Nieuw

Duitse politie verzwijgt verkrachting door Syriër

We worden dagelijks voorgelogen door de overheid, de politie en de media.

In Duitsland geldt al sinds de massale Nieuwjaarsseksaanvallen door de Marokkanen van Angela Merkel dat de pers moet zwijgen en dat gewillig doet. In Zweden hebben ze code 291 die het de politie verbiedt informatie over criminaliteit van asielzoekers met het publiek en media te delen.

En als er dan een keer bekend wordt dat de verkrachters van Frans Timmermans weer toegeslagen hebben zijn er in heel West-Europa de Collaborateursrechters die ze vrijspreken.

In Chemnitz gingen Syriërs twee maanden geleden op moordjacht, Duitsers die daar tegen protesteerden worden tot de dag van vandaag door Merkel aangemerkt als nazi’s. Toen de Duitse inlichtingenchef Maassen daar iets van zei, werd hij vervangen door een Turk.

En nu is het weer raak in Chemnitz meldt Junge Freiheit:

Verschrikkelijke verdenking in Chemnitz: Een vrouw zou in een gang zijn aangevallen en meerdere malen zijn verkracht. De afdeling strafrechtelijk onderzoek heeft het onderzoek overgenomen. Maar tot nu toe heeft de pers nog geen melding gemaakt van de misdaad. De politie heeft de zaak geclassificeerd als niet persvrij.

Junge Freiheit en David Berger van de blog “Philosophia Perennis” deden navraag:

Terugkijkend: Dinsdag 13 november. Om 21.00 uur zou een ernstig slechtziende vrouw in de gang van een flatgebouw in de wijk Sonnenberg zijn geweest. De 38-jarige zou de verdachte daar hebben overvallen. Hij zou het slachtoffer twee keer hebben verkracht terwijl hij zich nog in de gang bevond. Dan zou de man de plaats van het misdrijf hebben verlaten. Hij zou een Syrische asielzoeker zijn.

“Er was geen behoefte aan getuigen”

De JF en David Berger vroegen de politie Chemnitz. We wilden onder meer weten wat het vermeende slachtoffer is, of de vermeende dader nog steeds op de vlucht is en waarom er geen persbericht van de politie is?

Andrzej Rydzik, de woordvoerder van de politie van Chemnitz bevestigde onderzoeken naar de vermeende verkrachting van deze krant. “Om onderzoekstechnische redenen en vooral om redenen van slachtofferbescherming, was er geen publicatie in onze media-informatie”, zei Rydzik. “De verdachte is bekend. Voor een getuigenoproep was en is er nog steeds geen noodzaak”. 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9556 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Duitse politie verzwijgt verkrachting door Syriër

  1. Dat is in ons land ook het geval de politiek en politie zwijgen over de werkelijke cijfers .
    De schoften

    Like

  2. Misschien moet het varken Merkel eens flink verkracht worden .

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s