefenen. Kan zegt dat het gesprekken heeft opgenomen met anderen die hetzelfde doen.

Asulin zei in antwoord dat de videobeelden van hem waren bewerkt en dat de exposé was besteld door “politieke elementen” in Hadera.

“Ik heb duizenden Ethiopische baby’s besneden en ik zie het als een heilig werk,” zei hij. “Ik zal mijn leven blijven wijden aan het publiek”.

In een verklaring van Channel 2 zei het opperrabbinaat: “Als de incidenten die in de video worden beschreven waar zijn, zien we het als een zeer ernstig incident”.

Haaretz (2016) >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (526 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on Israëlische rabbijn gebruikte Ethiopische en Soedanese zuigelingen om besnijdenis op te oefenen – rapport

  1. Hefzibah Yahudah // november 18, 2018 om 17:51 //

    Zal mij niets verbazen dat ze in de zelfde besnijdenis de babies sterieliseren. Hebben ze met mijn zoon gedaan hier in dit land. Vreselijke gasten.

    Like

  2. Eliyahu Mengele ?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s