Nieuw

‘EXTREEMRECHTS’ COMMANDO TEGEN MACRON BLIJKT OPGEZET SPEL VAN FRANSE STAATSVEILIGHEID MET MEDEWETEN VAN … MACRON ZELF

Vorige week berichtte de leugenpers (onze staatszender inbegrepen) dat een ‘extreemrechts’ groepje, dat een aanslag op Macron beraamde, werd opgepakt. Het ‘commando’ ging toeslaan in het Charleville-Mézières in de Franse Ardennen. Charleville-Mézières was een van de vele plaatsen die Macron zou bezoeken naar aanleiding van de herdenkingen van de Grote Oorlog.

Heel het verhaal – dat wisten we natuurlijk op voorhand – was een opgezet toneelstukje dat de nieuwe baas van de Direction centrale du Renseignement intérieur (DGSI), Nicolas Lerner, enige bekendheid moest bezorgen. Intern noemen de speurneuzen dat ‘un cadeau de bienvenue’. Het schijnt zelfs een traditie te zijn dat nieuwe bazen zo’n cadeautje krijgen. Tien jaar geleden, bij het aantreden van een vorige baas, werd een extreemlinks groepje opgepakt.

Rechts Actueel >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on ‘EXTREEMRECHTS’ COMMANDO TEGEN MACRON BLIJKT OPGEZET SPEL VAN FRANSE STAATSVEILIGHEID MET MEDEWETEN VAN … MACRON ZELF

 1. In een ver, ver verleden zei men
  Leven als God in Frankrijk als men het goed en fijn had
  Dat was dus vóór Macron
  Maar dat begrijpt u wel

  Liked by 1 persoon

 2. Wie verbaasd dit nog?

  Liked by 1 persoon

 3. En hier zorgen zij uiteraard voor…
  https://www.finler.nl/verenigde-naties-vn/

  Like

 4. Typisch iets voor fascisten.

  Like

 5. EU Army: Fact or Fiction?

  ‘The Duran’s Alex Christoforou and International Affairs and Security Analyst via Moscow, Mark Sleboda discuss the possibility, and feasibility, of putting together an EU army, as French President Macron is now boasting about.

  Will an EU Army replace, rival, or fold into NATO? How will the US respond to Europe’s military initiative, and how will Russia deal an EU army?’

  Like

 6. Dat vroeg ik me laatst af, welke taal gaan ze spreken bij het EU leger?

  Like

 7. Von Puffelen // november 17, 2018 om 22:35 //

  Turks gok ik.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s