Nieuw

Franse tiener sterft nadat ‘vluchteling’ hem 23 keer zonder reden met mes steekt

Het slachtoffer Baptiste.

Een 19-jarige Franse tiener is op brute wijze vermoord in het huis van een vriendin nadat een ‘vluchteling’ klaagde over hard lawaai.

Het slachtoffer, Baptiste, verliet het appartement van een vriend, toen een ‘vluchteling’  hem op de trap over te veel lawaai confronteerde.

Baptiste en een vriend vertelden de man “dat ze er niets mee te maken hadden”. Waarop de asielzoeker hem onverwacht acht keer in de keel en vijftien keer elders met een mes stak. Zijn doodsbange vriend slaagde erin om in te grijpen, maar de hulp kwam te laat voor de 19-jarige Franse tiener.

Het incident gebeurde op 15 september, maar nu is door zijn ouders onthuld dat een vluchteling verantwoordelijk was voor de fatale aanval.

– De moordenaar van mijn zoon, die nog steeds als onschuldig wordt beschouwd, verliet zijn land omdat er een oorlog was en hij kwam hier om in vrede te leven, zegt de vader van Baptiste.

– Helaas heeft hij mijn zoon vermoord, het is geen vrede waar hij naar op zoek was, het is weer een oorlog die hij bracht. Ik ben boos omdat de staat mijn zoon had moeten beschermen, de regering had mijn zoon moeten beschermen, want we kunnen niet toestaan dat mensen als deze op deze manier handelen.

– Ze hebben niets gedaan, niets, zelfs geen nieuws, zelfs geen gebaar, niets. Het is een schande, ik ben Frans, het is een schande, een schande voor mijn land, ik walg ervan, zegt zijn vader verdrietig.

Bron:

French teen dies after ‘refugee’ stabs him 23 times for no reason

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Franse tiener sterft nadat ‘vluchteling’ hem 23 keer zonder reden met mes steekt

 1. Daarom wordt het ook tijd om onze overheden voor de rechter te slepen. Maar dat zal niets uithalen omdat rechters partijdig zijn en luisteren naar de overheid. Vies zooitje.

  Like

 2. …en maar klagen. Vader: je hebt het recht op vergelding, dus neem je recht en fuck je regering en hun “wetten” die naar believen worden gebruikt en misbruikt door politiek, waarom leef je door in angst en klaag je als je kinderen niet mogen leven?

  Like

 3. Gladiator // november 17, 2018 om 15:36 //

  @Duchesne,

  Misschien omdat deze man doods- en doodsbang is voor een regering die een moord als deze van een AUTOCHTONE FRANSMAN ONDER HET TAPIJT VEEGT en wel ZONDER BLIKKEN OF BLOZEN!!!!

  Stel je voor het was andersom geweest……..dan had Macron er weer een NATIONALE FEESTDAG aan kunnen koppelen!!

  Maar beste Duchesne,

  De tijd dat de mensen zover zijn dat ze daadwerkelijk eens van de bank en achter NETFIX uitkomen……………………………gaan wij nooit meer meemaken!!

  Wel een grote bek van veraf hebben over Trutte, Verkel en Kokosmacron etc maar actie ondernemen ho maar.

  Nog niet eens gewoon samenkomen om eens van GEDACHTEN TE WISSELEN bij een BBQ mag niet helpen!!

  En…..om eerlijk te zijn, ik blijf niet aan de gang met smeken voor zoiets gewoons!!

  Het mag toch godverdomme nu wel eens eindelijk zeer en zeer duidelijk zijn waar onze volksverlakkers écht mee bezig zijn, maar nee, nog allemaal hebben we het over Rutte en zijn rovers.

  Dit is voor mij een absoluut gepasseerd station!

  Rutte moet moven en voorlopig zal er een ander soort regering moeten komen om zsm met de grote schoonmaak en opruimwerkzaamheden te beginnen en dat zal nog werk genoeg zijn, dacht u allen ook niet!!

  Gladiator

  Like

 4. Henk der Niederlander // november 17, 2018 om 17:21 //

  Jazeker Gladiator.
  De volksverlakkers noemen dit een incident.
  Ondertussen hebben ze al duizenden keren dit soort zaken afgedaan als incident.
  Maar ondertussen is het al gewoon regel geworden.
  Daarbij komt dat er binnenkort weer kerstmarkten zijn.
  Ik vraag me af of er dan ook weer ”incidenten” zijn

  Like

 5. Gladiator // november 17, 2018 om 18:18 //

  @Henk der Niederlander,

  Beste,

  Ik heb keihard bewijs in handen dat de Duitse Politie in NRW opdracht heeft van de Polizeipresident himself dat ze MISDRIJVEN welke gepleegd worden door mensen met migranten achtergrond als volgt moeten behandelen!!

