Nieuw

De Syrische aanslagpleger Malek F. in Den Haag was op zoek naar joodse en christelijke slachtoffers zeggen de aanklagers

Een Syrische asielzoeker die door politieagenten in Den Haag was neergeschoten nadat hij drie mensen had neergestoken, was op zoek naar joodse of christelijke slachtoffers, aldus openbare aanklagers, schrijft de Jewish Telegraph Agency.

Woensdag zeiden de aanklagers dat de agenten hun wapens legaal en terecht hebben afgevuurd afgelopen 5 mei op de man die in de Nederlandse media is geïdentificeerd als Malek F., meldde de Telegraaf.

Detectives ontdekten dat Malek F., 31, die aanvankelijk krankzinnig werd verklaard, maar vervolgens werd beschuldigd van een terroristische aanslag, op zoek was naar “christelijke en joodse kuffars”, het Arabische woord voor niet-gelovige in Allah. Hij had gezegd dat kuffars verwant waren aan “dieren of mensen met een handicap”, zo citeerde het openbaar ministerie hem in het rapport.

Hij werd neergeschoten terwijl hij mensen stak in de Schilderswijk, een van de zwaarst islamitische buurten van Nederland. Een van zijn slachtoffers, die ernstig gewond raakte, was moslim.

Malek F. raakte matig gewond bij het incident en wordt geconfronteerd met drie aanklachten van moord.

Twee dagen eerder, vertelde Malek F. aan rechercheurs, had hij een mes meegebracht naar een kerk in Den Haag, maar vertrok weer nadat niemand de deur had geopend toen hij klopte.

Malek wordt dus aangeklaagd voor moord, maar niet voor terreur, want in Nederland komt geen terreur voor zo heeft de overheid besloten. Gewoon niet. Dan kan Malek F. zo hard Allah Akbar roepen als hij wil, politie, justitie, burgemeester en ministers weten het beter. Het heeft niks met islam te maken. Punt. In Nederland vinden geen aanslagen plaats islamofobe kutburger, knoop dat nou eens in je xenofobe oren !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on De Syrische aanslagpleger Malek F. in Den Haag was op zoek naar joodse en christelijke slachtoffers zeggen de aanklagers

  1. Henk der Niederlander // november 18, 2018 om 17:46 //

    Jah mmijnheer Malek F zal nou een zware pijp roken.
    Drie maal poging tot moord een beetje linkse advokaat en dan word dat een jaartje of 6 dus na aftrek van eenderde 4 jaar.
    Dan gaan Malek en het links stuk vuil dat zich advokaat noemt de zielepoot uithangen zodat hij binnen een jaar of anderhalf weer op straat loopt en weer losgelaten word op Joden Christenen en ander ongelovig tuig.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s