Nieuw

Remembering Sir Oswald Mosley: November 16, 1896–December 3, 1980

Sir Oswald Ernald Mosley, 6th Baronet of Ancoats, was an English aristocrat (a fourth cousin once removed of Queen Elizabeth II) and statesman. Mosley was a Member of Parliament for Harrow from 1918 to 1924 and for Smethwick from 1926 to 1931. He was also Chancellor of the Duchy of Lancaster in the Labour Government of 1929–1931.

Mosley began his political career as a Conservative; then he broke with the Conservatives to become an independent; then he joined the Labour Party. In 1931, he broke with Labour and formed his “New Party.” After the New Party candidates failed in the elections of 1931, Mosley regrouped and founded the British Union of Fascists in 1932.

Greg Johnson, Counter-Currents >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s