Nieuw

Duitse voedselbank vraagt om kerstpakketten – GEEN alcohol, GEEN varkensvlees

Zoals elk jaar vragen de Duitse voedselbanken (De Tafel) om kerstpakketten te schenken aan behoeftige mensen. Ook bij een voedselbank in Mönchengladbach begint de pakjescampagne op tijd, zodat zoveel mogelijk burgers eraan deelnemen en hun “christelijke” naastenliefde kunnen vervullen.

In de levensmiddelenpakketten hoort eigenlijk “bijna” alles wat duurzaam is en vreugde brengt aan Kerstmis, maar alcohol en varkensvlees horen er niet bij, zoals bijvoorbeeld eierlikeur of varkensvlees in gelei. In het verleden werd er geen beroep gedaan op het afzien van bepaalde dranken en voedsel, maar blijkbaar is het aantal moslimklanten (vluchtelingen/economische migranten) van de voedselbank zodanig toegenomen dat er steeds meer rekening wordt gehouden met religieuze gevoeligheden.

Rheinische Post van 16.11.2018:

“Op 17 december worden er Tafel-winkel in Lürrip weer kerstpakketjes uitgedeeld. De Mönchengladbacher Tafel roept burgers op om kerstpakketten samen te stellen en te doneren zodat zoveel mogelijk mensen in aanmerking komen.

Om zoveel mogelijk behoeftigen in aanmerking te laten komen, vragen het bestuur en de leden van de voedselbank om kerstpakketten te doneren. Er zijn geen grenzen aan de verbeelding als het gaat om de inhoud van de pakketten. Het mag echter alleen voedsel en uitsluitend duurzame producten zijn. Het bestuursteam vraagt dat er geen alcoholische dranken worden verpakt en dat er geen varkensvlees producten wordt gebruikt.”

Bron:

Tafel bittet um Weihnachtspäckchen – KEIN Alkohol, KEIN Schweinefleisch

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Duitse voedselbank vraagt om kerstpakketten – GEEN alcohol, GEEN varkensvlees

 1. ‘Beggars cant be chosers’.
  Het kan me niet bommen wat moslims wel of niet willen. Ik wil niet dat er ook maar iets naar een moslim gaat.
  Maar als dat gebeurt hebben ze geen recht erover te lopen zeiken. Dankbaarheid is dat volk volkomen onbekend. Net als enige andere vorm van beschaving.

  Liked by 4 people

 2. Jack vanderVeen // november 18, 2018 om 08:41 //

  “een gegeven paard mag men niet in de mond kijken” is toch het spreekwoord?
  En voor die buitenlandse rakkers geldt: hoe meer gratis eten des te meer in moederland geld sturen om op termijn te investeren.
  Kerstpakketten worden toch alleen genuttigd door kerstvierders, want anders heten het geen kerstpakketten maar gewoon “lekker gratis eten pakketten”. Dus wat een onzin, daar bijna alle moslims géén kerst vieren dus ook niets hebben aan kerstpakketten of er de meerwaarde niet van inzien. Anderzijds, indien er voeding in pakketten zit die men, om welke reden dan ook, niet nuttigt, kan men aan een geliefde christenbuur schenken. Toch? Of gooit men het voedsel dan liever weg dan deze voeding, geschonken door christenen, te schenken aan christenen.
  Ik ben moslim, is zeker niet mijn gedachten, maar vele moslims zullen toch deze gedachtenkronkel hanteren.
  Ook alles dat gratis is, inclusief uitkeringen, daarvoor zijn christenen goedgenoeg voor om voor te zorgen.
  In “mijn” moslimland moet ik het eerste gratis pakket, van welke inhoud dan ook, nog ontvangen. Zou het misschien een bompakket worden ooit?

  Like

 3. Ik wist niet dat mossslimss kerst vierden, dat is nieuw voor mij.

  Liked by 1 persoon

 4. scherpschutter1943 // november 18, 2018 om 11:29 //

  Aangezien merkel alles van de duitsers aan de moslims geeft. voel ik mij niet geroepen om iets aan de voedselbank (ook in nederland) te doneren. Bij mij gaan de restjes in de kliko aangezien die restjes voor niemand te consumeren zijn. Ook voor mij niet. Verder geef ik ook geen geld aan kerstpotten op straat of anderszins want die organisaties, zoals het leger des heils, worden zwaar gesubsidieerd met (mijn) belastinggeld, dus ik geef al genoeg. En wat de duitsters betreft, die worden 3 dubbel genaaid, 1: ze betalen een godsvermogen om de asielanten aan de vreet te houden met alles wat daarbij hoort. 2: de duitse vrouwen kunnen niet meer over straat zoals zij willen vanwege het risico aangerand en/of verkracht te worden door die asielwilden. 3: Ze geven geld en goederen aan de voedselbank, die ook door moslims wordt leeggevreten.
  Stom volk, die duitsers. Voor het geld dat ze nu weggeven kunnen ze beter wapens kopen om zich niet alleen tegen de asielwilden te verdedigen maar ook tegen hun eigen regering.

  Liked by 2 people

 5. Overigens, sedert wanneer vieren booslims ons kerstfeest anders dan met bommen leggen? Te gek voor woorden dus dit Duitse verzoek van linkse idioten met duidelijk symptomen van dolle koeienziekte..

  Liked by 2 people

 6. Juist uitsluitend varkens produkten leveren, dit garandeerd de juiste klandizie

  Like

 7. Christelijke naastenliefde?
  Fuck zeg.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s