  Ze moeten de “verdachten” zo snel mogelijk van de plaats van het MISDRIJF verwijderen en meenemen naar een veilig onderkomen.
  Aldaar aangekomen zorgen ze ervoor dat dit tuig zsm dit onderkomen weer verlaat met dien verstande dat er GÉÉN PV mag (yep, mag) worden opgemaakt om zodoende te voorkomen dat veen en ander in de statistieken komt!!
  Er worden is het stuk van het ministerie zelfs voorbeelden van bedoelde MISDRIJVEN genoemd en dat zijn o.a:
  Aanranding, verkrachting, (ook met geweld en in meerdere getale), diefstal (ook met geweld) en overval (ook met geweld), poging tot doodslag en hier vallen nagenoeg alle steek “incidenten” onder!!!

  Hier beste Henk, is niet meer tegenop te boksen.

  En indien iemand van AUTOCHTONE afkomst ook maar een scheet laat in de nabijheid van zo’n zandbakkiër is hij/zij het haasje!!

  Ons BLANKE ras is aan vervanging toe en dat staat te gebeuren en anders helemaal niets en wie daar nog aan twijfelt die doet maar echter ik weet wel beter!!

  Alleen zou ik graag zien dat de rest van de mensheid het ook begint waar te nemen maar die hoop wordt met de dag minder!!

  Nog vragen???!!!

  Gladiator

  Like

 6. Kilometerpaal 44.1

  Wanneer ik lees over ouders van slachtoffers die via de pers klagen dan lees ik onmacht en afhankleijkheid, afhankelijkheid van het systeem. Slaven feitelijk, die om een gunst smeken die nooit zal komen. Zoals de ouders van de vermoorde jongen in Frankrijk, of die in Duitsland afgelopen week. Enkele van de ouders van de vele slachtoffers, kinderen wiens licht is uitgedooft in het begin van hun leven….en dat is als we wat horen….

  Ik denk dat ouders die hun kind zo verliezen en vervolgens gaan klagen over de regering buiten de realiteit staan, ze verwachten iets van de regering maar wat? Bescheming? Te laat….Wat verwachten ze nog? Dat de import van moordend tuig en verkrachtend gajus stopt en dingen openbaar in waarheid worden bericht? En dat terwijl het de regering is die heeft gefaciliteerd en zaken verzwijgt…..dream on!

  Volgens mij kun je als ouder dan nog een paar dingen doen waaronder janken tot je zelf sterft, ofwel de dadergroepen lokaal aanpakken, ofwel enkele lokale politici van de regeringspartij gebruiken als balansmiddel om zaken zoals de onbalans ontstaan in de kosmos door de geweldadige dood van je kind volgens Keltische gebruik te herstellen.
  Hoe moeilijk is het voor de vader om een lokaal of regionaal raadslid van de partij van Macron op te zoeken en een dubbelloops in de nek te zetten en deze al dan niet leeg af te drukken, of een aantal van die funderings stenen van het bestaansrecht van onze verraders tijdens een vergadering of de kerst borrel wakker schudden of in slaap sussen… En dat werkt meer preventief in het voorkomen van meer vermoorde kinderen dan iets anders.
  Zonder de politici was dit probleem er niet.
  …en ze wisten het verdomme maar al te goed toejn ze de deuren open zetten, maar kozen voor de slachtoffers als “collateral damage”, bijkomende schade maar in hun visie prima acceptabel. Uw kind als smeermidel voor hun werktuigen !

  Wat volstrekt nutteloos is en zelfs averechts werkt is de pers inschakelen, want na 10 huilende ouders met dode kinderen is het normaal geworden en word niemand meer boos, en dat is in het gunstige geval dat de pers de waarheid wil schrijven….
  Feitelijk is wat op iedere anti Islam site gebeurd, mensen stompen af en juist door de overdadige berichtgeving word de reactie niet langer boosheid maar meer gelatenheid. Het word norm, niet langer afwijkend en meer geaccepteerd.
  De baby in de melk verzuipen, zoveel hetzelfde geven dat het niet langer kan worden verwerkt, feitelijk is berichtgeving en verder niets een vorm van hersenspoeleing, die zelfs met de beste wil averechts kan uitpakken. We moeten gaan oplossen, niet enkel analyseren tot we gek zijn.

