Nieuw

Waarheid en leugens over de Zuid-Afrikaanse geschiedenis: Zwarten zijn niet “inheems” en kwamen op hetzelfde tijdstip aan als blanken

Het recente tumult in Zuid-Afrika over de beweringen van ANC-president Jacob Zuma dat de landwet van 1913 zwarten heeft onteigend, is een flagrante leugen en maakt deel uit van vier kernleugens over de Zuid-Afrikaanse geschiedenis.

Zwarte stamgebieden, beveiligd, niet gedefinieerd, door de Landwet van 1913.

Leugen één:

In Zuid-Afrika wordt algemeen aangenomen dat de Natives Land Act van 1913 zwarten dwong naar de ‘reservaten’ te verhuizen (‘7 procent van het land’) en hen verbood land te kopen in blanke gebieden. Dat ‘blanken de zwarten met geweld naar deze reservaten verwijderden en dat deze reservaten zich op het slechtste deel van het land bevonden zonder minerale rijkdommen en dat blanken al het beste land en de beste mineralen voor zichzelf hielden’.

Als ik nu een zwarte man was, zou ik die mythe waarschijnlijk ook willen geloven, omdat het mij een eeuwige slachtofferschapsstatus en compensatie voor de komende generaties zou garanderen.

Helaas is het een flagrante leugen en kan het worden toegeschreven aan het gebrek aan leesvaardigheid of juridisch begrip van de journalisten en historici van onze tijd.

Allereerst liggen de grootste Platinareserves ter wereld in het voormalige Zwarte thuisland Bophuthatswana (Noordwestprovincie).

De voormalige Nationalistische regering had er geen probleem mee om dit gebied aan de Tswana stammen toe te wijzen voor zelfbestuur, hoewel ze al een enorm groot land, Botswana genaamd, aan hen hadden gegeven door de Britten. Het was oorspronkelijk een deel van Zuid-Afrika, Bechuanaland genaamd.

Zwarten kregen verder nog twee andere grote landen van de Britten Lesotho en Swaziland. Daar gaat hun 7 procent.

Leugen twee:

‘Zwarte thuislanden lagen op het slechtste land van Zuid-Afrika’.

Wanneer men de regenvalkaart van Zuid-Afrika vergelijkt en iedereen met elementaire kennis van Zuid-Afrika zal u vertellen dat het grootste deel van Zuid-Afrika de Karoo wordt genoemd. Het is een semi-woestijn vergelijkbaar met Arizona of Nevada in de VS.

Zwarten kwamen nooit in dit gebied binnen, laat staan dat ze zich er hebben gevestigd. Blanken zorgden voor de bloei en creëerden succesvolle schapenboerderijen die vlees van wereldklasse produceerden.

Zwarte “nederzettingen” zijn te vinden aan de noord- en oostkust van Zuid-Afrika. De oostkust heeft een subtropisch klimaat en het noorden een prairieachtig klimaat met zomerse regenval en onweersbuien. Een uitzondering hierop is de West-Kaap met een mediterraan klimaat en winterse regenval.

Het noordelijke en oostelijke deel van Zuid-Afrika met zijn prachtige groene graslanden en vruchtbare grond is waar de zwarten uiteindelijk samensmelten en dit is het land dat ze voor zichzelf kozen. Hun uiteindelijke thuislanden werden gevonden op het land dat ze uit vrije wil bewoond hebben.

De Afrikaners hebben zelfs een lied dat de groenheid van Natal prijst, genaamd “Groen is die land van Natal” (Groen is het land van Natal). Het was een perfecte weidegrond voor de zwarte veehoederij.

Leugen drie

‘Zwarten zijn inheems in Zuid-Afrika en vestigden zich het eerst in Zuid-Afrika’.

Vandaag de dag zeggen zwarten in Zuid-Afrika vaak tegen Afrikaners en andere minderheden zoals de Kleurlingen, Indiërs, Chinezen of Joden om zich aan te passen aan hun wanbestuur en corruptie of “Ga naar huis”…..wat betekent dat wij, die hier geboren zijn, die door opeenvolgende geboorterechten het wettelijk burgerschap bezitten; moeten emigreren naar Europa, Maleisië, India of Israël. Dat de enigen die een wettelijke aanspraak op Zuid-Afrika hebben, allemaal zwarten zijn. De zwarten geloven dat ze ‘inheems zijn in Zuid-Afrika’ – maar dat is niet zo: het is bewezen door DNA-onderzoek. Wij zijn ALLEN kolonisten in Zuid-Afrika.

Alle Zuid-Afrikanen zijn kolonisten, ongeacht hun huidskleur, en hun DNA draagt het bewijs. Zo zegt Dr. Wilmot James, hoofd van het African Genome Project, een vooraanstaand academicus, socioloog en, meer recentelijk, ereprofessor in de menselijke genetica aan de Universiteit van Kaapstad.

Waar is het archeologisch bewijs dat de zwarten zich in Zuid-Afrika ‘gevestigd’ hebben?

Afgezien van enkele verspreide archeologische resten van de zwarte cultuur die vóór 1652 in het uiterste noorden van Transvaal werden gevonden, is men het er algemeen over eens dat zwarten en blanken hedendaagse kolonisten van Zuid-Afrika waren.

Ik gebruik de term “kolonist” losjes, omdat de zwarten zich nooit ‘gevestigd’ hebben in Zuid-Afrika; hun aanwezigheid was nomadisch. Zwarten waren rondreizigers die van plaats naar plaats reisden zonder vaste woonplaats.

