Nieuw

Nederland is klaar met de anti-blanke racisten van Kick Out Zwarte Piet

Jerry Afriyie actievoerder "Zwarte Piet is racisme" (6 november 2013). Screenshot YouTybe.

En het bleef nog lang gezellig in de reacties ⬇️

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9565 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

17 Comments on Nederland is klaar met de anti-blanke racisten van Kick Out Zwarte Piet

 1. Hey Jerry, in afrika, jouw geboorte continent, heb je stammen die zich tijdens bepaalde ceremonies wit schminken, ga daar racisme schreeuwen, mafkees.

  Liked by 2 people

 2. Ik heb niet zoveel met zwarte Piet en Sinterklaas, ik heb op de lagere school van de zes jaar 5 jaar lang hamertje tik gekregen, iets wat diepe sporen heeft nagelaten.
  Maar goed, ik denk dat Zwarte Piet eigenlijk de enige positieve ervaring van veel mensen is met de zwarte medemens en mogelijk daar het restantje tolerantie vandaan komt voor alle negatieve zaken des dags, en zelfs dat word nu verkloot.

  Het lijkt mij klote voor de negers die gewoon met hun kids sinterklaas vieren en bijvoorbeeld uit praktische overwegingen een zwarte sint hebben en een witte Piet, zoals de Katholieke kerk in Afrika kindje Jezus zwart heeft gemaakt in alle kerst stalletjes en boekjes….

  En zo worden goedwillende gewoon ingeburgerde Negers in Nederland de dupe van wat mafklappers die op een andere planeet leven maar de onze bevuilen, net zoals er vast wel een winkelier is die Ali heet en keihard werkt voor zijn gezin en vervolgens de schuld krijgt van wat soortgenaamden uitvreten….zoals politici graag PVV stemmers als onmensen met een NAZI sympathie willen betitelen (ik zoek nog een Duitse FJ achtige helm trouwens) en zoals de mythe word opgehouden door de politiek dat een arbeidsongeschiktheids uitkering een gunst van de staat is en niet een verplichte verzekering waar je zelf iedere maand fors voor hebt moeten afdragen…..onze politici ontbreekt elke vorm van geweten, men zet opzettelijk groepen tegen elkaar op.

  Onrecht in stand houden en tot de draad toe uitbuiten, de Nederlandse regering regering grossiert erin.

  Duchesne for president, no elections, just clean cutting in progress.

  Liked by 3 people

 3. Ik zal maar niet zeggen wat ze van mij met die gekleurde tegenstanders en blanke aanhang mogen doen. Mijn bloed kookt. En je ziet het weer de pro zwarte piet aanhangers worden op gepakt en de anti zwarte piet aanhangers niet. Je mag geen snelweg blokkeren maar wel dreigen met het doden van de Sint. Volgens mij staat op dreigen een zware straf maar dat geldt wellicht alleen als wij dreigen. Hebben een trauma op school op gelopen. Idioten. Kinderen met een bril werden ook gepest en kinderen met rood haar en ga zo maar door. Maar het zullen wel mietjes zijn. Ik ben ook wel eens gepest maar ben er totaal niet slechter van geworden, sterker nog je komt harder uit de strijd. En wat denk je dat al die kinderen voor trauma op lopen die oprecht geloven in de Sint en Piet en goedheid van de mens.

  Liked by 2 people

 4. Eigen volk eerst // november 17, 2018 om 22:30 //

  De geest is uit de fles. ÉINDELIJK verzet van het Nederlandse volk. Tradities en cultuur zijn belangrijk. En als migranten én de regering denken dat het niet zo is… weten ze het nu. Berg je maar als de volkswoede naar buiten komt…..

  Liked by 1 persoon

 5. Ik ben tegen verspilling van voedsel, maar had vandaag ook wel eieren willen gooien.
  Lucht op denk ik

  Liked by 2 people

 6. Duidelijk dat de maat vol is, dit zal steeds meer te zien zijn…

  Liked by 1 persoon

 7. Ook ik spreek me uit: als Pegida wil demonstreren door speklapjes tijdens Ramadan te gaan BBQ’en voor een moskee dan breekt de pleuris uit tussen al die racistische Gutmenschen en cultuurverrijkers. Maar als KOZP hetzelfde doet dan heet dat opeens het recht van demonstratie en vrijheid van meningsuiting? Flikker toch op met je onzin en ga lekker de boel verstieren achter je eigen voordeur of bij de plaatselijke Gemeente / bijstandverstrekker.