  Problemen worden perfect en helder genoemd maar de oplossingen blijven achter het toetsenbord steken, in de mesn zelf zitten. Zijn we geen kunstenaars die moeten schilderen omdat eht moet, die alles laten voor wat het is om dat ene na te streven, creatie, gerechtigheid, zelfbehoud…..
  Wat is er mis met geweld als het om overleven gaat, over je kind terug zien en niet in een kist voor de laatste keer. Om, toekosmt plannen ook te kunnen realiseren……

  Volgens mij mag je zelf het recht in handen nemen om leven en famillie beschermen, je buren te beschermen, je vrienden, je landgenoten. Zeker als een overheid faalt, als juist de politici het gevaar veroorzaken!

  Waarom anders nog een land zijn, nog belasting betalen of zelfs nog gaan werken? Wat is het nut ervan als de meest essentieele basis ervan word weggenomen?
  Wie wil er eigenlijk betalen voor….minder, minder en niets…
  Dan kun je beter ook gaan roven, moorden en plunderen.
  Iedereen doet het, sommigen krijgen naderhand nog een bonnetjes en een zak geld mee en mogen met nieuwe identiteit vertrekken naar een nieuw leven….miljoenen krijgen ze mee, en u mag uw kind begraven en in armoede in uw eigen stront sterven.

  De grootste fout die word gemaakt is Islamistisch en importgeweld een gezicht geven, door terroristen bij naam te noemen en niet door ze gewoon een nummer te geven. Abdel Salem bijvoorbeeld heeft nauwelijks betekenis als hij door de pers terrorist 34584 word genoemd. Stuk stront 341886/2016 is niet echt een heldenstaus, zelfs niet voor mislams.
  Helden worden gemaakt, en boeven worden ook een soort helden als ze maar vaak genoeg in de pers komen. Blijkbaar zijn die nodig, de pers werkt er overuren aan.

  Goede mensen worden eeuwig gestraft voor een misstap en smeerlappen alles vergeven en de hemel in geprezen voor een enkel niet misdadig gebaar…

  De slachtoffers zijn godverdomme de nummers geworden terwijl het de daders zouden moeten zijn, anoniem en zonder menselijke kenmerken. Opzettelijk door pers en politiek tot een anoniem aantal gedegradeerd, zodat we niet te persoonlijk worden geraakt en mensen zien, en opstaan uit onze stoelen. Zodat we niet Francien Timmerslet uit zijn limosine trekken en op de E313 aan een lichtmast bij kilometerpaal 44,1 hangen.
  We worden stom gekweekt, en openlijk van mens tot voorwerp gedegradeerd. Zo werkt het.

  De pers maakt terreur juist effectief, iedere foto van een moordpartij heeft op de moslims een bevestigend effect, en op ons een demoraliserend effect.
  Als ik de foto zie van de Bataclan vol met bloed en lichamen voel ik machteloosheid, ik zie de slachtoffers en ik kan enkel denken: kansloos afgeslacht. Boosheid is al ergens langer geleden weggezakt, te vaak die foto gezien…te vaak gelezen over weer een slachtoffer van verkrachting etc….

  We hebben geen bergen ellende nodig, maar oplossingen, structurele permanente oplossingen. Toekomst in vrijheid vraagt offers, onze erebegraafplaatsen zijn gevuld met levens die ook een toekomst wilden, en wij laten alles gewoon afnemen en doen niets?

  Om die reden ben ik voorstander van een vrije wapenwet waarbij het wapenbezit een recht is, met persoonlijke verantwoordelijkheid. Iedere randdebiel mag een auto besturen en mensen dood rijden mits er een bewust gecreerde suikerspiegel aan te pas komt, wel eisen dat jonge meisje tegen HPV moeten worden ingeent en vervolgens horden HIV/AIDS besmette verkrachters importeren, en de eigen burger wapens ter bescheming van eigen lijf en leven verbieden? Wel airbags en autogordel in de auto zodat de suikerspiegel mafklapper een aanslag overleeft maar niet de slachtoffers de kans geven iets ter bescherming te kunnen doen?

