Nieuw

Duitse voedselbank wordt halal voor Kerstmis

In de Tafelshop, een soort voedselbank, in Mönchengladbach kunnen met Kerstmis weer donaties worden gedaan voor mensen in nood.

Vanaf 17 december worden er weer kerstpakketten uitgedeeld om mensen in nood gelukkig te maken op de feestdagen. Om zoveel mogelijk van deze kerstcadeaus te kunnen genieten, worden de burgers opgeroepen om donaties te doen. Volgens RPonline zijn er “geen grenzen” aan de verbeelding als het gaat om de inhoud van de verpakkingen. Hoe snel de grens wordt bereikt, wordt duidelijk wanneer de gulle blik valt op alles wat niet thuishoort in het milde geschenk: Het moet alleen voedsel en alleen lang houdbare producten zijn. Alcohol en goederen met varkensvlees zijn niet gewenst, verduidelijkt het Tafelteam. Raak de erwtensoep in het blikje dus niet aan.

Bron:

Halal-Unterwerfung zu Weihnachten bei der Tafel: Aus für Erbsensuppe und Co

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9565 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s