  Liked by 5 people

 8. Go hooligans, go!!

  Liked by 3 people

 9. Zwarte piet heeft zijn huidskleur toch ook niet zelf gekozen?
  Een beetje respect he!

  Liked by 2 people

 10. Bericht aan de AIVD. Jullie lezen toch mee? Goed zo want dan kunnen jullie waarschijnlijk wel even een boodschap over brengen aan jullie Politieke bazen. Bij de laatste Ramadan werden demonstraties van Pegida verboden met als argument dat als het door zou gaan dat waarschijnlijk zou leiden tot onregelmatigheden. Prima verhaal en daarom verwacht ik van politie en politiek volgend jaar ook dat ze demonstraties van die ZwartePiethooligans ook verbieden om te voorkomen dat dat leidt tot onregelmatigheden zoals we dit jaar en vorig jaar ook hebben gezien. Gelijke monniken, gelijke kappen. En doe dat maar want net zoals mijn companen hier hebben wij hier met zijn allen een grondige hekel aan discriminatie en racisme, ook en vooral als deze van de overheid zelf afkomstig is.

  Wij spreken mensen en organisaties aan op hun gedrag, niet op hun huidskleur of afkomst an sich. Dat overigens een bepaalde afkomst soms ook een bepaald gedrag met zich meebrengt benoemen wij natuurlijk ook maar dat is normaal. Het hele Apartheidsgebeuren met het blanke gedrag in Zuid-Afrika ging daar tenslotte ook over en hier benoemen wij dat dus ook.

  Liked by 2 people

 11. christ Kanters // november 19, 2018 om 13:14 //

  Het zijn gefrustreerde mensen ,en die paar blanken moeten wel want hun dochter gaat met een zwarte man , of de zwarte buurman is heel het jaar wel rustig dus ga ik hem steunen , en weer anderen zien alleen zwarte piet als een belediging , om dat de blanke zou spotten met zijn kleur , en terug gaan naar curaçao helpt ook al niet want daar zijn de pieten ook allemaal zwart .maar een traditioneel kinderfeest verpesten met kromme gedachten , zou zeker verboden moeten worden , ergens loopt toch een grens als het om kinderen gaat , ,juist om die kinderen die nog niks van politiek weten . want het is een politieke actie .

  Liked by 1 persoon

 12. Integratie mislukt Jerry??? dus integratie cursus volgen en als je niet bevalt, je weet de weg !!

  Liked by 1 persoon

 13. Van de 20 demonstranten zit er misschien 1 persoon bij met een donkere huidskleur. Als je mazzel hebt. De surinamer in Nederland heeft helemaal geen probleem met Zwarte Piet. Ik ben er nog geen 1 tegengekomen die zich gediscrimineerd voelde. Het zijn die linkse idioten die olie op het vuur gooien en de hele dag niets te doen hebben. Zich beroepsactivist noemen met een uitkering. Moet je die dwazen eens zien staan. Verschuilen achter een bordje en nog te dom om te poepen.

  Like

 14. Net bij de DWDD Dieuwertje Blok daarover gehoord. Het is ongelofelijk: hoe kan iemand zo dom zijn en toch nog vrij rond lopen? Een tijd geleden zag ik haar ook al, toevallig ook bij DWDD. Ook toen kwam er niets zinnigs uit. Volgens Dieuwertje is, (even in mijn eigen woorden) de geest uit de fles en die krijg je er toch echt niet weer in. Nou, dat zullen we dan nog wel eens zien. Ongelofelijk. Wat is de volgende stap. Het afschaffen van Kerst?

  Like

 15. scherpschutter1943 // november 19, 2018 om 22:28 //

  Dieuwertje, lopende vagina waar geluid uit komt. Meer niet

  Liked by 1 persoon

 16. Eigen volk eerst // november 20, 2018 om 08:28 //

  En Dieuwertje was jarenlang het gezicht van Sint én Piet! Hoe kan ze zo omgedraaid zijn? Misschien geld?

  Liked by 1 persoon

 17. @Eigen volk eerst. Ik denk dat dat een deel is van de psychische aandoening van Dieuwertje. Ik denk aan Borderline: ‘Borderline kenmerkt zich door instabiliteit en veel abrupte veranderingen in gevoelens, stemmingen, relaties, zelfbeeld en gedrag.’ Oftewel Dieuwertje ten voeten uit.

  Zie ook: https://wijzijnmind.nl/psychipedia/borderline/symptomen-borderline?gclid=Cj0KCQiA_s7fBRDrARIsAGEvF8RM70yVM9n57HrLLVk80jIKSRxJPQGzZfp541oDicAGqCchnQmKKMYaAkruEALw_wcB

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s