  Het grieft mij diep als ik hoor dat in de Bataclan mensen weerloos werden afgeslacht en een straat verder het leger uren stond te niksen met zware wapens in de hand, wachtende op iemand die wel iets wilde doen of kon zeggen dat iemand iets mocht doen….Je zoudenken dat het opzettelijk was….maximale slachting een klans geven….geen spatje eigen verantwoordelijkheid bij de soldaten, enkel het beroepen op hierarchie, al het eigen denkvermogen opgedroogd en verdwenen met het aantrekken van het uniform…. hoe kun je dan nog als uniform dragend persoon met jezelf leven?
  Och, ja orders waren orders….en geen orders….
  Waar heb ik dat eerder liedje gehoord in het Duits en hoe vaak is ons niet vanaf kleins af aan verteld hoe laf dat wel niet was en dat ook deze lieden werden veroordeeld omdat het een laf excuus zou zijn…..
  70 jaar later is het nog steeds een hitsingle…… geeft je te denken…

  Bent u uw broeders hoeder?

  Het recht op wapenbezit is een kans om te kiezen voor leven en niet een gedwongen dood omdat politici het zo willen, omdat hun macht is gebaseerd op geweld en niet op vrije keuze van hun stemvee.
  Politici varen wel bij terreur, ze kunnen wetten doorduwen die hun mahct vergroot en u alle rechten afneemt, en door u weerloos te houden heeft u geen optie meer.
  Zou bij een massa aanranding/verkrachting zoals in Keulen een burger militie hebben ingegrepen en hebben raak geschoten, dan zouden er in Duitsland veel minder slachtoffers zijn gevallen in de jaren erna. Dan had de burger een onderhandelings positie gehad en was er een hele duidelijke boodschap geweest, ons land, respecteer het ! En daar zit het probleem ook, er is geen gevolg aan daden dus men, “onze gasten” gaan steeds verder, extremer, zieker….
  De kracht van de massa word opzettelijk niet benut omdat onze politici het volk vrezen, immers ze zouden wel eens ter verantwoording moeten opdraven…

  Stemrecht is pas een recht wat word gerespecteerd door de politiek als er een geweer achter de deur van iedere stemgerechtigde staat, tot die tijd is het een excuus middel. Daarom moet het een grondwettelijk vastgelegd recht zijn, opdat democratie ook echt kan werken en niet aan de hoogste bieder word verkocht. Zodat wet en recht ook in gelijkheid en zonder willekeur kan bestaan. En dan leef je samen…

  (kliklijnen zijn geen kracht van de massa maar juist een teken van de triestheid waarmee door politiek word geregeerd en de rol van burger als verrader van de volgende burger word verheerlijkt)

  De ouders van slachtoffers kunnen de rest van hun leven gaan treuren, met een afkalvend pensioen en jaarlijks een keer worden beroofd, of meermaals als men nog wat ouder word. Want dat is het lot als mensen niet zelf opstaan en opkomen voor hun eigen leven en veiligheid, dat is het lot van hen die de politiek en overheid zaken van levensbelang laten bepalen. Totalen afbreuk aan het mens zijn, verworden tot een nummer, tot een wachtend slachtoffer.

  Kilometerpaal 44,1 en een lang touw is een veel beter alternatief en het geeft een kans op een normale menswaardige toekomt voor onze kinderen. Tien boze burgers is genoeg om een heel volk van de ondergang te behoeden, onze overheid en “onze beschemers” met “geweldsmonopolie” zullen het niet doen, die volgen blindelings alle bevelen, zeker met een paar procent erbij op het salaris strookje, niet doorhebbende dat ze al op de lijst van vervanging staan en dat hun paar procent de inflatie niet eens meer dekt. iedere verrader is er een minder, en duidelijkheid is de weg om onze politieke dwaallichten weer te brengen tot wat ze behoren te zijn, dienaren van de bevolking.

  (p.s. geweldsmonopolie is een ander woord om ons duidelijk te maken dat we slechts slaven zijn , want wat is een mens die niet het recht heeft zichzelf en famillie te mogen beschemen?)

  Wie in verzet wil heeft volgens Jezus niet veel meer nodig dan een paar goede sandalen en een wandelstok, nou ja, misschien nog een iets of wat meer modern hulpmiddel, maar feitelijk kun ja als eenling al behoorlijk je famillie en je medeburgers van de ondergang behoeden. Jezus mepte symbolisch de handelaren uit de tempel, misschien moeten wij de verraders uit de regeringen meppen. Alleen zal het nooit via de pers of de stembus zijn, die zijn beide eigendom van uw kwelgeest.

  Wie recht zoekt zal eeuwig wachten, wie gerechtigheid wil zal zijn vijand moeten opzoeken.

  Duchesne for president,
  fuck elections. don’t be a slave, vote for me, i’ll kill em all, legally !

  Liked by 1 persoon

 7. p.s. BBQ soon.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s