Nieuw

Trump: Asielmigratie is een “grote oplichterij”

Duizenden immigranten zijn nu aangekomen aan de Amerikaans-Mexicaanse grens in Tijuana, Mexico, om de Verenigde Staten binnen te komen. Maar ze zijn niet bepaald welkom bij de lokale bevolking.

In totaal proberen ongeveer 8.000 mensen de Verenigde Staten te bereiken vanuit bijvoorbeeld Honduras en Nicaragua. Velen van hen hebben nu de grens bereikt.

Volgens AFP hebben ze 4.300 kilometer afgelegd om de grensstad Tijuana, Mexico, te bereiken.

Maar de kans om de Verenigde Staten binnen te komen is naar verluidt “bijna nul” en de wachttijd voor het aanvragen van asiel is erg lang.

Een 28-jarige man uit Honduras, een van de eersten die de grens bereikte, vertelde het persbureau dat hij niet van plan is om maanden of jaren te wachten die het kan duren om asiel aan te vragen in de Verenigde Staten. In plaats daarvan is hij bereid om met geweld binnen te komen door de grens te bestormen, verklaart hij.

– We zijn klaar om te sterven, wat er ook maar nodig is. Als je in armoede en geweld leeft, is het beter om te sterven dan te leven, zegt hij.

Volgens de media werd de migrantenkaravaan geconfronteerd met een hagel van stenen, ook van Mexicanen, en de lokale bevolking van Tijuanabor zingt het Mexicaanse volkslied uit protest tegen de gigantische menigte.

– Wij willen jullie niet. Zouden jullie willen dat we naar je huis komen en rotzooi schoppen, zou een vrouw geschreeuwd hebben..

De Amerikaanse president Donald Trump is van mening dat het zelden om echte vluchtelingen gaat en vraagt zich af waarom immigranten met hun nationale vlaggen zwaaien als ze daarvandaan wegvluchten.

“Is het niet ironisch dat enorme karavanen met mensen naar de grens marcheren voor asiel in de Verenigde Staten omdat ze bang zijn om in hun thuisland te zijn – en toch nog steeds trots de vlag van hun land zwaaien? Kan dit mogelijk zijn? Ja, want het is allemaal een grote oplichterij, en de Amerikaanse belastingbetaler staat voor de rekening!”, schrijft hij op Twitter.

Bron:

Migrant caravan faces cold welcome, few options at US-Mexico border, few options at US-Mexico border

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Trump: Asielmigratie is een “grote oplichterij”

 1. Elon Musk It Will All Be Gone By 2030

  Liked by 2 people

 2. Von Puffelen // november 17, 2018 om 16:30 //

  Dat ie Soros niet opruimt, hij zal toch ook wel zijn hitteam hebben zoals de Clintons en Barry Soetoro?

  Liked by 1 persoon

 3. Het zou mij totaal niet verbazen als de Europavernietiger Soros dit allemaal heeft georganiseerd en betaald. Deze duizenden mensen krijgen onderweg eten, drinken, medicijnen en noem maar op. Europa bijna kapot door de immigratie en nu op dezelfde manier de USoffA.
  De clique Soros, Clinton en Obama maken alles kapot of op deze manier of door de vele oorlogen die ze hebben uitgelokt.

  György Schwartz, beter bekend onder zijn latere naam George Soros, is een in Hongarije geboren, Joods-Amerikaanse miljardair, hedgefondsmanager, veroordeeld misdadiger en opengrens globalist. Hij is beschreven als ‘de meest destructieve linkse demagoog ter wereld’. Anderen hebben hem gekarakteriseerd als de meest vooraanstaande ‘kwaadaardige messiaanse narcist’ van de wereld. Rijk geworden door in WOII zijn mede-joden te verraden en hun bezittingen te verkopen toen zij werd gedeporteerd naar de nazi-gaskamers.
  Groot sponsor van de linkse anarchisten genaamd Black bloc (antifa). Google maar op Black bloc.
  Soros is het laagste van het allerlaagste soort “mens”. Ik wil onze beesten namelijk niet beledigen.

  Liked by 1 persoon

 4. De foto `s die je steeds ziet van die lange rijen met mensen ZIJN NEP
  als je goed kijkt zie je steeds om de paar centimeter in de rij DEZELFDE kleurgroeperingen
  zoals van petjes, kleding enz …..kijk maar eens goed vergroot het beeld en je ziet wat ik bedoel
  Ik bedoel daarmee niet dat die migratie NEP is, maar die foto `s zijn gefotoshopt ! Dit alles om het natuurlijk zo rampzalig mogelijk af te beelden, en ERG is het al, maar kom dan met ECHTE foto `s

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s