Nieuw

Estland zegt nee tegen de VN-migratieovereenkomst

Estland parlementsgebouw. Bron: Wikimedia. Auteur: Stan Shebs.

De kwestie van de ondertekening van Estland in december in het kader van de globale immigratieovereenkomst van de VN heeft geleid tot een crisis in de regering van het land, die het niet eens is geworden over de overeenkomst. Aangezien er geen consensus is, kan men zich niet aansluiten, schrijft de regering op zijn website.

De globale migratieovereenkomst van de VN heeft een regeringscrisis in Estland veroorzaakt.

De regering van het land is het namelijk absoluut niet met elkaar eens.

Tijdens een regeringsvergadering op donderdag heeft de Estse minister van Buitenlandse Zaken, Sven Mikser van de sociaaldemocratische partij, zijn steun uitgesproken voor het VN-akkoord.

Dit werd echter bekritiseerd door minister van Justitie Urmas Reinsalu van conservatieve Pro Patria (Voor Vaderland), die nee zei.

Aangezien de regering het niet eens kon worden over de overeenkomst, kan men zich er niet bij aansluiten.

– Toen we deze coalitie vormden, zijn we het eens geworden over consensusbeslissingen. Helaas is er vandaag geen consensus bereikt, zegt premier Jüri Ratas in een verklaring op de website van de regering.

– Een omvattend immigratiebeheer is belangrijk voor alle landen, en we zorgen ervoor dat de Europese democratische beginselen vandaag in de Estse wetgeving worden weerspiegeld en dat dit in de toekomst hetzelfde zal zijn.

Ook de president van het land Kersti Kaljulaid bekritiseert de regering voor het niet steunen van de overeenkomst, schrijft Spoetnik.

– We kunnen onze kop niet in het zand steken en hopen dat er een einde komt aan de migratie. We kunnen weggaan van de tafel, maar door dit te doen verliezen we alleen de kans om onze mening te uiten in plaats van het probleem op te lossen, zegt ze.

Voorheen verklaarden Hongarije en Polen de VN-migratieovereenkomst een ernstig veiligheidsrisico voor hun land. Oostenrijk, dat ook nee heeft gezegd, waarschuwt in het bijzonder dat de VN-overeenkomst een bedreiging vormt voor de nationale soevereiniteit en kan leiden tot een “massale verplaatsing van mensen”. Men is ook van mening dat de tekst “te vaag” is en “belangrijke vragen onbeantwoord laat”. De overeenkomst wordt ook bekritiseerd omdat er geen onderscheid wordt gemaakt tussen vluchtelingen en illegale immigranten. De Noorse FRP heeft gezegd dat de overeenkomst ertoe zou kunnen leiden dat de VN druk uitoefent voor meer immigratie naar de landen die de overeenkomst ondertekenen.

Bron:

Estonian PM Says Gov’t Facing Crisis Over Disagreements on UN Migration Deal

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Estland zegt nee tegen de VN-migratieovereenkomst

 1. Nederland zal wel teken .met die slap janes aan het roer
  Hij moet nog meer pluimen hebben

  Liked by 1 persoon

 2. koddebeier // november 18, 2018 om 12:13 //

  Voor ons blijft de vraag: Hoe dom en kortzichtig zijn/blijven de Haagse regenten ??

  Like

 3. “Asylum is the gift of mercy of people towards other people when they beg for this mercy! as such any muslim who begs for asylum in a christian country submits to christianity, thus forsaking Islam and thereby proving Islam does not work for them.”

  Muslims asking for asylum are submitting to christian superiority.

  Duchesne.

  Like

 4. ieznogoedh // november 19, 2018 om 16:30 //

  De Noorse FRP heeft gezegd dat de overeenkomst ertoe zou kunnen leiden dat de VN druk uitoefent voor meer immigratie naar de landen die de overeenkomst ondertekenen.

  Zou kunnen leiden?

  Er honderd procent zeker toe zal leiden dat ….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s