Hele hoofdsteden met grashutten konden verplaatst worden als de begrazing uitgeput was. Ze hadden geen afgebakende gebieden, geen omheiningen, geen grenzen, geen kaarten, geen eigendomsbewijzen van land, behalve een mondelinge claim en wederzijds begrip dat hun tijdelijke aanwezigheid in een bepaald gebied in een bepaalde periode “eigendom” van het land vormde.

Ze lieten geen funderingen van gebouwen achter, geen beelden, geen wegen, geen rotsschilderingen, geen enkel bewijs van “nederzettingen” op het land voordat de blanken zich in Zuid-Afrika vestigden.

De enige rotstekeningen werden gemaakt door de Bosjesmannen en de Hottentotten (Khoi-Khoi en San) in de grotten die zij tijdelijk bezetten. Zwarten waren pastoraal-nomaden en de Bosjesmannen/Hottentotten waren jager-verzamelaar-nomaden.

Blanken daarentegen bouwden steden, spoorwegen, dammen en een eerste wereldland dat vergelijkbaar is met de beste in Europa en de nieuwe wereld….hun nalatenschap spreekt van een volk dat er duizend jaar, zo niet eeuwig, wilde wonen.

Het is absurd om te beweren dat ‘heel Afrika aan de zwarten toebehoort’. Het is als een Italiaan die beweert dat heel Europa toebehoort aan Italianen, inclusief Noorwegen.

In feite zijn de piramides van Egypte het bewijs van een blanke nederzetting die duizenden jaren teruggaat – en ook de Feniciërs die zich in Carthago vestigen en de Grieken die zich in Alexandrië vestigen.

De Arabieren vestigden zich kort na de dood van de profeet Mohammed in Noord-Afrika en de blanken vestigden zich vanaf 1652 in Zuidelijk Afrika. Vandaag de dag zijn er drie Afrikanen zoals Dr. Eschel Rhoodie het noemt in zijn boek “The Third Africa” (1968)….. Arabisch in het noorden, zwart in het midden en blank in het zuiden….

De blanke kolonisten van de Kaap kwamen voor het eerst oog in oog te staan met de Bantu rond 1770 aan de oevers van de Great Fish River, 120 jaar nadat Van Riebeeck naar de Kaap kwam en 1000 km ten oosten van Kaapstad.

De Difeqane, of “grote verstrooiing” van zwarten vond plaats eeuwen nadat Europeanen in Zuid-Afrika waren aangekomen.

Leugen vier

‘Blanken creëerden zwarte reservaten en thuislanden’.

Zwarten creëerden zelf de thuislanden, dankzij Shaka Zulu. De algemene overtuiging is dat de ‘zwarte stammen in die tijd allemaal vreedzaam en in de geest van ‘Ubuntu’ met elkaar leefden in een virtueel liberaal paradijs’.

Niets is minder waar. Shaka-Zulu was een genocidale maniak die zo’n twee miljoen zwarte mensen in de Defeqane uitroeide (“grote verstrooiing”).

De Zoeloe tiran Shaka pleegde in die tijd genocide op andere stammen. De Swazis en de Ndebeles vluchtten terug naar het noorden in de richting van Centraal-Afrika, waar ze vandaan kwamen.

De Sothos vluchtten naar de bergen van het huidige Lesotho. De rest van de kleinere stammen hebben zich aaneengesloten om samen sterker te staan.

Dat is de geschiedenis van zwarte Zuid-Afrikanen die zwarten liever negeren….. dat zwarten andere zwarten van hun land verdreven, niet blanken.

Het is door deze maalstroom van zwarte chaos dat de Boeren in 1838 trokken. Wat hen betreft vonden ze grote open delen van het land onbewoond door wie dan ook.

Zwarte stammen die op de vlucht waren voor Shaka’s bloedbad, hebben zich gegroepeerd in gebieden om in geconcentreerde aantallen bescherming te vinden.

Zo vond Sir Theophilus Shepstone later de resten van zwarte vluchtelingen die zich in zelfgemaakte reservaten verzamelden. Hij heeft ze slechts afgebakend om ze tegen elkaar te beschermen.

De makers van de Bantustans waren niet de Boeren of de blanken, het was een zwarte man genaamd Shaka.

Bron:

Truth and Lies about South African History: Blacks Are Not “Indigenous” and Arrived at Same Time as Whites

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

7 Comments on Waarheid en leugens over de Zuid-Afrikaanse geschiedenis: Zwarten zijn niet “inheems” en kwamen op hetzelfde tijdstip aan als blanken

 1. Maakt toch helemaal niet uit want volgens de fatsoenlijke deugmens is de wereld van iedereen.

  Like

 2. Dick , komt nog eens bij dat het behoorlijk euvelt aan de populariteit van de blanken. Geen hond die de waarheid zal herhalen want racisme.

  Like

 3. De indianen hadden nog hun vredespijp

  Like

 4. Ja, die rookten ze als ze de mannen van de naburige stam uitgemoord en opgegeten hadden en hun vrouwen en dochters gestolen en meegenomen:

  https://fenixx.org/2017/10/19/anti-blanke-racistische-haat-jank-en-steelnegers-willen-ons-cultureel-erfgoed-vernietigen/

  Liked by 1 persoon

 5. O O O W

  Like

 6. Heel veel zwarten ook in nederland geloven in blackpower het zijn zieke racisten zoals mijn antillaanse
  buurvrouw en familie alleen maar haat het zijn criminelen willen alleen maar maken. Blanken staan achter hun wiite mensen hebben stront gegeten van zwarten.Allemaal troep.Gestoorden

  Liked by 1 persoon

 7. Republikein // november 18, 2018 om 23:00 //

  Koeienstront is een prima isolatie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s